07 Ocak 2012, Cumartesi 08:04:32

HAVAALANI-MARİNA İŞBİRLİĞİ ÇOK ŞEY KAZANDIRIR...

Egemen Bağış, Türk-Yunan ilişkilerinin bugününe ilişkin değerlendirmelerde bulundu...
  • Kastellorizo (Meis) havaalanının pist uzunluğu 799 metre. Son yıllarda, sadece Rodos'tan gelen Olympic Air'in 37 yolcu kapasiteli Dash8-100 tipi uçakları inebilir. Sizce böyle bir faaliyet faydalı olabilir mi? Bence bu iddianın haberi tam anlamsız.
  • salla gitsin,takip edip hesap soranmi var nasil olsa,
  • bu bakanın gazetelere verdiği demeci belki okuyan insanlarımız vardı,avrupa türkiyeden ders almalı kriz nasıl yönetilir diye bizden öğrensinler diye demeci vardı,bende o yazıyı okumuş biri olarak avrupanın bir sürü şehrinde kalıp yaşama imkanı olmuş biri olarak acaba sen avrupa insanını bu ülkedeki insan gibi koyun mu sandın ki türkiyedeki gibi yönetirim diye kendını akıllı sanıyorsun...türkiyede hala başbakanı cumhurbaşkanı sanan,cumhurbaşkanını meclıc baskanı sanan ınsanlar oldugu surece fazal söze gerek yok daha oy verdıgı ınsanı tanımayan ama verdım oy dıyen ınsan toplulugundan ne beklersın...istisna bilinçli olanlar tabıkı bu kaydenın dısındadır...bilginize arz olunur...
  • poofff hukumetttttt hani vizeler kalkıyordu lolll cebime koy
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türk-Yunan ilişkilerinde artık ileriye bakmanın zamanı olduğunu belirterek bölgesel işbirliğinin herkese kazanç sağlayacağını belirtti.

Meis adasında bir havaalanı varken hemen karşısındaki Kaş ve Kalkan'da havaalanı bulunmadığına ancak Kaş'ta bölgenin en büyük marinası olduğuna işaret eden Bağış, "Onların havaalanı ile bizim marinanın işbirliği yapabilmesini sağlamak iki tarafa da çok şey kazandırır" dedi.
 
Kaş'taki marina ile Meis adasındaki havaalanı arasında işbirliği fikrini görüşmelerinde Avramopulos ile paylaştıklarını, kendisinin de bu konuya sıcak baktığını söyleyen Bağış, Avramopulos'un botuyla Meis'ten Kaş'a 3 dakikada geçtiğini anlattığını belirterek, havalimanının bulunduğu Antalya'dan Kaş'a gitmenin ise iki-iki buçuk saat sürdüğüne işaret etti.
 
Bağış, bölgesel işbirliğini arttırmanın herkese kazanç sağlayacağını dile getirdi. Bakan Bağış, Avramopulos sağlık bakanı iken İstanbul'da Türk-Yunan ortaklığı ile açılan hastaneleri teşvik ettiğini anımsatarak, bu gibi projeleri farklı alanlarda da görmenin mümkün olduğunu söyledi. Savunma sanayinde de farklı bir takım projeler yapılabileceğini belirten Egemen Bağış, "Bu konuda dostluğundan hiç şüphe etmeyeceğimiz, kendini uzun yıllardır ispat etmiş bir muhatabımız var, neden olmasın? Bütün bunları değerlendirmek için iyi bir dönem. Birlikte savunma tasarrufları da yapabiliriz. Birlikte birikim de pazarlama da yapabiliriz, kazanılacak önemli fırsatlar olduğuna inanıyorum" diye konuştu. (Akşam)
HAVAALANI-MARİNA İŞBİRLİĞİ ÇOK ŞEY KAZANDIRIR...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Kastellorizo (Meis) havaalanının pist uzunluğu 799 metre. Son yıllarda, sadece Rodos'tan gelen Olympic Air'in 37 yolcu kapasiteli Dash8-100 tipi uçakları inebilir. Sizce böyle bir faaliyet faydalı olabilir mi? Bence bu iddianın haberi tam anlamsız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
salla gitsin,takip edip hesap soranmi var nasil olsa,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu bakanın gazetelere verdiği demeci belki okuyan insanlarımız vardı,avrupa türkiyeden ders almalı kriz nasıl yönetilir diye bizden öğrensinler diye demeci vardı,bende o yazıyı okumuş biri olarak avrupanın bir sürü şehrinde kalıp yaşama imkanı olmuş biri olarak acaba sen avrupa insanını bu ülkedeki insan gibi koyun mu sandın ki türkiyedeki gibi yönetirim diye kendını akıllı sanıyorsun...türkiyede hala başbakanı cumhurbaşkanı sanan,cumhurbaşkanını meclıc baskanı sanan ınsanlar oldugu surece fazal söze gerek yok daha oy verdıgı ınsanı tanımayan ama verdım oy dıyen ınsan toplulugundan ne beklersın...istisna bilinçli olanlar tabıkı bu kaydenın dısındadır...bilginize arz olunur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
poofff hukumetttttt hani vizeler kalkıyordu lolll cebime koy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000