15 Eylül 2011, Perşembe 16:15:45

HAVAALANI TEKRAR AÇILIYOR MU?

Talep olmaması nedeniyle seferlerin iptal edildiği Zonguldak Havaalanı’nın yeniden açılması isteniyor...
  • sayın dernek başkanım riskli piste siz uçarmısınız, yolculuk yaparmısınız, o dağların traşlanmasını neden savunmuyorsunuz, bende trabzondan gelmek istiyorum ama olmuyor
  • alan 4 tane dik dağın arasına yerleşmiş durumda. Güya uçaklar rahat insin diye kuzay tarafındaki dağı 50 metre yontmuşlar ama yeterli değil ki..Hava alanı riskli diye THY ve Pegasus o noktaya uçuş yapmıyor. Germanwings diye avrupanın resmen kaçak yolcu taşıyan bir firması, 2. dünya savaşından kalma pilotlarla kamikaze dalışı yapar gibi iniş yapıyorlar.Yani işin özü havaalanı yapılırken çok ciddi bir tasarım hatası yapılmış. Çöpe gider milyonlar yani..
  • Hasan Özşahin maaş alacak diye bu havalanını bakalım daha ne kadar zorlayacaksınız?
  • GERMANWINGS degil o ucan, GERMANIA !
  • ya bu adamlar gitsinler halkın problemleriyle ilgilensinler halkın havaalanına ihtiyacı yok demekki kaç defa uğraşıldı tutmadı
  • Germania olacaktı
  • DUS-ONQ seferleri Germania tarafından icra edilmektedir Germanwings tarafından değil. Ayrıca Dortmund şehrinden de seferler düzenlenmekte. Evet sadece iç hatlarda kapalı kış mevsimi yurtdışı uçuşları da durduruluyor. Sebebi alanın etrafının dağlık olması, kış mevsiminde çok sis oluşması ve alet yetersizliği.
  • GERMANWINGS ama halen ucuyor(DUS-ONQ).ic hatlarda mi kapali acaba?
Talep olmaması nedeniyle seferlerin iptal edildiği Zonguldak Havaalanı’nın yeniden açılması isteniyor. Zonguldak Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Zonguldak Havaalanı’nın daha aktif hale getirilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

Osman Bekaroğlu, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Zonguldak-Trabzon seferlerinin talep olmaması nedeniyle iptal edilmesinden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.
 
Bekaroğlu, talep azlığının nedenleri arasında tanıtım yetersizliği ve ilgili firmanın duyuru yapmamasının yattığını öne sürdü.
 
Zonguldak Havaalanı'nın, Karabük, Bartın, Zonguldak illerindeki tek havaalanı olmasının avantaj olduğunu ve bu durumun değerlendirileceğini kaydeden Bekaroğlu, konuyla ilgili 3 ilin birlikte kampanya yaparak ortak hareket edebileceklerini dile getirdi.
 
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın konuyla ilgili öncülük yapabileceğini ifade eden Bekaroğlu, şunları kaydetti: "Sayın valimizin öncülüğünde 3 ilin valisi, sivil toplum örgütleri ve basın mensuplarıyla bir toplantı yapıp ortak bir çabaya girerek, havaalanımızın daha aktif hale getirilebileceği düşüncesindeyiz. Bu konuyla ilgili dernek olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Valimizin ve yetkililerin de konuya duyarlı davranacağına yürekten inanıyoruz. Kentimizin, bölgemizin bu sorununun çözümüne halkımızın ve diğer sivil toplum kuruluşlarının da desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz.”

(Turizm Gazetesi)
HAVAALANI TEKRAR AÇILIYOR MU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
sayın dernek başkanım riskli piste siz uçarmısınız, yolculuk yaparmısınız, o dağların traşlanmasını neden savunmuyorsunuz, bende trabzondan gelmek istiyorum ama olmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
alan 4 tane dik dağın arasına yerleşmiş durumda. Güya uçaklar rahat insin diye kuzay tarafındaki dağı 50 metre yontmuşlar ama yeterli değil ki..Hava alanı riskli diye THY ve Pegasus o noktaya uçuş yapmıyor. Germanwings diye avrupanın resmen kaçak yolcu taşıyan bir firması, 2. dünya savaşından kalma pilotlarla kamikaze dalışı yapar gibi iniş yapıyorlar.Yani işin özü havaalanı yapılırken çok ciddi bir tasarım hatası yapılmış. Çöpe gider milyonlar yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hasan Özşahin maaş alacak diye bu havalanını bakalım daha ne kadar zorlayacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GERMANWINGS degil o ucan, GERMANIA !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya bu adamlar gitsinler halkın problemleriyle ilgilensinler halkın havaalanına ihtiyacı yok demekki kaç defa uğraşıldı tutmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Germania olacaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DUS-ONQ seferleri Germania tarafından icra edilmektedir Germanwings tarafından değil. Ayrıca Dortmund şehrinden de seferler düzenlenmekte. Evet sadece iç hatlarda kapalı kış mevsimi yurtdışı uçuşları da durduruluyor. Sebebi alanın etrafının dağlık olması, kış mevsiminde çok sis oluşması ve alet yetersizliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GERMANWINGS ama halen ucuyor(DUS-ONQ).ic hatlarda mi kapali acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000