08 Eylül 2010, Çarşamba 08:05:15

Havaalanı taksisine binmemek için kulağından oldu!

Moskova’da havaalanından aldığı müşterisiyle tartışan taksici bıçakla talihsiz yolcunun kulağını kesti.
  • taksi 35 dolar bence pahali ne bu boyle bence rus hostes bulalim bedava goturur belikide sonra bi sey olur rus hostes hem guzel hemde bakimli
  • Bir alttaki yorumcu hizli trenden bahsetmis evet olabilir.. Sheremetyevo Airport-Saviolovskiy Vokzal arasinda hizli trenler var.(250 Ruble)..Trenden indiginizde zaten Saviolovskiy Metrosu tam karsida,oradan istediginiz hattaki adrese ulasabilirsiniz..Moskovada bir diger dikkat edilmesi gereken konu ise otostop ile taksicilerle anlasma.Yol kenarinda duran bir Lexus'da olabilir,Bir Lada'da.!!
  • Terminal F ile D arasında şehir merkezine 35 dakikada giden express tren var. Hemen hemen her 15-30 dakikada bir var. Fiyatı daha ekonomik olabilir. En azından daha emniyetlidir.
  • istanbul da ise tam tersi olmak üzere. havaalanından ataköy'e gitmek isteseniz ve havaalanı taksisine binseniz, kulağınızı kesmezler ama darp edileceğiniz ya da bavullarınızla beraber yol kenarına atılacağınız 90% garantidir. hakarete uğrama şansınızsa 100% dür. ülkemin en gelişmiş şehri ve havaalanı işte, fark yaratacak tabii...
  • Moskova'ya geleceklere tavsiye..Sheremetyevo,Domodedovo,Vnukovo'ya indiginizde jeltiy taksi(sari taksi)'lerle anlasin.Sheremetyevo-Merkez 1100 ruble,Domodedovo-Merkez 1300 ruble,Vnukovo-Merkez 900 ruble..Bu fiyatlari sakin gecmeyin.Sizi kandirmak isteyebilirler.Ayrica havalimani onlerinde bulunan azeri,ozbek taksicilere pek sokulmayin.Rus olsun Moskovali olsun temiz olsun adam.Zarar gelmez!
  • Moskova'da yasanan bu olay icinse soyleyebileceklerim cok basit..Sheremetyevo havalimanina indiginizde genelde sabaha karsi burada olmaya bakin.Aeroflotun mesela gece ucusu var,sabaha karsi burada taksiler jeltiy taksi(sari taksi) ler var hem ucuz hem de guvenli.Gunduz rastgele birisiyle anlasip taksiye binmeye kalkmayin.Ruscaniz ve bolge bilginiz varsa sorun yok..Bir Not: Sheremetyevo-2 - Moskova Merkez taksici ile anlasma en fazla 1100 ruble teklif edin.Yani 35 dolar.!!

Olay Moskova’nın Uluslararası  Şeremetyovo-2 Havaalanı yolu üzerinde meydana geldi. 58 yaşındakı Yevgeni isimli bir vatandaş, havaalanından Moskova’ya taksiyle gitmeye karar verdi. Havaalanı önündeki taksi fiyatlarının pahalı olduğunu gören Yevgeni, biraz ilerideki kaçak ve “ucuz” taksicilerle başkente gitmeyi tercih etti. Yol üzerinde taksici Bahtiyar S. (28) ve müşterisi arasında aniden tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Bahtiyar bıçağını kaparak Yevgeni’nin sağ kulağını kesti.

Olayla ilgili Moskova Emniyet Müdürlüğü  suçluyu yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Yapılan aramalar sonucunda Moljaninovski bölge güvenlik güçleri, kaçak taksici Bahtiyar’ı kıskıvrak yakaladı. Vakayla ilgili Rusya Federasyonu Ceza Kanunu 111. madde gereği soruşturma açıldı.

“Taksicinin” sekiz yıla kadar hapis cezası isteniliyor. Fakat, Rus soruşturma yetkililerine göre, olayda din ve ırk düşmanlığı ve nefretiyle ilgili suç boyutu da tespit edilirse Bahtiyar’a sekiz yıl yerine, 10 yıla kadar hapis cezası da verilebilir.

Havaalanı taksisine binmemek için kulağından oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
taksi 35 dolar bence pahali ne bu boyle bence rus hostes bulalim bedava goturur belikide sonra bi sey olur rus hostes hem guzel hemde bakimli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir alttaki yorumcu hizli trenden bahsetmis evet olabilir.. Sheremetyevo Airport-Saviolovskiy Vokzal arasinda hizli trenler var.(250 Ruble)..Trenden indiginizde zaten Saviolovskiy Metrosu tam karsida,oradan istediginiz hattaki adrese ulasabilirsiniz..Moskovada bir diger dikkat edilmesi gereken konu ise otostop ile taksicilerle anlasma.Yol kenarinda duran bir Lexus'da olabilir,Bir Lada'da.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Terminal F ile D arasında şehir merkezine 35 dakikada giden express tren var. Hemen hemen her 15-30 dakikada bir var. Fiyatı daha ekonomik olabilir. En azından daha emniyetlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istanbul da ise tam tersi olmak üzere. havaalanından ataköy'e gitmek isteseniz ve havaalanı taksisine binseniz, kulağınızı kesmezler ama darp edileceğiniz ya da bavullarınızla beraber yol kenarına atılacağınız 90% garantidir. hakarete uğrama şansınızsa 100% dür. ülkemin en gelişmiş şehri ve havaalanı işte, fark yaratacak tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Moskova'ya geleceklere tavsiye..Sheremetyevo,Domodedovo,Vnukovo'ya indiginizde jeltiy taksi(sari taksi)'lerle anlasin.Sheremetyevo-Merkez 1100 ruble,Domodedovo-Merkez 1300 ruble,Vnukovo-Merkez 900 ruble..Bu fiyatlari sakin gecmeyin.Sizi kandirmak isteyebilirler.Ayrica havalimani onlerinde bulunan azeri,ozbek taksicilere pek sokulmayin.Rus olsun Moskovali olsun temiz olsun adam.Zarar gelmez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Moskova'da yasanan bu olay icinse soyleyebileceklerim cok basit..Sheremetyevo havalimanina indiginizde genelde sabaha karsi burada olmaya bakin.Aeroflotun mesela gece ucusu var,sabaha karsi burada taksiler jeltiy taksi(sari taksi) ler var hem ucuz hem de guvenli.Gunduz rastgele birisiyle anlasip taksiye binmeye kalkmayin.Ruscaniz ve bolge bilginiz varsa sorun yok..Bir Not: Sheremetyevo-2 - Moskova Merkez taksici ile anlasma en fazla 1100 ruble teklif edin.Yani 35 dolar.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000