06 Mart 2016, Pazar 08:40:03

Havaalanı polis müdürü gözaltına alındı

Moskova’da, aralarında Türk vatandaşlarının da bulunduğu bazı kişilerden rüşvet almakla suçlanan polis şefi gözaltına alındı.
  • Tutuklanmaların arkasında paralel yapı var. Rusyanın gelişmesini çekemiyorlar
  • Rus uluslararasi ehliyet ( 1200 dolar ). once kursa yazdiriyoruz sizi.siz bi sey yapmiyorsunuz. 2 kere sinava girip oyle salliyorsunuz ve ehliyeti RUS GAI'sinden aliyorsunuz. Rus Unv diplomasi ( tip-muhendislik haric ve rus milli egitim bakanliginda arsiv kayitli : 8000 usd ) , sertifikalar, yurt disi yasagi deport konulan konularin rusvetle kaldirilmasi..sinirdan istediginiz malzemeyi gecirebilme( malzemeye gore-rusvet degisir). Daha bunun gibi bir cok sey..RUSYA'da burda paraniz olsun biraz Putin'in yanina bile sokariz sizi)
  • Bu isleri en iyi ben biliyorum 15 senedir yasayan olarak.. Moskova'da Sadko Aktur Tur var.Haci Akdemir ismi. Bu olaylarin icinde kendisi. Neler neler donuyor,gordum buralarda..Akliniz hayaliniz durur..Pasaportu ver,polis sinirdaki girmis cikmis gibi gostersin muhuru eski tarihe atsin) ( 200 dolar ) , ehliyet alma ( 1200 dolar 2 aya ) neler neler))
  • rusya için standart bir haber... russki standart hatta...

Moskova’da, aralarında Türk vatandaşlarının da bulunduğu bazı kişilerden rüşvet almakla suçlanan polis şefi gözaltına alındı. Moskova’da Vnukovo Havaalanı’nın polis amiri İgor Kukuşkin, 4 bin dolar  tutarında rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Savcılık Soruşturma Komitesinden yapılan açıklamada, Kukuşkin ve bir tanıdığının, rüşvet aldıkları şüphesiyle gözaltına alındığı belirtildi.

Kukuşkin, rüşvet karşılığı, ülkeye yasa dışı mal sokulmasına aracılık etmekle suçlanıyor.

Havaalanı polis müdürü gözaltına alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Müdüre kefilim ~ 8 yıl önce
Tutuklanmaların arkasında paralel yapı var. Rusyanın gelişmesini çekemiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow-VKO ~ 8 yıl önce
Rus uluslararasi ehliyet ( 1200 dolar ). once kursa yazdiriyoruz sizi.siz bi sey yapmiyorsunuz. 2 kere sinava girip oyle salliyorsunuz ve ehliyeti RUS GAI'sinden aliyorsunuz. Rus Unv diplomasi ( tip-muhendislik haric ve rus milli egitim bakanliginda arsiv kayitli : 8000 usd ) , sertifikalar, yurt disi yasagi deport konulan konularin rusvetle kaldirilmasi..sinirdan istediginiz malzemeyi gecirebilme( malzemeye gore-rusvet degisir). Daha bunun gibi bir cok sey..RUSYA'da burda paraniz olsun biraz Putin'in yanina bile sokariz sizi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow-VKO ~ 8 yıl önce
Bu isleri en iyi ben biliyorum 15 senedir yasayan olarak.. Moskova'da Sadko Aktur Tur var.Haci Akdemir ismi. Bu olaylarin icinde kendisi. Neler neler donuyor,gordum buralarda..Akliniz hayaliniz durur..Pasaportu ver,polis sinirdaki girmis cikmis gibi gostersin muhuru eski tarihe atsin) ( 200 dolar ) , ehliyet alma ( 1200 dolar 2 aya ) neler neler))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 6 yıl önce
adam sahtekar rusya herkes tanıyor. çogu kişi dolandırmıs
ordinary ~ 8 yıl önce
rusya için standart bir haber... russki standart hatta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000