20 Ocak 2012, Cuma 20:02:25

HAVAALANI ÖNEMLİ HEDEFLER ARASINDA

2011 yılı değerlendirmesinde Kütahya’nın Altıntaş ilçesi sınırları içerisine yapılan Bölgesel Havaalanı konusunu da değerlendiren Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Altıntaş’ın önümüzdeki yıllarda önemli bir merkez haline geleceğini söyledi...
Zafer Havaalanı ile bölgenin büyük önem kazanacağının altını çizen Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Altıntaş’ta havaalanı ile birlikte diğer önemli çalışmaların adımlarının da atıldığını söyledi. Altıntaş’ta sıcak su arama çalışmalarının başladığını anımsatan Vali Çiftçi, “Kütahya’mızın güzel ve önemli ilçelerinden olan Altıntaş ilçemiz sınırları içerisine inşa edilen ve bölgenin hizmetine sunulacak olan Zafer Havaalanı ile Altıntaş büyük atılımlar gösterecektir. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Altıntaş önemli bir termal merkez haline gelebilir. Bunun için sıcak su arama çalışmaları devam etmekte” dedi.
 
Altıntaş’ın sanayi yatırımcısının da dikkatini çeken bir yer olduğunu kaydeden Vali Kenan Çiftçi, “Zafer Havaalanı ile birlikte ilimizde ve ilçemiz Altıntaş’ta büyük hareketlilikler olacak. Altıntaş sanayi yatırımcısının da gözde yeri haline gelecek. Serbest ticaret merkezi kapsamında Altıntaş’ta Endüstri Bölgesinin kurulmasını hedefliyoruz” diye konuştu.
 
Vali Kenan Çiftçi son olarak da yapımı hızla devam eden Zafer Havaalanının Kütahya ve Afyonkarahisar’a tren hattı ile bağlanması hedeflerinin olduğunu da sözlerine ekledi.
HAVAALANI ÖNEMLİ HEDEFLER ARASINDA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000