09 Aralık 2011, Cuma 07:45:20

HAVAALANI HİZMETE GİRİYOR

Türkiye’de sağlık alanında yaşanan gelişmelere ters parallikte bir uygulamayla karşı karşıya kaldığını beliAK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Bolu Komando Tugayı alanı içerisindeki havaalanının yazışmaları tamamlandı. Havaalanı hizmete giriyor" dedi...
  • ölümünde özbolu
  • ya Allah aşkına kaç kişi kullanacakta şirketler para kazanacak bu hatta...
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye ile Avustralya arasındaki hava ulaştırma anlaşmasının onaylanmasıyla ilgili Kanun Tasarısı hakkında söz alarak meclis kürsüsünde konuşma yaptı. Türkiye'nin Avustralya ile ABD ve İngiltere arasında imzalanan Bermuda tipine uygun anlaşma yaptığını hatırlatan Ercoşkun, "2001 yılı sonunda Avustralya'ya yapılan ihracat sadece 84 milyon dolarken, 2010 yılı sonunda bu rakam 336 milyon dolara çıkmıştır. Bu rakamın 2011 yılı sonuna kadar 400 milyon doları geçmesini hedefliyoruz" dedi. 

Milletvekili Ercoşkun, konuşmasının son bölümünde ise vatandaşlara havaalanı konusunda müjdeli haber verdi. Ercoşkun, "Havacılık anlamındaki bu gelişmeler Bolu'da da ciddi anlamda kendisini gösteriyor. Ankara ve İstanbul arasında ciddi anlamda turizm potansiyeli olan Bolu'nun havaalanına ihtiyacı var. Bolu Komando Tugayı Komutanlığı'na ait pistteki havaalanının her türlü yazışması bitmek üzere. Önümüzdeki dönemde havaalanı hizmete girecek" diye konuştu. ten Yaşar, “Bu durum Sağlık Bakanlığı’nın icraatlarına ters düşüyor” dedi.
HAVAALANI HİZMETE GİRİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ölümünde özbolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ya Allah aşkına kaç kişi kullanacakta şirketler para kazanacak bu hatta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000