10 Mayıs 2012, Perşembe 08:37:00

HAVAALANI HASTANE OLSUN

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yıllardır atıl bir durumda olan ve uçuş izni verilmeyen Yunuseli Havaalanı'nın, Bursa'ya bölge hastanesi olarak kazandırılmasını istedi.
  • Bursa gibi Türkiyenin 4.büyük kentinde çalışır durumda bir havaalanı yok yenişehir havalimanı ölü bi havalimanı hiç bir yere uçuş yok istanbula git gel maddi manevi rezil oluyoruz.lütfen yetkililer duysun artık sesimiz ve yurtiçi yurtdışı uçuşlar Bursamızdada olsun.gün geçtikçe kalabalıklaşan göç alan bir şehir böyle olmamalı...
  • ya oraya sağlık kompleksi mi olur. merkeze otobüs ile 40 dk sürüyor. şehir içi bir havaalanı şart. elinizde herşeyiyle bir havaalanı var siz bunu yenileyin çalışır hale getirinde bi nasıl işliyor görün. bursada yer gök hastane oldu zaten buraya hastane yapıp ne yapacaksınız. ama bide şu var o havaalanının çevresinde milletin kaçak katları var bunları da yıkmak size zor gelir eminim. adama verilen imar izni 2 kat adamın var 3 kat evi 4 kat evi. Bursaya Havaalanı istiyoruz sayın DÜNDAR. yenişehir var filan demeyin oranın sadece kendi var. bursanın dışında. ulaşım yok. Bursa dan yenişehir tam 54 KM uzak. hem bu havaalanının yanında bir havacılık okuluda var. eğer burası açılırsa burdaki çocuklara eğitim staj imkanı doğacaktır. Siz o çocuklar ne kadar zorlukla imkansızlıkla okuyor biliyormusunuz. Bi kez o okulu gidip ziyaret edin olurmu. Uçak bölümünü bir gezin.
  • Birileri cikmis askeri ve stratejik onemden bahsediyor. Gidin yaa size kalsa her koseye Jandarma karakolu kurup kimlik kontrolu yaparsiniz. 20 yasina geleni 5 sene askerde telorgulerin arkasinda tutarsiniz. Bitti gulum o devir. Yok gari asker masker. Herkes isine baksin. Is lazim is. Selam vermekle, rahat-hazirolla karin doymuyor. Selam vermeyi ogretecek subay besliyoruz bu ulkede. Doktor lazim, ogretmen lazim bana ve cocuklarima
  • Baisretsiz, beceriksiz yönetimlerin yapabileceği anca bu kadar işte. Dünyada onca zor meydan varken burasını nerdeyse dünyanın en tehlikeli meydanı ilan etmeye kalktılar, güzelim Bursa'mız ulaşım özgürlüğünden mahrum kaldı İzmit'de Topel meydanı bile aktifken hemde. Bursa artık hiç bir zaman ulaşım konusunda çözüme ulaşamayacak demektir artık. Yazık Bursa için çok yazık.
  • Neden bir anda kıvırdıkları belli oldu işte, tamamen çıkar meselesi, hastane falan ayağına konut monut derken mis gibi cepleri dolacak işte, ohhhh.
  • ŞANLIURFA'DA DA ATIL DURUMDA OLAN HAVAALANI VAR. YETKİLİLER UNUTMUŞ OLABİLİRLER, HATIRLATMIŞ OLAYIM. UMARIM ATIL DURUMDA OLAN HAVALANINI DEĞERLENDİRİRLER. SAYGILAR.
  • insanlarin hatirlamasi gereken bazi seyler var bu "atil" diye niteledikleri havalimanlari konusunda. her bir havalimani ticari kaygi ile sivillestiril ya da toptan yok edilir ise askeri olarak gerektiginde kullanilabilecek olan alanlar ortadan kalkar ve bu stratejik zayifliklar yaratir. ayrica sehrin icerisinde kalan genis ve buyuk bir arazi iyidir de. yarin obur gun sosyal alan olarak degerlendirilmesi insan sagligi acisindan daha da degerlidir.
  • Ha ha, mis gibi konut projesi olur. Orası zaten askeri saha değil mi? askerin ensesine vurup alırlar o araziyi.

 

Belediye Meclisi'nin mayıs ayı toplantısında havaalanıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dündar, 2023 vizyonuna bakarak adım atılması gerektiğini belirterek, havaalanının bölge hastanesi olarak değerlendirilmesinin kente katkı sağlayacağını belirtti.

Dündar, kamuoyunda uzun süren tartışmalara neden olan Yunuseli Havaalanı'nın bulunduğu arazinin, bölge hastanesi olarak değerlendirilmesi noktasında çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Yunuseli Havaalanı'nın artık hava ulaşımında kullanılmayacağının altını çizen Dündar, “Bursa için bu bölgede kurulacak bölge hastanesi çok önemli. Sadece Bursa'ya değil bölgeye de bu sağlık kompleksi hizmet verecektir. Suriçi'nin de bu kapsamda birlikte düşünülmesi gerekir. Orayı bütün olarak ele alarak sonradan yapılan binaları buradan çıkarırsak, Bursa'nın Osmanlı ve öncesi tarihini de ortaya çıkarıyoruz. Suriçi'ndeki hastaneyi Yunuseli'ne alırsak, o bölge içinde büyük bir adım atmış olacağız. Buraya yapılacak yatırıma Bursa ölçeğinde bakmamız gerekiyor” dedi.

CHP Grubu Sözcüsü Osman Ayradilli ise Yunuseli Havaalanı'nın sağlık kompleksi olarak değerlendirilmesine yönelik her türlü çalışmaya destek vereceklerini kaydetti.

Başkan Dündar ve ekibine bu konuda açık çek verdiklerinin altını çizen Ayradilli, “Sağlık kompleksinin Yıldırım'a yapılmasına karar verildi ama çok geç kalmış değiliz. Sağlık kompleksini Osmangazi'ye kazandıralım. Siz bu konuda Büyükşehir Belediyesi'ne önergeyi verin, biz destek verelim” diye konuştu.
 

HAVAALANI HASTANE OLSUN

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

nasıl bi zihniyet! ~ 11 yıl önce
Bursa gibi Türkiyenin 4.büyük kentinde çalışır durumda bir havaalanı yok yenişehir havalimanı ölü bi havalimanı hiç bir yere uçuş yok istanbula git gel maddi manevi rezil oluyoruz.lütfen yetkililer duysun artık sesimiz ve yurtiçi yurtdışı uçuşlar Bursamızdada olsun.gün geçtikçe kalabalıklaşan göç alan bir şehir böyle olmamalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaalanı Olsun ~ 12 yıl önce
ya oraya sağlık kompleksi mi olur. merkeze otobüs ile 40 dk sürüyor. şehir içi bir havaalanı şart. elinizde herşeyiyle bir havaalanı var siz bunu yenileyin çalışır hale getirinde bi nasıl işliyor görün. bursada yer gök hastane oldu zaten buraya hastane yapıp ne yapacaksınız. ama bide şu var o havaalanının çevresinde milletin kaçak katları var bunları da yıkmak size zor gelir eminim. adama verilen imar izni 2 kat adamın var 3 kat evi 4 kat evi. Bursaya Havaalanı istiyoruz sayın DÜNDAR. yenişehir var filan demeyin oranın sadece kendi var. bursanın dışında. ulaşım yok. Bursa dan yenişehir tam 54 KM uzak. hem bu havaalanının yanında bir havacılık okuluda var. eğer burası açılırsa burdaki çocuklara eğitim staj imkanı doğacaktır. Siz o çocuklar ne kadar zorlukla imkansızlıkla okuyor biliyormusunuz. Bi kez o okulu gidip ziyaret edin olurmu. Uçak bölümünü bir gezin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
askeri ve stratejik ~ 12 yıl önce
Birileri cikmis askeri ve stratejik onemden bahsediyor. Gidin yaa size kalsa her koseye Jandarma karakolu kurup kimlik kontrolu yaparsiniz. 20 yasina geleni 5 sene askerde telorgulerin arkasinda tutarsiniz. Bitti gulum o devir. Yok gari asker masker. Herkes isine baksin. Is lazim is. Selam vermekle, rahat-hazirolla karin doymuyor. Selam vermeyi ogretecek subay besliyoruz bu ulkede. Doktor lazim, ogretmen lazim bana ve cocuklarima

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beceriksizlik ~ 12 yıl önce
Baisretsiz, beceriksiz yönetimlerin yapabileceği anca bu kadar işte. Dünyada onca zor meydan varken burasını nerdeyse dünyanın en tehlikeli meydanı ilan etmeye kalktılar, güzelim Bursa'mız ulaşım özgürlüğünden mahrum kaldı İzmit'de Topel meydanı bile aktifken hemde. Bursa artık hiç bir zaman ulaşım konusunda çözüme ulaşamayacak demektir artık. Yazık Bursa için çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlar işliyor ~ 12 yıl önce
Neden bir anda kıvırdıkları belli oldu işte, tamamen çıkar meselesi, hastane falan ayağına konut monut derken mis gibi cepleri dolacak işte, ohhhh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞANLIURFALI ~ 12 yıl önce
ŞANLIURFA'DA DA ATIL DURUMDA OLAN HAVAALANI VAR. YETKİLİLER UNUTMUŞ OLABİLİRLER, HATIRLATMIŞ OLAYIM. UMARIM ATIL DURUMDA OLAN HAVALANINI DEĞERLENDİRİRLER. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suni ve gereksiz bir gundem ~ 12 yıl önce
insanlarin hatirlamasi gereken bazi seyler var bu "atil" diye niteledikleri havalimanlari konusunda. her bir havalimani ticari kaygi ile sivillestiril ya da toptan yok edilir ise askeri olarak gerektiginde kullanilabilecek olan alanlar ortadan kalkar ve bu stratejik zayifliklar yaratir. ayrica sehrin icerisinde kalan genis ve buyuk bir arazi iyidir de. yarin obur gun sosyal alan olarak degerlendirilmesi insan sagligi acisindan daha da degerlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
Ha ha, mis gibi konut projesi olur. Orası zaten askeri saha değil mi? askerin ensesine vurup alırlar o araziyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000