06 Şubat 2011, Pazar 08:26:54

HAVAALANI GÖREVLİLERİ BİLE ŞAŞTI BU İŞE!

İtalya’da bir uyuşturucu şebekesi yurtdışına uyuşturucu kaçırmak için akıl almaz bir formül üretti.
  • Bu habere hemen dini bir yorum üretilmiş... :P Para odaklı bir dünya yaratırsanız, Sonucu para için herşeyi yapan birilerinin olması da doğaldır..... Sakın yanlış anlamayın, burda bir yakalanma var ama yakalanmayan bunun binlerce katı... Basit bir mantık kurun... Amerikadaki uyuşturucu ihtiyacı aylık kaç ton? Bu yıllardır bi şekilde karşılanıyor... üç beş kilo yakalanınca ayyuka çıkıyor.... Kimi kandırıyorlar. :P
  • Harama kafasi calisan insalara ne demek lazim insalari zehirlemek icin calisanlara sadece Allah Islak etsin demekten baska hicbir sey denmez ne sebeple olursa olsun. ne sebep gosterilir bu isi yapanlar icin yakalandiklari zamanda ozellikle amerikada cok ciddi cezalar aliyorlar ama nafile yapmaya devam sonucuna katlanirlar..

Uluslararası şebekenin, Roma’da bulunan Fiumicino Havaalanı’ndan defalarca sıvı kokaine batırılmış kıyafetlerle dolu bavulları yurtdışına kaçırdıkları anlaşıldı.

Polis şebekeyle bağlantısı bulunduğu anlaşılan 37 kişiyi, Dominik Cumhuriyeti’ne yine aynı yolla kokain kaçırmaya hazırlandıkları sırada tutukladı.

Şebeke üyeleri ile beraber 75 kilogram kokain ele geçirildiği açıklandı. İsiminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, benzer bir yöntemle daha önce karşılaşmadıklarını belirterek şaşkın olduklarını ifade etti.

Tutuklananlar arasında, İtalyanların yanı sıra Hollanda, İspanya, İsviçre ve ABD vatandaşları da bulunuyor.

 

HAVAALANI GÖREVLİLERİ BİLE ŞAŞTI BU İŞE!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu habere hemen dini bir yorum üretilmiş... :P Para odaklı bir dünya yaratırsanız, Sonucu para için herşeyi yapan birilerinin olması da doğaldır..... Sakın yanlış anlamayın, burda bir yakalanma var ama yakalanmayan bunun binlerce katı... Basit bir mantık kurun... Amerikadaki uyuşturucu ihtiyacı aylık kaç ton? Bu yıllardır bi şekilde karşılanıyor... üç beş kilo yakalanınca ayyuka çıkıyor.... Kimi kandırıyorlar. :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Harama kafasi calisan insalara ne demek lazim insalari zehirlemek icin calisanlara sadece Allah Islak etsin demekten baska hicbir sey denmez ne sebeple olursa olsun. ne sebep gosterilir bu isi yapanlar icin yakalandiklari zamanda ozellikle amerikada cok ciddi cezalar aliyorlar ama nafile yapmaya devam sonucuna katlanirlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000