12 Temmuz 2012, Perşembe 08:42:02

HAVAALANI FİYATLARI KATLADI

Ankara Etimesgut’daki Askeri Havaalanı ve tesislerinin Isparta’ya taşınması kararının ardından bölgede arsa fiyatlarında önemli derecede artış yaşanıyor. Kamulaştırma çalışmalarının başladığı kentte özel müteşebbisler de yatırım için arsalara talip olmaya başladı.
  • BU MEMLEKETİN PARALARINI BOŞ YERE HARCAMAK YERİNE ALT YAPISI OLAN ATIL UÇAK SEFERİ DÜZENLENMEYEN YERLER KULLANILSA İYİ OLMAZMI MESELA UŞAK HAVA ALANI HER ŞEYİ VAR SIRF ZAFER HAVALİMANINI GÖLGELİYOR DİYE SEFERLER KALDIRILDI 6AYDIR SEFER YOK ÇOK YAZIK OYSA UŞAKTAN İSTANBULA GÜNLÜK 10 OTBÜS SEFERİ VAR İSTEYEN ANADOLU ULAŞIMA SORABİLİR TEL HERYERDEN 4440164 SAYGILARIMLA
  • süleyman demirel havalimanı yakınına yeni bir askeri havaalanı yapılıyor. pist, terminal, kulesi tamamen ayrı olacak.
  • Benim bildiğin yeni bir havaalanı yerine Isparta havalimanına askeriye taşınacak diye duymuştuk hatta MSB Bakanı bu tarz bir açıklamada yaptı. Ya yanlış bilinen birşey var yada birileri uydurma haberler ile spekülayon yapıyor.

Etimesgut’daki Askeri Havaalanının Isparta’da Gönen ilçesine bağlı Güneykent beldesi ile Keçiborlu ilçesine bağlı Kılıç beldesi ve köylerinde yapılması planlanıyor. Tesisler için kamulaştırma ve alt yapı çalışmaları da başladı.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın iki hafta önce TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Etimesgut’taki Askeri Havaalanı ve tesislerinin Isparta’ya taşınması konusunda karar alındığını kamuoyuna açıkladığını anımsattı.

Askeri havaalanı yapımı için Isparta’da kamulaştırma çalışmalarının başladığını ifade eden Oğuz, ”2014 yılı sonlarında Etimesgut Askeri Havaalanı’nın Isparta’ya taşınması planlanıyor. Yaşanan gelişmeler bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. Bu durum kentimiz ekonomik ve sosyal hayatı bakımdan çok önemli bir gelişme. Hem seçme bir birliklerin hem de çağdaş pek çok imkanın kentimize geliyor olması Isparta’ya güç katacaktır” dedi.

HAVAALANI FİYATLARI KATLADI

Yorumlar

vATANI SEV ~ 12 yıl önce
BU MEMLEKETİN PARALARINI BOŞ YERE HARCAMAK YERİNE ALT YAPISI OLAN ATIL UÇAK SEFERİ DÜZENLENMEYEN YERLER KULLANILSA İYİ OLMAZMI MESELA UŞAK HAVA ALANI HER ŞEYİ VAR SIRF ZAFER HAVALİMANINI GÖLGELİYOR DİYE SEFERLER KALDIRILDI 6AYDIR SEFER YOK ÇOK YAZIK OYSA UŞAKTAN İSTANBULA GÜNLÜK 10 OTBÜS SEFERİ VAR İSTEYEN ANADOLU ULAŞIMA SORABİLİR TEL HERYERDEN 4440164 SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etimesgut ~ 12 yıl önce
süleyman demirel havalimanı yakınına yeni bir askeri havaalanı yapılıyor. pist, terminal, kulesi tamamen ayrı olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isparta Derken ? ~ 12 yıl önce
Benim bildiğin yeni bir havaalanı yerine Isparta havalimanına askeriye taşınacak diye duymuştuk hatta MSB Bakanı bu tarz bir açıklamada yaptı. Ya yanlış bilinen birşey var yada birileri uydurma haberler ile spekülayon yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000