12 Ekim 2010, Salı 08:01:45

Havaalanı çetesine polis ne yapıyor?

Ercan Havaalanı yolcu çıkışı ve free shop salonunu mesken tutun 5 kişilik bir grubun, yolculara sigara ve içki satın aldırarak, ülkeye gümrüksüz mal soktukları iddia edildi. Olaya tanıklık eden baloncu Mehmet Gökçe, çeteyi ihbar edince burnundan oldu.
  • Arkadaşa çok geçmiş olsun bende bu çeteden aynı teklifi enaz 10 kere aldım adamlar devamlı esenboğa-ercan arasında dolanıyorlar. Kıbrıs polisi bu işe çözüm bulsun kaçakcılık yapılıyor dur desinler.
  • rum kapısı açık .arkanı dön ve çık. hepsi seni bekliyor .keşke bu tertemiz şahıs gelse diye dört gözle bekliyorlar.
  • bu işi ercan polisi mi takip edecek...pehh memleketin civisi cıkdı tüm teşkilat gece gunduz çalişsa kktc deki pislikleri yine temizleyemez gelen türk giden türk..
  • Ne demişler efendim... YAVRU VATAN
Değirmenlik köyü sakini seyyar oyuncak satıcısı Mehmet Gökçe ihbar ettiği bazı kişiler tarafından dövülerek komaya sokuldu. Geçtiğimiz Perşembe akşamı gece saat 11:30 sıralarında Girne Turizm Limanı’nda tezgahının başında iken yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi tarafından demir çubukla saldırıya uğrayan Mehmet Gökçe’nin burnu ve kaburga kemikleri kırıldı. Mehmet Gökçe’yi döven kimliği meçhul kişi olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Gökçe, polise verdiği ifadede kendisini döven kişiyi tanıdığını, bunların kendisini tehdit ettiğini hayatının tehlikede olduğunu ifade etti.

BANA İÇKİ VE SİGARA TAŞIMAMI SÖYLEDİLER


Mehmet Gökçe başından geçenleri STAR KIBRIS’a anlattı:

Sık, sık Türkiye’ye gidip oyuncak eşyalar satın alıyorum, aldığım eşyaları da burada seyyar kurduğum tezgâhlarda satıyorum. Yaz aylarında da Girne’de kurduğum tezgahta satıyordum. Ercan Havaalanı’ndan İstanbul’a gitmek için son aylarda Sabiha Gökçen Havaalanı’nı tercih ettim.

Çünkü bizim için ucuz ve ekonomik oluyordu. Ancak ülkeden gerek çıkarken, gerekse de girerken yanıma yaklaşan bazı kişiler bana yüklerinin çok olduğunu aldıkları içki ve sigaraları yolcu beraberinde içeriye sokmamı istediler. Bunu birkaç defa teklif etmelerine rağmen ben kabul etmedim. Bunlar beş kişi civarında mafya kılıklı insanlardı.

YOLCULARA FREE SHOPTAN İÇKİ SİGARA ALDIRIYORLAR

Son olarak İstanbul’dan malımı sipariş ederek 04 Ekim Pazartesi akşamı 21:30 uçağıyla Ada’ya dönüyordum. Bu bahsettiğim kişiler uçakta hostesten kâğıt ve kalem isteyerek tek, tek gözüne kestirdikleri yolcuları dolaşarak ve onlara para vererek inişte free shoptan yolcu beraberinde içki ve sigara almalarını istediler. Ve bunları listelediler, ben bunları önce hostese şikayet ettim, ‘dikkat edin yolcuları sigara ve içki almaya zorluyorlar’ dedim.

Havaalanı inişinde ise gümrük memurlarına giderek şikâyette bulundum. Ancak bir şey olmadı ve bu kişiler, havaalanı çıkışında yolculardan aldırdıkları içki ve sigaraları topladılar. Bu oldukça fazla bir miktardı, en az 10-15 yolcu bunlar için içki ve sigara aldı.

POLİS KAMERA KAYDINI İNCELESİN

7 Ekim akşamı, yani havaalanında meydana gelen olaydan üç gün sonra Girne Turizm Limanı’nda gece saat 23:30 sıralarında tanımadığım bir kişi yanıma gelerek ,‘sen bizi ihbar ettin değil mi” diyerek bana saldırdı ve elinde bulunan demir çubukla yüzüme, göğsüme, elime vurdu. Ne olduğunu anlayamadan yere yığıldım, çevreden gelenler beni kaldırdı ama beni döven kaçarak kayboldu.

Daha sonra hastaneye götürdüler, röntgenim çekildi ve burnum ve kaburgalarımın kırıldığı anlaşıldı. Girne Polis Müdürlüğü’ne giderek ifade verdim. Polise beni döven kişileri görürsem tanıyacağımı ve eğer 4 Ekim akşamı havaalanı kamera kayıtları taranırsa o kişileri teşhis edebileceğimi belirttim. Bu kişilerin mallarını taşıyan şoför sanıyorum beni tanıyordu ve o şoför vasıtasıyla beni Girne’de buldular. Bu kişiler her an karşıma çıkıp tekrar beni dövebilirler, bu kişilerin yakalanarak adalete teslim edilmelerini istiyorum.

BU ADAMLARI YAKALAYIN

Mehmet Gökçe’nin annesi Nigar Gökçe ve kalp hastası babası Bekir Gökçe, olaydan sonra oğullarının eve dönmemesi karşısında endişeye kapıldıklarını ve merak ettiklerini söylediler.

Yaşadıklarını yaşlı gözlerle anlatan anne Nigar Gökçe, “Bu kişiler oğlumdan ne istediler, oğlum kendi halinde satıcılık yapar, kimseye zararı olmazdı. İstediklerini yapmadı ve onları ihbar etti diye neredeyse oğlumu öldüreceklerdi.

Bu işleri yapanlar elleri, kolları serbestçe dolaşıyorlar, polisimiz bunları neden bulamıyor, bunlar her gün havaalanında bu işi yaparken neden bulunmuyorlar. Gelecek sefere oğlumu öldürürlerse ben ne yaparım. Devletimizden bu karanlık işleri çevirenleri yakalayarak adalete teslim etmelerini istiyoruz” dedi.

(Star Kıbrıs)
Havaalanı çetesine polis ne yapıyor?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşa çok geçmiş olsun bende bu çeteden aynı teklifi enaz 10 kere aldım adamlar devamlı esenboğa-ercan arasında dolanıyorlar. Kıbrıs polisi bu işe çözüm bulsun kaçakcılık yapılıyor dur desinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
rum kapısı açık .arkanı dön ve çık. hepsi seni bekliyor .keşke bu tertemiz şahıs gelse diye dört gözle bekliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu işi ercan polisi mi takip edecek...pehh memleketin civisi cıkdı tüm teşkilat gece gunduz çalişsa kktc deki pislikleri yine temizleyemez gelen türk giden türk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne demişler efendim... YAVRU VATAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000