18 Haziran 2016, Cumartesi 16:02:59

'Havaalanı bizim kanayan yaramız'

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın Çorum'a gerçekleştirdiği ziyarette havaalanı için destek talep edildi.
  • Tartışmalar yersiz hattusa Çorum yozgat havalimanı yapılıyor iki şehir arasına gelecek yıl açılacak zaten Merzifon da yakın ama her 40 km konuş kabacsksa merkezde gerek 10 yıla kalma z halk gürültü ve egzos gazından havalinanini kapatır
  • Ya kardeşim hiç mi mantık yok sizde. Merzifon çorum 45 - 50 km. Otogar mi bu bizde isteriz diye yirtiyosunuz kendinizi. Gerekli kişiler ile görüşün servis saglatin yapın reklaminizi amasyadan çok yolcu gelecektir emin ol. Ha illaki metropolkent çorum un havalimani olsun bizim limanimiz olsun diyorsaniz siz en büyük zararsiniz bu ülkeye.
  • Hattuşa Havaalanı Çorum için gereklidir, bu devirde havaalansız şehir kalmadı. Yozgat'ta , Tokat'ta , Amasya'da var, sanayi şehri Çorum'da da olacak, o kadar.
  • Çorum Havalimani yapılacak sonra bilet fiyatları pahalı gelecek haliyle ankaraya bakacak orası ucuz gidecek ankaradan inip binecek çorum ankara yakın çünkü. Saçma sapan talepler kimse çorumda Havalimani felan yapmaz
  • Havayolu bir hizmettir. Böyle görmek lazım. Yozgat ve çorum niye bu hizmetten geri kalsın? Evet Merzifon erzincan kars muş Şırnak vs havalimanları yalnızca Ankara ve İstanbula uçuyor ama uçan uçaklar 200 kişilik. Erzincandan mesela izmire 40 kişi gidecekse 200 kişilik uçak kaldırmak zarar ettirir aynı şekilde antalya bursa konyaya gidecek uçaklar da boş gider, tabi büyük uçakla uçarsanız. Lakin TRJET ile 30 kişiyi toplar çoğu şehre uçabilirsiniz
  • Yaw demişsin işte Merzifonda var bi tane diye. Orayı canlandırın desene, kullanın desene. Siyasetçi değil misin işte. İstanbul dışında hiçbir yere uçuş olmaz. Amam Amasya ile birlikte kullanırsanız, hatta belki Tokat ile birlikte, İzmirden de Antalyadan da uçuş olabilir. Hattuşaş, turizm vs derken verimsizden verimliye doğru bir gidiş olabilir.
  • Aslına bakarsanız Çorum'a yeni bir havalimanı israf edilmiş bir yatırım olacağını düşünmekteyim. Her ne kadar şu anda pist bakımı için 3 aylığına kapalı kalacak olsa da Merzifon, bölgesel bir havalimanı konumunda ve isteklere cevap vermekte. 2018 yılında Ankara-Samsun Yüksek hızlı tren yapımı bittiğinde İstasyonlardan birisi Merzifon Havalimanı bağlantı yapılacak, 10-15 dakikada Merzifon'da olabileceklerdir. 5 ay önce Çorum'dan özel aracı olmadığı için servis ile gitmek isteyen ama birlik olup bu hizmetin dahi olmadığını duymuş ve çok şaşırmıştım. Havalimanı yapımında harcanak paraya yeni fabrikalar kurulurak yeni istihdam alanları oluşturulmalı ve Çorumlu hemşehrilerimiz de Merzifon Havalimanını kullanmaya devam etmeliler.
  • Dünyanın merkezinden Arzın merkezine süpersonic seyahat imkanı istiyoruz,Finansal Vekil'den.
  • Biliyorsunuz Google Çorum'u dünyanın merkezi ilan etti. Havaalanı şart
  • Sadece gönüller hoş olsa neyse ne, birde o koca cepleri dolduruyorlar!!! Yeter ya, sömürdünüz!!!

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın Çorum'a gerçekleştirdiği ziyarette havaalanı için destek talep edildi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum'a gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal'a Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından üzerinde 'Dünyanın merkezi Çorum' yazılı maket uçak hediye edildi.

Başkan Külcü, "Dünyanın merkezine havaalanı istiyoruz" diyerek Çorum'a havaalanı yapılması için destek beklediklerini söyledi. Bakan Ağbal ise "Talebiniz benim için bir görevdir. Çorum'a havaalanı kazandırmak için üstüme düşen görevi yerine getireceğim." dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, masasında bulunan ve üzerinde 'Dünyanın merkezine yolculuk' yazılı maket uçağı işaret ederek, "Havaalanı bizim kanayan yaramız haline geldi. Uzun zamandır özlemini çektiğimiz bu talebimiz için sizlerden destek bekliyoruz. Dünyanın merkezine havaalanı istiyoruz." dedi.

Havaalanının artık bir ihtiyaç haline geldiğini kaydeden Bakan Ağbal, Çorum'a havaalanı kazandırılması için elinden gelen desteği vereceğini ifade etti. Bakan Ağbal şunları söyledi: "Havaalanı artık büyük bir ihtiyaç. Vatandaşlarımız artık yaşadıkları şehirlere yakın bir havaalanı istiyor. AK parti iktidarı döneminde ülkenin dört bir tarafına havaalanları yapıldı. Havayolu artık halkın yolu oldu. Şu an Merzifon'da bir havaalanı zaten var ve bölge halkı bu havaalanını kullanıyor. Ama Çorum ekonomisi ve sanayisi gelişen büyük bir şehir. Belediye başkanımızın ve Çorum milletvekillerinin havaalanı talebi, bizim açımızdan takip etmemiz gereken bir görevdir. Çorum'a bir havaalanı kazandırmak için gayret göstereceğiz. İnşallah nasip olursa bu arzu gerçekleşir, ben de üstüme düşen görevi yerine getiririm"

Belediye ziyareti sonrası Bakan Ağbal, AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek teşkilat mensupları ve partililerle basına kapalı bir toplantı yaptı. (Haberler)

'Havaalanı bizim kanayan yaramız'

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Çorum ~ 8 yıl önce
Tartışmalar yersiz hattusa Çorum yozgat havalimanı yapılıyor iki şehir arasına gelecek yıl açılacak zaten Merzifon da yakın ama her 40 km konuş kabacsksa merkezde gerek 10 yıla kalma z halk gürültü ve egzos gazından havalinanini kapatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ~ 8 yıl önce
Ya kardeşim hiç mi mantık yok sizde. Merzifon çorum 45 - 50 km. Otogar mi bu bizde isteriz diye yirtiyosunuz kendinizi. Gerekli kişiler ile görüşün servis saglatin yapın reklaminizi amasyadan çok yolcu gelecektir emin ol. Ha illaki metropolkent çorum un havalimani olsun bizim limanimiz olsun diyorsaniz siz en büyük zararsiniz bu ülkeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sungurlu ~ 8 yıl önce
Hattuşa Havaalanı Çorum için gereklidir, bu devirde havaalansız şehir kalmadı. Yozgat'ta , Tokat'ta , Amasya'da var, sanayi şehri Çorum'da da olacak, o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abisi ~ 8 yıl önce
Şeker alayim da sus ya
Çorumlu para mı verir ~ 8 yıl önce
Çorum Havalimani yapılacak sonra bilet fiyatları pahalı gelecek haliyle ankaraya bakacak orası ucuz gidecek ankaradan inip binecek çorum ankara yakın çünkü. Saçma sapan talepler kimse çorumda Havalimani felan yapmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
israf değil ~ 8 yıl önce
Havayolu bir hizmettir. Böyle görmek lazım. Yozgat ve çorum niye bu hizmetten geri kalsın? Evet Merzifon erzincan kars muş Şırnak vs havalimanları yalnızca Ankara ve İstanbula uçuyor ama uçan uçaklar 200 kişilik. Erzincandan mesela izmire 40 kişi gidecekse 200 kişilik uçak kaldırmak zarar ettirir aynı şekilde antalya bursa konyaya gidecek uçaklar da boş gider, tabi büyük uçakla uçarsanız. Lakin TRJET ile 30 kişiyi toplar çoğu şehre uçabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trjet ~ 8 yıl önce
Where is the trjet bro?
Merzifon ~ 8 yıl önce
Yaw demişsin işte Merzifonda var bi tane diye. Orayı canlandırın desene, kullanın desene. Siyasetçi değil misin işte. İstanbul dışında hiçbir yere uçuş olmaz. Amam Amasya ile birlikte kullanırsanız, hatta belki Tokat ile birlikte, İzmirden de Antalyadan da uçuş olabilir. Hattuşaş, turizm vs derken verimsizden verimliye doğru bir gidiş olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpitten ~ 8 yıl önce
Aslına bakarsanız Çorum'a yeni bir havalimanı israf edilmiş bir yatırım olacağını düşünmekteyim. Her ne kadar şu anda pist bakımı için 3 aylığına kapalı kalacak olsa da Merzifon, bölgesel bir havalimanı konumunda ve isteklere cevap vermekte. 2018 yılında Ankara-Samsun Yüksek hızlı tren yapımı bittiğinde İstasyonlardan birisi Merzifon Havalimanı bağlantı yapılacak, 10-15 dakikada Merzifon'da olabileceklerdir. 5 ay önce Çorum'dan özel aracı olmadığı için servis ile gitmek isteyen ama birlik olup bu hizmetin dahi olmadığını duymuş ve çok şaşırmıştım. Havalimanı yapımında harcanak paraya yeni fabrikalar kurulurak yeni istihdam alanları oluşturulmalı ve Çorumlu hemşehrilerimiz de Merzifon Havalimanını kullanmaya devam etmeliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jules Verne ~ 8 yıl önce
Dünyanın merkezinden Arzın merkezine süpersonic seyahat imkanı istiyoruz,Finansal Vekil'den.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorum merkez ~ 8 yıl önce
Biliyorsunuz Google Çorum'u dünyanın merkezi ilan etti. Havaalanı şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 8 yıl önce
Sadece gönüller hoş olsa neyse ne, birde o koca cepleri dolduruyorlar!!! Yeter ya, sömürdünüz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000