21 Mayıs 2009, Perşembe 08:07:49

Hava ulaşımı felç oldu

Belçika Zaventem, Luik ve Charloi havaalanlarında kule çalışanlarının iş bırakması sebebiyle saatlerce hiçbir şekilde hava ulaşımı yapılamadı...
  • bunlar bunu hep yapıyolar.helal olsun.bizi abudik kubidik böldükleri için biz yapamıyoruz.kabahat toplumu bu hale getiren diyarbekir lilerde.eskiden öyleymiş şimdi böyle.bu rüyada bitecek elbet bir trakyalı ölür bin trakyalı doğar.diyarbekir i de adam eder.sizn kıvırcığınızın da ne olduğu yakında ortaya çıkar ab nin de sizin de ağzı açık kalır.cahil değilsiniz artık ama amacınız yok.yakındır sonunuz.

Belçika Zaventem, Luik ve Charloi havaalanlarında Salı gecesi kule çalışanlarının iş bırakması sebebiyle saatlerce hiçbir şekilde hava ulaşımı yapılamadı. Kule çalışanlarının iş bırakma sebebi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen çalışma koşullarının yeniden düzenlenmesi girişimi oldu.

Grev süresince bu havaalanlarına inecek olan 11 uçuş başka havaalanlarına yönlendirilirken, birkaç uçuş da ertelendi.

Brüksel Uluslar Arası Havaalanı Şirketi, Belgocontrol sözcüsü Guy Viselé grevin sebebi olarak çalışanların çalışma koşullarındaki değişimden memnun olmamalarını gösterdi. Guy Visele bu değişikliğin sadece çalışma koşullarının değişikliği anlamına geldiğini ve kimsenin işten çıkartılmayacağını beirtti.

Bu beklenmedik eylem Pazartesi akşam saat 22.00’de başladı. Grevcilerle yetkililer arasında yapılan anlaşma sonrasında grev Salı gece saat 02.00’de sona erdi.

Hava ulaşımı felç oldu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bunlar bunu hep yapıyolar.helal olsun.bizi abudik kubidik böldükleri için biz yapamıyoruz.kabahat toplumu bu hale getiren diyarbekir lilerde.eskiden öyleymiş şimdi böyle.bu rüyada bitecek elbet bir trakyalı ölür bin trakyalı doğar.diyarbekir i de adam eder.sizn kıvırcığınızın da ne olduğu yakında ortaya çıkar ab nin de sizin de ağzı açık kalır.cahil değilsiniz artık ama amacınız yok.yakındır sonunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000