20 Ekim 2017, Cuma 09:40:54

Hava Trafik Kontrolörleri günü kutlu olsun

20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü nedeniyle Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, bir mesaj yayınladı.
  • Canı gönülden gününüzü kutlarız.Bizim düşüncemiz sizlerin sırtından geçinip sülük gibi size yapışmış meydanlarda hiçbir işleri olmayıp akşama kadar goy goy yapan ve sizden de yüksek maaş alan asalaklara.....
  • Hava Trafikçilerin işleri gerçekten çok zor. Bu meslek Dünyada çok kıymet görmekte. Ülkemizde bu mesleği Pilotlar dışında değerlendirebilecek cok az meslek gurubu var. DHMİ içerisindeki meslek gruplarıda olaya hep kazanç yönünden bakmakta ve kendi mesleklerİ ile bu meslek arasında kıyaslama yapmaktadırlar ve ayrışmaya neden olmaktadırlar. Her mesleği kendi meslek grubu ile mukayese etmenin doğru olacağı kanaatindeyim. Bu ayrışmaya Hava Trafik Kontrolörlüğü mesleğindeki bazı kendini bilmezlerinde yanlış davranışlarıyla neden olduklarıda görülmektedir.
  • Gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Sesinizi duymak çok güzel. Herşey gönlünüzce olsun...
  • Özlük hakları, özlük hakları, özlük hakları.... Hiç memnun değiliz...
  • Özlük hakları +yıpranma payı +board başı tazminatı=umutsuzluk
  • Çok kazanıyorlar
  • Mesleğini en iyi şekilde icra eden çalışma arkadaşlarımın günü kutlu olsun. birlikte daha mutlu yarınlara inşallah.
  • Özlük haklarinin daha iyi olduğu daha mutlu yarinlar dileğiyle.
  • Saygıdeğer Hava Trafik Kontrolörü arkadaşlarımın günü kutlu olsun...Kaza/kırımsız nice yıllara..
  • Kutlu olsun

20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü nedeniyle Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, bir mesaj yayınladı.

Ocak'ın mesajı:

Değerli Hava Trafik Kontrolörü Arkadaşlarım,

Hava ulaşımının gelişmişlik düzeyi, bir ülkenin ekonomik ve sosyal gelişmişliğinin yanı sıra teknolojiyi üretip kullanabilmesinin de göstergesidir. Bizler DHMİ olarak hükümetimizin verdiği büyük destekle milli ve yerli projelerimizi üretiyor, yapılamaz denilenleri yaparak büyük başarılara imza atıyoruz.

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerini hayata geçiriyor, küresel marka olma yolunda büyük adımlar atıyorsak… Türkiye’nin dört bir yanını muhteşem havalimanlarıyla donatıyorsak… Yolcu, uçak ve kargo trafiğinde rekor üstüne rekor kırıyorsak… Ve bunların doğal sonucu olarak Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin içinde 45. sırada yer alıyorsak, bunu bütün DHMİ Personelinin emek ve alın terine borçluyuz.

Hava trafik hizmetini bayram, tatil, afet, kar kış demeden yılın 365 günü 24 saat kesintisiz olarak devam ettiren hava trafik kontrolörlerimizle gurur duyuyorum. Bilgi, beceri ve fedakârca mesaileri ile uçak ve yolcularına en mükemmel hizmeti sunan sizlerle daha nice büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Bu düşüncelerle, kuruluşumuzda ve sektörde hizmet veren tüm Hava Trafik Kontrolörlerinin ‘20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü’nü kutluyor, başarılarının devamın diliyorum.

Funda OCAK
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve
Genel Müdürü

Hava Trafik Kontrolörleri günü kutlu olsun

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Adımopter ~ 6 yıl önce
Canı gönülden gününüzü kutlarız.Bizim düşüncemiz sizlerin sırtından geçinip sülük gibi size yapışmış meydanlarda hiçbir işleri olmayıp akşama kadar goy goy yapan ve sizden de yüksek maaş alan asalaklara.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı ~ 6 yıl önce
Hava Trafikçilerin işleri gerçekten çok zor. Bu meslek Dünyada çok kıymet görmekte. Ülkemizde bu mesleği Pilotlar dışında değerlendirebilecek cok az meslek gurubu var. DHMİ içerisindeki meslek gruplarıda olaya hep kazanç yönünden bakmakta ve kendi mesleklerİ ile bu meslek arasında kıyaslama yapmaktadırlar ve ayrışmaya neden olmaktadırlar. Her mesleği kendi meslek grubu ile mukayese etmenin doğru olacağı kanaatindeyim. Bu ayrışmaya Hava Trafik Kontrolörlüğü mesleğindeki bazı kendini bilmezlerinde yanlış davranışlarıyla neden olduklarıda görülmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir pilot ~ 6 yıl önce
Gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Sesinizi duymak çok güzel. Herşey gönlünüzce olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 6 yıl önce
Özlük hakları, özlük hakları, özlük hakları.... Hiç memnun değiliz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atcos ~ 6 yıl önce
Özlük hakları +yıpranma payı +board başı tazminatı=umutsuzluk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok ~ 6 yıl önce
Çok kazanıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B77W ~ 6 yıl önce
Mesleğini en iyi şekilde icra eden çalışma arkadaşlarımın günü kutlu olsun. birlikte daha mutlu yarınlara inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece laf. ~ 6 yıl önce
Özlük haklarinin daha iyi olduğu daha mutlu yarinlar dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşletme ~ 6 yıl önce
Saygıdeğer Hava Trafik Kontrolörü arkadaşlarımın günü kutlu olsun...Kaza/kırımsız nice yıllara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gününüz ~ 6 yıl önce
Kutlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000