19 Nisan 2014, Cumartesi 12:58:10

HAVA TRAFİĞİNE EN BÜYÜK KATKI TÜRKİYE'DEN GELECEK

Türkiye'nin önümüzdeki 7 yılda, Avrupa hava trafiği büyümesine en büyük katkıyı sağlayacak ülke olacağı belirtildi.
  • baslik yanlis burda hava trafigine katki goremiyorum hava trafiginde artis demek katki demek degildir katki yapilmiyor ama artis dewam ediyor hava trafik kontrolorlerine olsun hava trafik yollarina cizilen yollar bile yetersiz iken ne katkisi baslik yanlis havacilik tabyki buyusun ama alt yapi eksik seyrusefer yetersiz kaliyor
  • HE YAW HEEHEEE....
  • Recep Tayyip Erdoğan sayesinde..............
  • Türkiye'nin haketmediği insanların kendi potansiyelini ortaya çıkarmak, birlik içerisinde yaşamak yerine başkalarını ötekileştirmesi & dilini , kültürünü, dinini kendi hayat görüşünü yaşamasına engel olmaya çalışması
  • Türkiye her şeyi hakediyor.Haketmediği tek şey..................
  • Ülkem daima büyüsün, yükselsin.. Türkiye'm bunu sonuna kadar hak ediyor!

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı Eurocontrol'ün raporuna göre, Avrupa hava ulaşımının 2014 yılında yüzde 1,2, 2015 yılında ise yüzde 2,7 seviyesinde büyümesi öngörülüyor.

Hava ulaşımındaki büyüme, 2017 yılından sonra Avrupa'da havalimanları kapasitesinin yetersizliğinden dolayı yüzde 2,2'ye düşecek. İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanı ile birlikte 2019'dan itibaren bu oran 2,8 seviyesine ulaşacak.
Mısır'da yolcu sayısının azalmasının tüm Avrupa'yı etkilediği ifade edilen raporda, "Bununla beraber bu kayıplar turistlerin İspanya ve Fas'a doğru yönelmesi ve Yunanistan'da yüzde 9 daha fazla trafik artışıyla bir miktar telafi edildi. Aynı zamanda Türkiye ile Rusya'da 2013'te görülen büyümenin Avrupada'ki büyümeyi de olumlu şekilde etkilemesi bekleniyor" ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin hava ulaşımının bu yıl yüzde 7,3, 2015'te ise 7,1 büyüyeceğinin öngörüldüğü raporda, "Türkiye, önümüzdeki 7 yılda ortalama yüzde 6,9'luk büyümeyle Avrupa'da hava trafiğindeki büyümeye en büyük katkıyı yapan ülke olacak" denildi.

Hızlı tren nedeniyle 26 bin uçuş gerçekleşmeyecek

Hızlı tren ağlarında önümüzdeki yıllarda görülecek genişlemenin sektörün hava trafiği büyümesini 2020'ye kadar yıllık yüzde 0,4 baskılayacağı belirtilen raporda, bundan da en fazla Türkiye'nin etkileneceğini kaydedildi.

Rapora göre Türkiye'de, 2020 yılında ülke hava trafiğinin yüzde 2,5'ine denk gelen yaklaşık 26 bin uçuş, hızlı tren tercihi dolayısıyla gerçekleşmeyecek.

HAVA TRAFİĞİNE EN BÜYÜK KATKI TÜRKİYE'DEN GELECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
baslik yanlis burda hava trafigine katki goremiyorum hava trafiginde artis demek katki demek degildir katki yapilmiyor ama artis dewam ediyor hava trafik kontrolorlerine olsun hava trafik yollarina cizilen yollar bile yetersiz iken ne katkisi baslik yanlis havacilik tabyki buyusun ama alt yapi eksik seyrusefer yetersiz kaliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 10 yıl önce
HE YAW HEEHEEE....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BB ~ 10 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan sayesinde..............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye'nin haketmediği insanların kendi potansiyelini ortaya çıkarmak, birlik içerisinde yaşamak yerine başkalarını ötekileştirmesi & dilini , kültürünü, dinini kendi hayat görüşünü yaşamasına engel olmaya çalışması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye her şeyi hakediyor.Haketmediği tek şey..................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ülkem daima büyüsün, yükselsin.. Türkiye'm bunu sonuna kadar hak ediyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000