21 Mart 2018, Çarşamba 13:44:31

Hava Sen'in ofisi kapatıldı

Uçucu ekipleri ayrı bir sendika çatısı altında toplamak için kurulan Hava Sen’in Atatürk Havalimanı’nda açtığı irtibat ofisi kapatıldı.
  • landığı gibi yürüyor herşey. Şirket yönetimi şu anda kaşıyor ve havaseni mağdur gösterecek olaylarla çalışanları buraya yönlendirmeyi amaçlıyor. Bölünme istedikleri seviyeye gelince tüm üyelerin haklarını kuru tavuk gibi yolacaklar.
  • Bazı cahiller demiş ki; kimin üye sayısı fazlaysa o alsın yetkiyi.... o iş öyle değil canlarım. Üye sayisi fazla olan değil, ülke işkolu barajı ve işyeri barajını ayni anda geçen alır yetkiyi. Ikisi de geçemezse eğer olan garsonlara olur. 2500 maaşla ayda 110 saat uçarsınız artık. Bakınız diger havayolları. Ozellikle onur a gorürsünüz sonunuzu
  • sonra dedimki iyiki pegasustayım :)
  • Tgs ye alim varmi ?
  • Tam imxa saatinde gelip bütün notamları okusak xaten iş baya yavaslar
  • Her çalışanın hukuken demokratik bir hakkıdır. Ofis kapatılması engellemesine girer mi bilmem hukukçular daha iyi bilir ama sendikal hakkın engellenmesinin cezasının olduğunu okudum. İnsanları özgür bırakın kim nereye istiyorsa oraya üye olsun. Demokrasiler böyle yürür. Yakışan da budur.
  • Amma mizmizlandiniz havasenciler. Kabin memurlari uye olmasin diye kapatilmistir. Malum kabin memurlarina guvenilmez. Kimse guvenmiyor
  • HAVASEN in kapatılması adalete olan inancımızı dahada körükledi...
  • 4 arkadaş kafa kafaya verip ne yapalım ne edelim tartışıyorduk. Malum yeniyiz olaylara hakim değiliz. Bi arkadaş aradı havasen in ofisi kapatılmış bu kadar da olmaz artık dedi. O an evrenin bize mesaj verdiği an oldu. Hepimiz havasenliyiz artık :))
  • Uçucu ekip uyuma bize yapılanların sebep olan şirket yöneticileri bizde hesap soralım

Uçucu ekipleri ayrı bir sendika çatısı altında toplamak için kurulan Hava Sen’in Atatürk Havalimanı’nda açtığı irtibat ofisi kapatıldı.

Türk Hava Yolları uçucu personelini ayrı bir sendika çatısı altında örgütlemek için kurulan Hava Sen’e Atatürk Havalimanı’nda kötü haber geldi.

Hava Sen’in bir süre önce Atatürk Havalimanı’nda THY ekiplerinin uçuşa gittiği bölgede açtığı irtibat ofisi kapatıldı. Havalimanı işletmecisi ile Hava Sen arasındaki kira sözleşmesi firma kararı ile fesh edilirken büronun kapısı kilitlendi.

HAVA-SEN: "HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR"

Yaşananlar sonrasında konu hakkında Hava-Sen tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Değerli arkadaşlar, sizlere daha yakın olabilmek adına açmış olduğumuz havalimanı ofisimiz TAV tarafından tek taraflı olarak sözleşmemiş fesh edilerek kapatılmıştır" denildi.

Hava-Sen'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Konu ile alakalı hukuki süreç başlatılmıştır. Elimizdeki dört duvarı alarak demokratik ve haklı mücadelemeizi sekteye uğratacaklarını düşünenlere en güzel cevabı tüm çalışma arkadaşlarımızın tek vücut olarak vereceğine inancımız sonsuzdur."



Hava Sen'in ofisi kapatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (128)

Plan ~ 6 yıl önce
landığı gibi yürüyor herşey. Şirket yönetimi şu anda kaşıyor ve havaseni mağdur gösterecek olaylarla çalışanları buraya yönlendirmeyi amaçlıyor. Bölünme istedikleri seviyeye gelince tüm üyelerin haklarını kuru tavuk gibi yolacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahiller ~ 6 yıl önce
Bazı cahiller demiş ki; kimin üye sayısı fazlaysa o alsın yetkiyi.... o iş öyle değil canlarım. Üye sayisi fazla olan değil, ülke işkolu barajı ve işyeri barajını ayni anda geçen alır yetkiyi. Ikisi de geçemezse eğer olan garsonlara olur. 2500 maaşla ayda 110 saat uçarsınız artık. Bakınız diger havayolları. Ozellikle onur a gorürsünüz sonunuzu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 6 yıl önce
sonra dedimki iyiki pegasustayım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi bayramlar ~ 6 yıl önce
Tgs ye alim varmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.s ~ 6 yıl önce
İyi bayramlar kahramanlar
Kpt ~ 6 yıl önce
Tam imxa saatinde gelip bütün notamları okusak xaten iş baya yavaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Kafayi X ile yedin galiba
Gülünç ~ 6 yıl önce
Şu imza saati gelip full notam okuma işi var ya , allah aşkına 1 kere denesene , bakalım ne olacak.. En fazla 1 kere daha şans verirler , sonra başka şirketin notamlarını okursunuz .. maalesef gerçek bu !
Troll ~ 6 yıl önce
Trollmisin kardeşim ne saçmalık bu
Sendikal hak ~ 6 yıl önce
Her çalışanın hukuken demokratik bir hakkıdır. Ofis kapatılması engellemesine girer mi bilmem hukukçular daha iyi bilir ama sendikal hakkın engellenmesinin cezasının olduğunu okudum. İnsanları özgür bırakın kim nereye istiyorsa oraya üye olsun. Demokrasiler böyle yürür. Yakışan da budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen olsan ~ 6 yıl önce
Senelik 30 milyon gibi net cash. Kemiği sıyrılmış bir paradan bahsediliyor sen olsan aynı şeyi yapmaz mısın ?
Tk ~ 6 yıl önce
Amma mizmizlandiniz havasenciler. Kabin memurlari uye olmasin diye kapatilmistir. Malum kabin memurlarina guvenilmez. Kimse guvenmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 6 yıl önce
HAVASEN in kapatılması adalete olan inancımızı dahada körükledi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
+4 ~ 6 yıl önce
4 arkadaş kafa kafaya verip ne yapalım ne edelim tartışıyorduk. Malum yeniyiz olaylara hakim değiliz. Bi arkadaş aradı havasen in ofisi kapatılmış bu kadar da olmaz artık dedi. O an evrenin bize mesaj verdiği an oldu. Hepimiz havasenliyiz artık :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzaklaşman gerek ~ 6 yıl önce
Şu koyun zihniyetini bırakın ya. Kapatılmış diye geçmişmiş :) Önce bir araştır , doğruyu öğrenmeye çalış , kendine haklıya karar ver sonra nereyi istiyosan orada kal. Dolly olmayın
Yorgun ~ 6 yıl önce
Uçucu ekip uyuma bize yapılanların sebep olan şirket yöneticileri bizde hesap soralım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000