24 Mayıs 2018, Perşembe 16:00:23

Hava Sen açıkladı; "Zafer kazandık"

Hava İş Sendikası'nın Hava-Sen'in kapatılarak yerine kayyum atanması için açtığı dava Bakırköy 5'inci İş Mahkemesi tarafından ret edildi. Hava Sen konu ile ilgili açıklama yaptı.
  • Ftl REZILLIGI ICIN , YORGUN UCMAMAK.OCIN , TOS IN TEKRAR IYGULASI ICIN , YOK.SAYILAN SINYORITE UYGULAMASI.ICIN , ROBOT OLMAMAK.ICIN, SAGLILKI KALMAK., BIRLIK OLMAK ICIN GELMEDIK MI , BEN ANLAMADIM.,PARA ARTTIRILACAK DEYINCE HICBIR YORUMDA AMA YORGUMLUK ,,,,AMA AMA FTL ,,,,, AMA AMA KABIN DENMEDI , NEDEN DENMIYOR ,,,, , SIZIN DERDINIZ PARAMIYDI KAPTANIM.,,,,, BOYLEYSE YAZIK ,
  • Hav-sen trolleri damlar birazdan buraya. Zafer kazanmış edasıyla bildiri yayınlayacağınıza geçen ay sizin yüzünüzden İsten atılan kabin üyelerinize destek olun. Sırf pilotların EGO’ları yüzünden daha kaç kabinci atılacak göreceğiz.
  • Sizin de yaptığınız birşey yok ki, gel dediniz geldik, bütün pilotlar bizimle beraber dediniz ama, yazı yazmaktan başka bişey yapmıyorsunuz
  • işte zafer budur, doğru hep kazanır!!!
  • Havasen’e gecmeyip tum kokpit personelini ve az sayidaki kabin personelini satan 10000 kabin memuru simdi ne yapacak? Dayayin onlara 110 saat ucus. Madem yorulmuyotlar madem hallerinden memnunlar.
  • Havasen mazlumun derdine çare bulacağı yerdir, Havasen umutların yeniden yeşerdiği bahçedir, Havasen zalimin zulmüne dur denilen yerdir, Havasen artık kafasına göre at koşturanlara engeldir, Havasen hiç düşünmeden katılmanız gereken bir seferdir.
  • pacayı zor kurtarmıslar hala üye olun diye aglıyorlar adam dediğin üye ol diye ağlamaz icraatini yapar üyesini alır kım oldugunu bılıyorsun hayırlı ramazanlar her daim AKT

Hava İş Sendikası'nın Hava-Sen'in kapatılarak yerine kayyum atanması için açtığı dava Bakırköy 5'inci İş Mahkemesi tarafından ret edildi. Hava Sen konu ile ilgili açıklama yaptı.

Açılan davanın reddi ile Hava Sen'den yapılan açıklamada "Haklarımızın ve emeğimizin karanlık koridorlarda, özel protokoller ve gizli anlaşmalar ile gasp edilmesine izin vermeyeceğiz" denildi. 

İşte Hava-Sen'in açıklaması; 

Sivil Havacılık çalışanlarının kendilerini temsil etmediklerine inandıkları A.Kemal Tatlıbal ve ekibinin, HAVA-SEN’in kapatılarak kayyum atanması talebiyle açtığı dava, T.C. Bakırköy 5. İş Mahkemesi tarafından ret edilmiştir.

HAVA-SEN demokrasi ve hukuk mücadelesinde bir zafere daha imza atmıştır. Sivil Havacılık çalışanlarını temsilden uzak bu anlayışın demokrasi, hukuk ve işçi haklarından anlamadıkları gerçeğini biz zaten biliyorduk ve Bakırköy 5. İş Mahkemesi verdiği kararla da bunu hukuken tescil etmiştir.

Patrondan medet umarak sahadan kaçanlara, çalışanların ekmeğini elinden almak için işverenle liste hazırlayanlara, hak nedir vicdanında, imanında hissedemeyenlere sendikal sorumluluk ve işçi mücadelesini bilmeyenlere , her türlü zulmün, baskının altında dahi bunu öğretmeye devam edeceğiz.

HAVA-SEN üyeleri 1.Olağan Genel Kurulu’nda aldıkları kararlar ile önümüze yeni hedefler ve sorumluluklar koymuştur. Bu doğrultuda sivil havacılık çalışanlarının acil sorunları ve çözümleri konusunda çalışma kurulları oluşturulmuş ve göreve başlamıştır. Aynı zamanda 2019-2020 dönemlerini kapsayacak yeni dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) ile ilgili çalışmalar tüm üyelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda şekillendirilmektedir.

HAVA-SEN, verdiği mücadele ile sivil havacılık çalışanlarının gerçek temsilcisidir ve toplum vicdanı bunu böyle kabul etmiştir. Bu irade yasal ve meşru tüm mücadele araçlarını kullanarak işçilerin yanında olmaya devam edecektir. Eşit ve demokratik bir mücadele zemininde biz her zaman çoğunluğa sahip olduğumuzu biliyoruz ve her zaman var olacağız. Çalıştığımız iş yerinin ve onu yaşatma sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. İtirazımız bizi temsil etmemesi gerekenlerin gasp ettikleri mevki ve makamları kullanarak bizim adımıza karar vermesidir. Haklarımızın ve emeğimizin karanlık koridorlarda, özel protokoller ve gizli anlaşmalar ile gasp edilmesine izin vermeyeceğiz.

Aidatlarımızla yaşattığımız, çalışanların ortaya koyduğu iradenin adı olan sendikamız HAVA-SEN bizden olan, bizi anlayan ve içimize sinen bir yapıda çalışmaya devam etmektedir. Sivil havacılık çalışanları bu iradeye sahip çıkmıştır ve HAVA-SEN hergün biraz daha büyümektedir. Tüm sivil havacılık çalışanlarının gerçek temsilcisi olan HAVA-SEN’le tanışmaya davet ediyoruz.

Baskı ve tehditlerle bu süreci durdurmaya çalışanlar hukuk önünde gerekli cevabı almışlardır. Bundan sonrada almaya devam edeceklerdir. HAVA-SEN sizin gerçek ve tek yuvanızdır. Sahip çıkın üye olun. 

Saygılarımızla.

Hava Sen açıkladı; "Zafer kazandık"

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

BIZ BU SENDIKAYA ~ 6 yıl önce
Ftl REZILLIGI ICIN , YORGUN UCMAMAK.OCIN , TOS IN TEKRAR IYGULASI ICIN , YOK.SAYILAN SINYORITE UYGULAMASI.ICIN , ROBOT OLMAMAK.ICIN, SAGLILKI KALMAK., BIRLIK OLMAK ICIN GELMEDIK MI , BEN ANLAMADIM.,PARA ARTTIRILACAK DEYINCE HICBIR YORUMDA AMA YORGUMLUK ,,,,AMA AMA FTL ,,,,, AMA AMA KABIN DENMEDI , NEDEN DENMIYOR ,,,, , SIZIN DERDINIZ PARAMIYDI KAPTANIM.,,,,, BOYLEYSE YAZIK ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CMC ~ 6 yıl önce
Hav-sen trolleri damlar birazdan buraya. Zafer kazanmış edasıyla bildiri yayınlayacağınıza geçen ay sizin yüzünüzden İsten atılan kabin üyelerinize destek olun. Sırf pilotların EGO’ları yüzünden daha kaç kabinci atılacak göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakkaten ~ 6 yıl önce
artik su pilotlar ayrilsinda bi yakamizdan dussunler ya
Yetti artik ~ 6 yıl önce
Sizin de yaptığınız birşey yok ki, gel dediniz geldik, bütün pilotlar bizimle beraber dediniz ama, yazı yazmaktan başka bişey yapmıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zafer ~ 6 yıl önce
işte zafer budur, doğru hep kazanır!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Havasen’e gecmeyip tum kokpit personelini ve az sayidaki kabin personelini satan 10000 kabin memuru simdi ne yapacak? Dayayin onlara 110 saat ucus. Madem yorulmuyotlar madem hallerinden memnunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qwerty ~ 6 yıl önce
bu tarz soylemlerle hakli bir hareketi ne kadar antipatik hale getirdiginizin farkinda degilsiniz.2018 de mi geldi akliniza hak hukuk adaletsizlik.bugune kadar hangi tasin altina elinizi koydunuz.toplu mucadelenin en zor oldugu gunlerde mucadeleye katilamayanlara boyle itici konusarak kimseyi toplayamazsiniz.biz sendika kurduk gelin demekle mucadele olmaz.gelmeyenleri de vatan hainligiyle suclarsiniz yakinda.
sergio ~ 6 yıl önce
Havasen mazlumun derdine çare bulacağı yerdir, Havasen umutların yeniden yeşerdiği bahçedir, Havasen zalimin zulmüne dur denilen yerdir, Havasen artık kafasına göre at koşturanlara engeldir, Havasen hiç düşünmeden katılmanız gereken bir seferdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çava reş ~ 6 yıl önce
pacayı zor kurtarmıslar hala üye olun diye aglıyorlar adam dediğin üye ol diye ağlamaz icraatini yapar üyesini alır kım oldugunu bılıyorsun hayırlı ramazanlar her daim AKT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağlama ağlama ~ 6 yıl önce
Musluğun suyu kesiliyo, herkes ne olduğunuzu da iyi biliyo. Az kaldı, hepiniz gidicisiniz....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000