22 Mart 2018, Perşembe 11:30:58

Hava Sen 305 ve grevcileri neden davet etti?

Atatürk Havalimanı’ndaki ofisi kapatılan Hava Sen, 305 kişinin atıldığı eyleme ve greve katılan THY çalışanlarını görüşmeye davet etti.
  • Biz memnunuz havaişten.Kabincilerin emekliliği gelmiş kaptanlarla işi olmaz.305 kabinciyi savundumu bu kaptanlar.Havaişten memnunuz gidin başka yerde oynayın
  • ortada böyle bir sorun varsa havaişin yapması gereken eğri oturup doğru konuşmak olması lazım. havasenin yükselişini engellemek çok kolay. onların vaad ettiklerini (ki bu zaten önceden havaişin kazandığı ve şimdi tepsiyle sunduğu haklardır) ondan önce yapmak olacaktır. aksi halde havaiş kan kaybeder. ben iki tarafı da izleyen biriyim havasen yanlış birşey yapmıyor aksine çok da doğru yapıyor. havaiş eleştiriye açık olmalı ve yaptığı hatalardan vazgeçip doğru olanı yapmalıdır. eğer burnundan kıl aldırmazsa benim adım hıdır elimden gelen budur demeye devam ederse umarım havasen masaya oturup tis imzalar. benim tavsiyem uyan ve kulak ver havaiş binlerce üyen senden birşey istiyor DUYMUYOR MUSUN?
  • Delege sayısı artmadıkça bütün konuşulanlar boş.Mevcut sendika ya da hava sen hiç fark olmayacak zira 6 delegenin el kaldırması birşey ifade etmez.
  • Kabin için son şans. Ne kadar şanslılar ki yeni bir sendika kuruldu ve onların haklarını savunabilir. Tabii kendi tercihleri geleceklerini belirleyecek. Kokpit için ise alternatif çok. Ancak her nedense kokpit kadar istekli olmayan bir kabin ile karşı karşıyayız. Üzülmece yok, insanlar hak ettiklerini yaşarlar. Yeni sendika üyeleri için ise olumsuz bir durumda üzülecek birşey olmayacak, en azından ellerinden geleni yaptılar.
  • TK 211 susma kendini unutturma
  • lutfen thy211 madurlarinida cagirin. 216 temmuzda haksiz yere isten atilan eski personeller ise iade davalarini kazandi ancak ise geri iade alinmadi... hava sene guveniyoruz destek vermeek icin bekliyoruz.
  • 3 cu havalimani adim adim acilisa giderken hayal senciler geri gidiyor naoalim kendi dusen aglamaz
  • Diolog ile cozum arayacaklar genel kurulda size sendikada gelin birleselim birlikte daha guclu olalim denilmedimi biz oradaydık sahit olduk ama sizlerin her turlu kufurlu soylemlerinize ve cirkefliginizede sahit olduk biz cok iyi biliyoruz ki niyet bagciyi dovmek eeee bun dan sonrasinida bagcı düsünsun.....
  • 305 beşe kim sahip çıktıda kaptanlar sahip çıkmadı diyorsunuz eleştiriyorsunuz aslında greve çıkış yanlıştı hatırlayın B kapısından GN MD yörüyüşü kabin dışında kimse yoktu 17 guruptan tek gurup ben o gün sn gn bşk nada izmir şb yönetiminden bazı arkadaşlara söyledim tabi her zaman olduğu gibi dinleyen olmadı konuşulacak çok şey var neyse lütfen nifak sokarak zarar vermeyin
  • Olursa olur olmazsa olmaz.Herkes kaderini yaşar.

Atatürk Havalimanı’ndaki ofisi kapatılan Hava Sen, 305 kişinin atıldığı eyleme ve greve katılan THY çalışanlarını görüşmeye davet etti.

THY uçuş ekiplerini ayrı bir sendika çatısı altında örgütlemek isteyen Hava Sen, 2012 ve 2013 yıllarındaki iş yavaşlatma ve greve katılan çalışanları görüşmeye davet etmesi akıllarda soru işareti oluşturdu. Son dönemde uçuş ekiplerinin sendikal faaliyetlerle meşgul edilmesinden dolayı rahatsız olduğu bilinen THY yönetiminin uyarılarına rağmen örgütlenme çabalarına devam eden Hava Sen, bu kez 305 ve greve çıkan THY çalışanları ile bir araya gelme kararı aldı.

305 ve greve çıkan kabin memurlarını Ataköy’deki sendika binasına davet eden Hava Sen’in bu daveti bir eylem planı hazırlığı olarak yorumlandı.

Bilindiği gibi dün Hava Sen’in Atatürk Havalimanı’ndaki irtibat ofisi kapatılmış, bu hamle THY yönetiminin Hava Sen’e bir gözdağı olarak değerlendirilmişti.

Hava Sen 305 ve grevcileri neden davet etti?

Yorumlar Tüm Yorumlar (165)

Aman diyim ~ 6 yıl önce
Biz memnunuz havaişten.Kabincilerin emekliliği gelmiş kaptanlarla işi olmaz.305 kabinciyi savundumu bu kaptanlar.Havaişten memnunuz gidin başka yerde oynayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demokratik ~ 6 yıl önce
ortada böyle bir sorun varsa havaişin yapması gereken eğri oturup doğru konuşmak olması lazım. havasenin yükselişini engellemek çok kolay. onların vaad ettiklerini (ki bu zaten önceden havaişin kazandığı ve şimdi tepsiyle sunduğu haklardır) ondan önce yapmak olacaktır. aksi halde havaiş kan kaybeder. ben iki tarafı da izleyen biriyim havasen yanlış birşey yapmıyor aksine çok da doğru yapıyor. havaiş eleştiriye açık olmalı ve yaptığı hatalardan vazgeçip doğru olanı yapmalıdır. eğer burnundan kıl aldırmazsa benim adım hıdır elimden gelen budur demeye devam ederse umarım havasen masaya oturup tis imzalar. benim tavsiyem uyan ve kulak ver havaiş binlerce üyen senden birşey istiyor DUYMUYOR MUSUN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garson ~ 6 yıl önce
Delege sayısı artmadıkça bütün konuşulanlar boş.Mevcut sendika ya da hava sen hiç fark olmayacak zira 6 delegenin el kaldırması birşey ifade etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan 787 ~ 6 yıl önce
Kabin için son şans. Ne kadar şanslılar ki yeni bir sendika kuruldu ve onların haklarını savunabilir. Tabii kendi tercihleri geleceklerini belirleyecek. Kokpit için ise alternatif çok. Ancak her nedense kokpit kadar istekli olmayan bir kabin ile karşı karşıyayız. Üzülmece yok, insanlar hak ettiklerini yaşarlar. Yeni sendika üyeleri için ise olumsuz bir durumda üzülecek birşey olmayacak, en azından ellerinden geleni yaptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy 211 ~ 6 yıl önce
TK 211 susma kendini unutturma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Kim sahip çıktı ki, hava sen çıksın. Umarım 211 için de bir düşünceleri vardır
HAVASEN ~ 6 yıl önce
lutfen thy211 madurlarinida cagirin. 216 temmuzda haksiz yere isten atilan eski personeller ise iade davalarini kazandi ancak ise geri iade alinmadi... hava sene guveniyoruz destek vermeek icin bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
3 cu havalimani adim adim acilisa giderken hayal senciler geri gidiyor naoalim kendi dusen aglamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 6 yıl önce
Diolog ile cozum arayacaklar genel kurulda size sendikada gelin birleselim birlikte daha guclu olalim denilmedimi biz oradaydık sahit olduk ama sizlerin her turlu kufurlu soylemlerinize ve cirkefliginizede sahit olduk biz cok iyi biliyoruz ki niyet bagciyi dovmek eeee bun dan sonrasinida bagcı düsünsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan coşkun ~ 6 yıl önce
305 beşe kim sahip çıktıda kaptanlar sahip çıkmadı diyorsunuz eleştiriyorsunuz aslında greve çıkış yanlıştı hatırlayın B kapısından GN MD yörüyüşü kabin dışında kimse yoktu 17 guruptan tek gurup ben o gün sn gn bşk nada izmir şb yönetiminden bazı arkadaşlara söyledim tabi her zaman olduğu gibi dinleyen olmadı konuşulacak çok şey var neyse lütfen nifak sokarak zarar vermeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reality ~ 6 yıl önce
Olursa olur olmazsa olmaz.Herkes kaderini yaşar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000