21 Haziran 2009, Pazar 08:33:31

Hava sahasını işgal edince acil iniş yaptırıldı

ABD tarafından kiralanan ve Afganistan'a askeri malzemeler taşıyan bir uçağa, Hindistan hava sahasını ihlal etmekten Mumbai'de mecburi iniş yaptırıldı.
  • sen de kızıl meydana inen alman cessna 172 sini unutmuşsun galiba ... Her yerde olabilir.
  • Trabzona inen Mig 29 'u ne çabuk unuttun , bence senin kafanın hafıza kısmında boşluk olmasın !..
  • Türk Hava Sahası Türk Hava Kuvvetleri tarfından 7 gün 24 saat her hava şartında korunuyor. Buna benzer olaylar oldu, önlemeler yapıldı. Hemen her gün özellikle Irak sınırından izinsiz uçaklar Hava Sahasına giremeden döndürülüyor. İzinsiz giriş yaptırılmaz. ATC buna özellikle dikkat eder, Hava Trafikçilerimiz nezaketle bunu sağlayamazsa, F-16 lar sağlamak için gerekeni yaparlar. Hv.K.K.lığı sayesinde evimizde güvenle oturuyor Türk Hava Sahasında güvenle uçuyoruz. Hava Sahamızda boşluk yok, ya kafa tasımızın içinde ?
  • MERAK EDİYORUM BİZİM HAVASAHAMIZDA BÖYLE KORUNABİLİYORMU BU AMERİKALILARA KARŞI YOKSA KAFASINA GÖREMİ TAKILIYORLAR KURTARILMIŞ BÖLGE İNCİRLİKTE

Hindistan hava sahasını ihlal eden uçak, dün akşam zorla Mumbai havaalanına indirildi. Bir daha izinsiz uçuş yapmaması konusunda uyarılan uçak bugün Mumbai'den havalandı. Rus yapımı Antonov-124 uçağı, askeri araç ve malzemelerle Afganistan'da Kandahar'a gitmek üzere ABD'nin Hint Okyanusu'ndaki Diego Garcia askeri üssünden havalanmıştı.

Hindistan hava kuvvetleri sözcüsü TK Singha, uçağa askeri uçak olarak görülmediği için mecburi iniş yaptırıldığını söyledi.

Hava sahasını işgal edince acil iniş yaptırıldı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sen de kızıl meydana inen alman cessna 172 sini unutmuşsun galiba ... Her yerde olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Trabzona inen Mig 29 'u ne çabuk unuttun , bence senin kafanın hafıza kısmında boşluk olmasın !..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk Hava Sahası Türk Hava Kuvvetleri tarfından 7 gün 24 saat her hava şartında korunuyor. Buna benzer olaylar oldu, önlemeler yapıldı. Hemen her gün özellikle Irak sınırından izinsiz uçaklar Hava Sahasına giremeden döndürülüyor. İzinsiz giriş yaptırılmaz. ATC buna özellikle dikkat eder, Hava Trafikçilerimiz nezaketle bunu sağlayamazsa, F-16 lar sağlamak için gerekeni yaparlar. Hv.K.K.lığı sayesinde evimizde güvenle oturuyor Türk Hava Sahasında güvenle uçuyoruz. Hava Sahamızda boşluk yok, ya kafa tasımızın içinde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MERAK EDİYORUM BİZİM HAVASAHAMIZDA BÖYLE KORUNABİLİYORMU BU AMERİKALILARA KARŞI YOKSA KAFASINA GÖREMİ TAKILIYORLAR KURTARILMIŞ BÖLGE İNCİRLİKTE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000