27 Temmuz 2009, Pazartesi 07:33:50

Hava oyunları için geri sayım başladı

Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali 14-18 Ekim tarihlerinde yapılacak.
  • 10.cusunu yapıyorsun amma 10 yılda Ölüdeniz'e toprak olsun bir pist yapmamışsın. Pist yok amma yeri için bir çalışma var mı? Planda bir yer ayırdın mı? Deniz uçaklarının ineceği ve daha sonra da yanaşacağı bir yerin var mı? Italya veya başka bir ülkeden deniz uçağı ile gelmek isteyen ne yapacak? Hava Oyunları Uluslararası değilmi?

Çok sayıda adrenalin tutkununun ilgi gösterdiği hava oyunları festivalinin bu yıl 10'uncusu düzenlenecek.

Beldede ekim ayında 10'uncusu yapılacak Ölüdeniz Uluslararası Hava Oyunları'na katılanların sayısında artış beklediklerine işaret eden Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, ''Ölüdeniz'de başlayan yamaç paraşütü etkinliği Türkiye'ye örnek oldu. Birçok ilde yamaç paraşütü etkinlikleri yapılıyor'' dedi.

Hava oyunları, gösterileri, para-sailing, skydiving, base-jumping gibi etkinliklerin yapılacağı festivale ulusal ve uluslar arası alandan yüzlerce profesyonel katılacak.

Hava oyunları için geri sayım başladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
10.cusunu yapıyorsun amma 10 yılda Ölüdeniz'e toprak olsun bir pist yapmamışsın. Pist yok amma yeri için bir çalışma var mı? Planda bir yer ayırdın mı? Deniz uçaklarının ineceği ve daha sonra da yanaşacağı bir yerin var mı? Italya veya başka bir ülkeden deniz uçağı ile gelmek isteyen ne yapacak? Hava Oyunları Uluslararası değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000