18 Ekim 2008, Cumartesi 08:13:01

Hava oyunları festivali sürüyor

Muğla'nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi'nde bu yıl 9'su düzenlenen Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali renkli görüntülerle devam ediyor.

Bu yıl 15-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları çeşitli gösteriler ve yaşanan küçük kazalarla heyecanlı anlara sahne oluyor.

Bu yıl festivalin onur konuğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hava Oyunları Federasyonu'ndan gelen 8 kişilik grup uzaktan kumandalı helikopter, sky diving ve microlight gibi çeşitli gösteriler düzenleyerek Ölüdeniz semalarını renklendiriyorlar. Özellikle Kıbrıs'tan gelen ekipte yer alan Şevket Türel, uzaktan kumandalı helikopteriyle yaptığı gösterilerle herkesin beğenisini kazandı. 8 cc'lik minik motoruyla akrobatik hareketler yapan helikopter ve kullanıcısı Şevket Türel izleyenlerden büyük alkış aldı.

Festival kapsamında çeşitli gösteri uçuşları yapan yamaç paraşütçüleri ise zaman zaman izleyenlerin yüreğini ağızlarına getirdiler. Yamaç paraşütü sporcularının yaptıkları gösterilerde küçük kazalar da yaşandı. Denize düşen sporcular kurtarma botları tarafından karaya çıkarılırken, bazı sporcularda kumlar üzerinde güneşlenen turistlerin üzerine düştüler. Festivali izlemek için çok sayıda turistin Ölüdeniz'e geldiği belirtildi

Hava oyunları festivali sürüyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000