15 Şubat 2011, Salı 14:13:13

HAVA KOŞULLARI SEFERLERİ ETKİLEDİ

Türk Hava Yolları’na ait İstanbul –Ankara - Erzincan seferini yapması planlanan uçak Erzincan’da yaşanan hava şartları nedeniyle iptal edilirken, bir iptal haberi de Siirt’den geldi.
  • THY nasıl oluyorda Borajetin uçaklarını Anadolujet olarak uçuruyor anlamış değilim. En son 10.02.2011 tarihindeki Uşak seferini tek motoru ile iniş yapmış. Daha öncede Ankara/Van uçuşunda da tek motoru ile iniş yapmak zorunda kaldığını duymuştuk. Neden bu kadar risk e girer THY anlam veremiyorum. Hava şartlarından dolayı inanılmaz iptaller ve yolcuların mağduriyeti söz konusu iken Borajeti kurtarmanın hesapları yapılıyor.
  • Anadolu jet Dogru duruz ucamadi .
  • Bugün sadece ist-erc seferi iptal oldu.diğer erc-esb seferi yapıldı.Haber yapılırken biraz dikkat.(ayrıca 7079 erc-esb ucuş kodu, ist-esb-erc değil)
  • eee normal bu nede olsa thy...bazen uçar bazen uçmaz :))
  • İki gündür hava şartları sebebiyle tehirli kalkan Anadolujet başka alanlara divert ediyor ama uçuş bilgi ekranında görünmüyor. Üç haftadır yüzde doksan dolulukla uçan Anadolujet dün yolcularını Samsuna indirmiş. Neden Sivas değil de Samsun. Oysa Sivasa tehirli de olsa diğer uçaklar inmişti. Bilen varsa aydınlatsın lütfen.
Olumsuz hava şartları Anadolu’da birçok kentte kendini gösterirken uçuşları da önemli derecede etkiliyor.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre Türk Hava Yolları’na ait TK 7079 sefer sayılı İstanbul – Ankara - Erzincan seferi iptal edilirken, Erzincan Havaalanı’nda bugün uçuşların iptal edildiği bildirildi.

AnadoluJet’e ait TK 7200 sefer sayılı Ankara – Siirt uçağının da elverişsiz hava şartlarından dolayı iptal edildiği öğrenilirken, Siirt Havaalanı’nda kalan yolcuların Batman ve Diyarbakır Havaalanlarına yönlendirildiği belirtildi.

©AirportHaber.com

HAVA KOŞULLARI SEFERLERİ ETKİLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY nasıl oluyorda Borajetin uçaklarını Anadolujet olarak uçuruyor anlamış değilim. En son 10.02.2011 tarihindeki Uşak seferini tek motoru ile iniş yapmış. Daha öncede Ankara/Van uçuşunda da tek motoru ile iniş yapmak zorunda kaldığını duymuştuk. Neden bu kadar risk e girer THY anlam veremiyorum. Hava şartlarından dolayı inanılmaz iptaller ve yolcuların mağduriyeti söz konusu iken Borajeti kurtarmanın hesapları yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolu jet Dogru duruz ucamadi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bugün sadece ist-erc seferi iptal oldu.diğer erc-esb seferi yapıldı.Haber yapılırken biraz dikkat.(ayrıca 7079 erc-esb ucuş kodu, ist-esb-erc değil)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eee normal bu nede olsa thy...bazen uçar bazen uçmaz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İki gündür hava şartları sebebiyle tehirli kalkan Anadolujet başka alanlara divert ediyor ama uçuş bilgi ekranında görünmüyor. Üç haftadır yüzde doksan dolulukla uçan Anadolujet dün yolcularını Samsuna indirmiş. Neden Sivas değil de Samsun. Oysa Sivasa tehirli de olsa diğer uçaklar inmişti. Bilen varsa aydınlatsın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000