22 Ocak 2019, Salı 15:58:51

Hava korsanının kimliği tespit edildi

Rusya’ya bağlı Hantı-Mansi Özerk Bölgesi’ndeki Surgut kentinden Moskova’ya gitmek üzere havalanan Rus havayolları Aeroflot’a ait SU1515 sefer sayılı uçak, silahlı bir kişi tarafından kaçırılmak istendi. Hava korsanının kimliği tespit edildi.
  • Alkolsüz Rus varmı?
  • Bari turkiyeye gelseydin usta ya suriyelilerle takilirdin ne vergi var ne de baska birsey havadan yardim yagiyor. harbiden saglam icmissin vizyon afganistan olur mu ya
  • Sarhos korsan Ne den America olmasin .
  • eminmisiniz sonradan değiştirmeyin haberi
  • Wow yakışıklı güçlü kahraman yakında rusyada tv lerde dizi ve magazin reklamlarinda boy gösterir.
  • silahı var mıydı yok mu ? önemli olan detayı bulunda öyle haber yapın

Sibirya'dan Moskova'ya giderken acil durum nedeniyle güzergah değiştiren uçak, kalktığı limana geri döndü. 'Afganistan'a uçulmasını' istediği iddia edilen yolcunun ilkin gözaltına alındığı, ardından hala uçakta olduğu haberi geldi.

Rusya’ya bağlı Hantı-Mansi Özerk Bölgesi’ndeki Surgut kentinden Moskova’ya gitmek üzere havalanan Rus havayolları Aeroflot’a ait SU1515 sefer sayılı uçak, acil bir durum nedeniyle güzergâh değiştirdi. Güzergah değişikliği talep eden silahlı, sarhoş yolcunun ikna edilmesinin ardından, uçak kalktığı limana dönerek iniş yaptı.

Aeroflot'a ait SU1515 sefer sayılı uçak Hantı-Mansi Özerk Cumhuriyeti'nin Surgut kentinden 14:55'te Moskova'ya gitmek üzere havalandı.

Moskova'daki Şeremetyovo Havalimanı'na 16:20'de iniş yapması planlanan uçak, acil bir durum sebebiyle güzergâh değiştirdi.

REN TV, 69 yolcu ve 7 mürettebatın bulunduğu Boeing 737 tipi uçaktaki Pavel Ş. isimli silahlı kişinin güzergahın değiştirilmesini istediğini aktardı.

‘AFGANİSTAN’A GÖTÜRÜLMESİNİ İSTEDİ’

Basında uçaktaki silahlı yolcunun uçağın Afganistan’a götürülmesini istediği iddiası yer aldı.

'TERÖRLE MÜCADELE KOMİTESİ’NİN BİLGİSİNE BAŞVURUN’

İlk etapta Aeroflot’tan konuyla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

Basındaki uçakta silahlı bir kişinin bulunduğu iddialarının sorulduğu Aeroflot yetkilisi “Biz yorum yapmıyor ve olayla ilgili Ulusal Terörle Mücadele Komitesi’ne başvurmanızı tavsiye ediyoruz” dedi.

‘İNİŞ YAPTI’

Flight Radar sitesinin aktardığına göre, uçak çıkış limanına geri dönerek iniş yaptı. Aeroflot da uçağın iniş yaptığını doğruladı. Sputnik muhabirinin aktardığına göre, uçağın iniş yaptığı havalimanında en az 10 polis görev başında. Havalimanında durum sakin ve yolcular tahliye edilmedi.

'GÜZERGAHIN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTEYEN YOLCU SARHOŞ'

Diğer yandan Sputnik’e konuşan havacılık alanından bir kaynak, mürettebatın güzergâhın değiştirilmesini isteyen yolcuyu ikna ettiğini belirtti.

Kaynağa göre, 41 yaşındaki yolcu sarhoştu.

SORUN YARATAN YOLCUNUN AKIBETİ

İlkin Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi (NAK), uçağın güzergâhını değiştiren yolcunun gözaltına alındığını duyurdu. Ardından bu bilginin doğrulanmadığı ortaya çıktı. Sputnik’e konuşan NAK'tan bir kaynak, güzergâhın değiştirilmesini isteyen kişinin hâlâ uçakta olduğunu söyledi. (Sputnik)

Hava korsanının kimliği tespit edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

USA misafir ~ 5 yıl önce
Alkolsüz Rus varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 5 yıl önce
Bari turkiyeye gelseydin usta ya suriyelilerle takilirdin ne vergi var ne de baska birsey havadan yardim yagiyor. harbiden saglam icmissin vizyon afganistan olur mu ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USA ~ 5 yıl önce
Sarhos korsan Ne den America olmasin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
valla mı ~ 5 yıl önce
eminmisiniz sonradan değiştirmeyin haberi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sibiryalı gül ~ 5 yıl önce
Wow yakışıklı güçlü kahraman yakında rusyada tv lerde dizi ve magazin reklamlarinda boy gösterir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 5 yıl önce
silahı var mıydı yok mu ? önemli olan detayı bulunda öyle haber yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000