05 Mayıs 2017, Cuma 10:45:39

Hava Kent ile TASSA bir araya geldi

Havayolu çalışanlarına yönelik 3. Havalimanı çevresinde yapılacak olan 300 konutluk projeyi yürüten hava kent yapı kooperatifi yönetimi, kabin memurları derneğini (TASSA) ziyaret etti.
  • Arkadaşlar nerede olduğu bile belli değil nasıl uygun fiyat diyorsunuz neye göre nereye göre uygun yapmayın yanarsınız dağın başında 20 yıl sonra düzene girecek bir yere paranızı yatırmayın.
  • Keske olumsuz yorumlarida yayınlasanız. Bu kişiler milleti tokatlayıp gidecekler. Sizde yayınlamış olduğunuz haber yüzünden sorgulanacaksınız. Ortada ne arsa ne de üye var ama 300 konutluk üye toplama bahanesiyle insanlar hayale sürükleniyor. Kooperatif kurucuları arasında ne yazikki adı sanı belli olmayan kişilerin olduğu,sendikanın kurduğu kooperatif benzeri bir yapı oluşturulmuş. Ama sonu hüsran olacak maalesef
  • Arkadaslar sakin ola ki ne idugu belli olmayan yerlere para kaptirmayin. Topraktan daire alacaksaniz mutlaka emlakkonut projelerine girin. Yada gidin bitmis daire alin, tum ucretine nakit olarak sahip olsaniz bile 5-10 bin tl kismina banka kredisine basvurun . kredi cikarsa evi alin. banka cok guzel arastirma yapar. kandirilmanizi onler.
  • türkiye evler patlamak üzere balon oluştu resmen, yersen:)
  • Öncelikle şimdiden hayırlı olsun.Şu anki şartlarda bu fiyatlara ve bu kolaylığa göre ev sahibi olmak gerçekten çok güzel.Ben üye oldum gerekli tüm açıklamaları koopertif detaylı bir şekilde anlatıyor.Görsel olarak projenin nerede konumlanacağı ve ne şekilde yol izledikleri tüm bilgileri seffaf bir şekilde paylaşıyolar.Dışarıdan fikri olmayıpda zikri olan kişiler yerine gidin bizzat kendiniz detaylı bilgi alabilirsiniz derim.Şimdiden yeni işyerinizde yeni eviniz hayırlı olsun...
  • Hadi hayırlısı inşallah..net karar veremedim ama iyi bir fırsat gibi duruyor
  • Yolunuz açık hayırlı uğurluolsun inşallah ...
  • Hayırlı uğurlu olsun. Uygun fiyat ve şartlarda ev sahibi olmak için kaçırılmayacak bir fırsat.
  • Bulent Ersoy once ucuslarda saci olan kabin memurlarina ters gitmeyi kessin sonra kooperatif isine soyunsun.
  • 300 daire az daha fazla olmalı

Havayolu çalışanlarına yönelik 3. Havalimanı çevresinde yapılacak olan 300 konutluk projeyi yürüten hava kent yapı kooperatifi yönetimi, kabin memurları derneğini (TASSA) ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yapılacak olan konutla ilgili TASSA yönetimine bilgi veren havakent yapı kooperatifi başkanı Erkut Pasaçavuş ile TASSA derneği başkanı Sabit Coşkun bir süre sohbet etti.

Ziyaret sonrasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TASSA yönetimi; ‘bilindiği üzere yönetimde kabin memurları meslektaşlarımızın da bulunduğu bir kooperatif kurulmuş ve tarafımıza havakent yapı kooperatifi İle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Kurulan kooperatif ile derneğimizin organik yada herhangi bir şekilde bağımız bulunmamakla birlikte, bu kooperatifin başarılı olması en büyük temennimizdir. Amacımız TASSA olarak sizlerin sesini duyurmaktır. Zira her konuda sesiniz sesimizdir’ dedi.


Hava Kent Kooperatif başkanı Erkut Paşaçavuş ve TASSA Başkan yardımcısı Bülent Ersoy
 

Hava Kent ile TASSA bir araya geldi