04 Şubat 2016, Perşembe 08:51:41

Hava Kargoda talep arttı

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) verilerine göre havayoluyla kargo taşımacılığına talep 2015 yılında sadece yüzde 2,2 arttı.
  • Güvenirlilik azaldı havacılığa, kimse kimseyi kandırmasın tek sebebi budur. Yaşanan terör olayları, uçak kazaları vs... talepleri azalttı. Umuyoruzki tekrardan yükselicek bu rakamlar.
  • Talep arttı mı? Yoksa azaldı mı?
  • il-106 gelsin o zaman göreceğim sizi airbus&boeing manyakları. ruslar diz çöküp tövbe ettirecek!!!!
  • gondersinler takunya ve torpil havayollarinin torpilli,tepeden inme makam sahibi olan ama goruldugunde kirk yillik havaci ve kargocu sanilacak baskanini,yardimcilarini ve mudurlerini gorsunler talep nasil artiyormus!

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) verilerine göre havayoluyla kargo taşımacılığına talep 2015 yılında sadece yüzde 2,2 arttı. 2014 yılında artış yüzde 5 olmuştu.

Havayoluyla kargo taşımacılığına talebin azalmasında Avrupa ve Asya'da ticarette gözlenen cansız büyüme etkili oldu.
    
IATA Genel Direktörü Tony Tyler, 2011 yılında 67 milyar dolar ile tepe yapan havayolu kargo gelirlerinin, 2016 yılında 51 milyar dolar seviyesini aşmayacağını vurguladı. 

Hava Kargoda talep arttı

Yorumlar

Uçucu ~ 8 yıl önce
Güvenirlilik azaldı havacılığa, kimse kimseyi kandırmasın tek sebebi budur. Yaşanan terör olayları, uçak kazaları vs... talepleri azalttı. Umuyoruzki tekrardan yükselicek bu rakamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tolgam ~ 8 yıl önce
Talep arttı mı? Yoksa azaldı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilyushin ~ 8 yıl önce
il-106 gelsin o zaman göreceğim sizi airbus&boeing manyakları. ruslar diz çöküp tövbe ettirecek!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cargo ~ 8 yıl önce
gondersinler takunya ve torpil havayollarinin torpilli,tepeden inme makam sahibi olan ama goruldugunde kirk yillik havaci ve kargocu sanilacak baskanini,yardimcilarini ve mudurlerini gorsunler talep nasil artiyormus!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000