23 Ocak 2017, Pazartesi 13:55:31

Hava İş'ten örnek davranış

Hava iş Sendikası, Türk Hava Yolları’nda görev yapan engelli çalışanlara ve onların en büyük destekçileri olan ailelerine unutamayacakları bir gece yaşattı.
  • Emeğinize sağlık. Sendika yönetimi bizleri hatırlamaya başladı.
  • Yuh artık. İnsanlık ölmüş dedirten yorumlar.. Sendikayla sorununuz olabilir.Tamam eyvallah..Engelli kardeşlerimizin teşekkür mesajının altına kötü yorumlar yazmak hiç yakışmadı size. Thy de böyle bi zümre var. Herkese kin dolu.Ama bu başlığın altına kusmayın kininizi. Ayıp! İş vereni sevmez, sendikayı sevmez, çalışanları sevmez. Hep isyan hep isyan. Yazık kendinizede yazık. Hasta olursunuz bu olumsuz düşüncelerle.
  • Seninde kisene saglik ikramiyelerini THYDen bu sene alma THY nin durumu sidetli kis nedeniyle iyi degil sen bir cin bir USA yapiyorsun en az 10000 TL vuruyorsun , birde skaklatda iki universite bitirmis yurt disinda okumus senin konustugun 100 kat daha. Ingilice konusuyor , fakat ne yazikki is bulamiyor. Isten atilanlar sendika bey efendi neden biraz. Harclik vermiyor , fazla yazmam cuku ,bu kosede olmaz benim karsimda olacak , kisi.
  • Sendika ne yaparsan yap seni o koltuktan indirecegiz sn.tatlibal bunlarla goz boyamak icin cok gec kaldiniz.
  • Burada boy gosteriyorsun Fakat sendikaya gelene kapini acmiyorsun , mileti kandirma, ben. THY nin en eski elamaniyim. 3 sefer senin sendikadaki makam kapisinda dondum, zati alinizle Beni gorutumediler, her sefer bir bahane uydurdular. Kapida bekliyen bir laf yapici biri su anda kimse yok diyordu halbuki icerde Konusma seslerini duydum . Allah. Bencillere fisat duskunlere yol vermesin, Rabimden diliyorum, Ben orda iken sizler daha istanbulu bile bilmezdiniz , GENEL MUDUR Dogru soluyor bu sene. Zam yok Biz memurlarda zam almadik zaten bizi untmuslar , sizede bu sen yok, Okadar Yoksa gelirim oraya ona gore,
  • Ne igrenc bir millet olduk ciktik biz ya yorumlari okurken igrenerek okuyorum. Resmen b.ka bakar gibi bakiyorum size businessimdan. Neymis engellilere yemek yedirdikleri icin haram zikkim olsunmus , aidatlar bunun icin mi odeniyormus ? Yuh kere yuh. Iste bu yuzden 1500tl + h a r c i r a h. NOKTA.
  • COK GUZEL BIR ORGANIZASYON EMEGI GECEN HERKESIN KESINE SAGLIK
  • Engelli arkadaşlarımız için ve Ülkemizin içinde bulunduğu zamana uygun olmamış.Onların hayat akışına yönelik daha başkaca ailesel destek sunulabilir. Sendikanın acilen içte ve dışta hedef belirleyerek kendine gelmesi lazım. Bizlerin HAKKINA SAHİP ÇIKAMAYAN hak savunucu vekaletçilerin hallerine bakın, bizim nelerle mücadele ettiğimiz halimiz hiç bir zerre akıllarında yoktur. NASIL HAKKIMIZI VERECEKLER, İLAHİ ADALET.....
  • Si orda yiyip için diye vermiyoruz aidatları! Siz bir işinizi yapın önce? Toplu iş sözleşmenizle bağdaşmayan neler yaptırılıyor çalışanlarınıza?!!!
  • Bu düşünceye ve organizasyona şapka çıkarılır.Ellerine ve emeklerine teşekkür ederim.Bu madalyonun bir yüzüydü.Fakat madalyonun diyer yüzünü çevirdiğimizde; hoş olmıyan ve sendikacılığa yakışmayan son uygulamaları ile çok çok puan kaybettiler.Tabiri caizse sınıfta kaldılar.Yönetimin zaten vermek istemediği ücret artışına, alet olup, tiyatro oynadılar.Seneryosu ve oyunun zaten nasıl biteceği belli olan personele anket yaptırma işi sadece ve sadece kendilerini iyicene düşürmüş oldular.Peki sonuçta ne oldu; Zaten emekli olan yönetimdeki bir arkadaşın dışındakiker, sendika görevleri bitince tekrar işe başlayıp, sendika görevine gelmeden önceki işlerinde çalışmaya devam edebilecekler.Yani yönetimle aram bozulmasın ki tekrar THY de çalışmaya devam etmenin yolunun bu tiyatrodan geçtiğini herkes biliyor.Zaten sendikadaki görevlerinden dolayı, THY de çalıştıkları zamanlara göre çok ihtişamlı yaşamaya alıştıklarından bakalım dönüşleri nasıl muhteşem olacak.Bir parça yönetimi düşündükleri kadar kapsam içi çalışanları düşündüklerini göstermek isteseler inanın sendika aidatlarından bir kısmını kapsam içi çalışanlardan almazlardı.Sözün bittiği yerdeyiz!

Hava iş Sendikası, Türk Hava Yolları’nda görev yapan engelli çalışanlara ve onların en büyük destekçileri olan ailelerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Hava İş Sendikası, engelli Türk Hava Yolları çalışanlarını muhteşem bir gecede bir araya getirdi.  Görme engelli Ak Parti Milletvekili Lokman Ayva ile birlikte Pilotlar Vakfı Başkanı Hüseyin Belpınar ve Türkiye Beyazay Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı gecede, engelli THY çalışanlarının aileleri de yer aldı.  Gecede sahne alan Alişan’ın şarkılarıyla coşan engelli çalışanlar, hem gönüllerince eğlendi hem de bir yılın stresini atma fırsatı buldu.

Hava İş Sendikası’na üye engelli çalışanların oluşturduğu, “Engelliler Komisyonu” tarafından bu yıl üçüncü kez organize edilen gecede, engelliler için farkındalık yaratılmak istendiği öğrenildi.











Hava İş'ten örnek davranış

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Yusuf ~ 7 yıl önce
Emeğinize sağlık. Sendika yönetimi bizleri hatırlamaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 7 yıl önce
Yuh artık. İnsanlık ölmüş dedirten yorumlar.. Sendikayla sorununuz olabilir.Tamam eyvallah..Engelli kardeşlerimizin teşekkür mesajının altına kötü yorumlar yazmak hiç yakışmadı size. Thy de böyle bi zümre var. Herkese kin dolu.Ama bu başlığın altına kusmayın kininizi. Ayıp! İş vereni sevmez, sendikayı sevmez, çalışanları sevmez. Hep isyan hep isyan. Yazık kendinizede yazık. Hasta olursunuz bu olumsuz düşüncelerle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Amiri ~ 7 yıl önce
Seninde kisene saglik ikramiyelerini THYDen bu sene alma THY nin durumu sidetli kis nedeniyle iyi degil sen bir cin bir USA yapiyorsun en az 10000 TL vuruyorsun , birde skaklatda iki universite bitirmis yurt disinda okumus senin konustugun 100 kat daha. Ingilice konusuyor , fakat ne yazikki is bulamiyor. Isten atilanlar sendika bey efendi neden biraz. Harclik vermiyor , fazla yazmam cuku ,bu kosede olmaz benim karsimda olacak , kisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 7 yıl önce
Sendika ne yaparsan yap seni o koltuktan indirecegiz sn.tatlibal bunlarla goz boyamak icin cok gec kaldiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 7 yıl önce
Burada boy gosteriyorsun Fakat sendikaya gelene kapini acmiyorsun , mileti kandirma, ben. THY nin en eski elamaniyim. 3 sefer senin sendikadaki makam kapisinda dondum, zati alinizle Beni gorutumediler, her sefer bir bahane uydurdular. Kapida bekliyen bir laf yapici biri su anda kimse yok diyordu halbuki icerde Konusma seslerini duydum . Allah. Bencillere fisat duskunlere yol vermesin, Rabimden diliyorum, Ben orda iken sizler daha istanbulu bile bilmezdiniz , GENEL MUDUR Dogru soluyor bu sene. Zam yok Biz memurlarda zam almadik zaten bizi untmuslar , sizede bu sen yok, Okadar Yoksa gelirim oraya ona gore,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Ne igrenc bir millet olduk ciktik biz ya yorumlari okurken igrenerek okuyorum. Resmen b.ka bakar gibi bakiyorum size businessimdan. Neymis engellilere yemek yedirdikleri icin haram zikkim olsunmus , aidatlar bunun icin mi odeniyormus ? Yuh kere yuh. Iste bu yuzden 1500tl + h a r c i r a h. NOKTA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABINNNN AMIRI ~ 7 yıl önce
COK GUZEL BIR ORGANIZASYON EMEGI GECEN HERKESIN KESINE SAGLIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211'den ~ 7 yıl önce
Engelli arkadaşlarımız için ve Ülkemizin içinde bulunduğu zamana uygun olmamış.Onların hayat akışına yönelik daha başkaca ailesel destek sunulabilir. Sendikanın acilen içte ve dışta hedef belirleyerek kendine gelmesi lazım. Bizlerin HAKKINA SAHİP ÇIKAMAYAN hak savunucu vekaletçilerin hallerine bakın, bizim nelerle mücadele ettiğimiz halimiz hiç bir zerre akıllarında yoktur. NASIL HAKKIMIZI VERECEKLER, İLAHİ ADALET.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğlence? ~ 7 yıl önce
Si orda yiyip için diye vermiyoruz aidatları! Siz bir işinizi yapın önce? Toplu iş sözleşmenizle bağdaşmayan neler yaptırılıyor çalışanlarınıza?!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım. ~ 7 yıl önce
Bu düşünceye ve organizasyona şapka çıkarılır.Ellerine ve emeklerine teşekkür ederim.Bu madalyonun bir yüzüydü.Fakat madalyonun diyer yüzünü çevirdiğimizde; hoş olmıyan ve sendikacılığa yakışmayan son uygulamaları ile çok çok puan kaybettiler.Tabiri caizse sınıfta kaldılar.Yönetimin zaten vermek istemediği ücret artışına, alet olup, tiyatro oynadılar.Seneryosu ve oyunun zaten nasıl biteceği belli olan personele anket yaptırma işi sadece ve sadece kendilerini iyicene düşürmüş oldular.Peki sonuçta ne oldu; Zaten emekli olan yönetimdeki bir arkadaşın dışındakiker, sendika görevleri bitince tekrar işe başlayıp, sendika görevine gelmeden önceki işlerinde çalışmaya devam edebilecekler.Yani yönetimle aram bozulmasın ki tekrar THY de çalışmaya devam etmenin yolunun bu tiyatrodan geçtiğini herkes biliyor.Zaten sendikadaki görevlerinden dolayı, THY de çalıştıkları zamanlara göre çok ihtişamlı yaşamaya alıştıklarından bakalım dönüşleri nasıl muhteşem olacak.Bir parça yönetimi düşündükleri kadar kapsam içi çalışanları düşündüklerini göstermek isteseler inanın sendika aidatlarından bir kısmını kapsam içi çalışanlardan almazlardı.Sözün bittiği yerdeyiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000