27 Ekim 2016, Perşembe 20:41:02

Hava İş Sendikası'ndan 'işten çıkarma' açıklaması

Hava İş Sendikası THY'deki işten çıkarmalar ile ilgili açıklama yaptı.
  • sendika hadi bizi fetö iftirası ile çıkardılar onlarda emaile cevap vermedin bari diğer nedenlerden çıkarılanlara yardımcı ol
  • sırf sendika ile ilgili konuştugum için işten çıkarıldım,8 aydır işe iade mahkemem sürüyor son mahkeme 1 ay sonra. umarım mahkeme vicdanlı davranırda işe iade edilirim. işe iadem yapılınca çıkıcam o müdürün karşısına" hatırlarsınız bir filmde yaşar usta vardı onun gibi sorucam mudure ; senmi büyüksün yoksa benmi? ben büyüğüm ben yaşar usta :D
  • Her ofis mesguliyeti dokuken atilacak mi?
  • BİRİLERİNİN YALAMASI İLE GÖREV YAPAN SARI SENDİKA HANGİ ZAMANDA İŞTEN ÇIKARILANLAR İÇİN BİRŞEYLER YAPMIŞ DA ŞİMDİ YAZILI AÇIKLAMA GEREĞİ DUYUYOR.TAMAMAN GÖZ BOYAMA İÇİN YAZILMIŞ METİN.SONUCA BAKIN KOCA BİR HİÇ.BUNLARA VERİLEN AİDATLARA BAKIN NERELERDE HARCANIYOR.!!!!
  • hamdi topçunun seçtiği sendika yönetiminden ne beklenir ... ? numaradan açıklama yapıyorlar...
  • Arkadaslar OM kasim programlariniza mi dokuldu.Yoksa ucusunuz alinip OM mi dendi.Uctugum ka1 e ucusu alinip OM denmisti.Allah yar ve yardimcimiz olsun arkadaslar.Sirket deseki maastan kesinti 1 dakika bile dusunmez kabul ederim.OM dokulen her bir arkadasim icin Allah sahidim icim yaniyor.Bu sirket bizim ekmek kapimiz alnimizin teriyle anamizin aksutu gibi her bir kurusu helalinden kazandigimiz yer Allah biran once duzluge cikarsin.Cok uzgunum cok moralsizim.Ailemden cok ekip arkadaslarimi goruyorum ilk defa gordugum bile kardesim hissiyati verirken nasil icim yanmaz OM dokulenlere
  • Daha iki liste var açıklamıyorlar Ocak ayına kadar büyük çıkış var
  • Bu sendika da 2013 te işverenin başa getirdiği bir sendika yönetimi var daha ne konuşuyorsunuz boşuna cavlamayın sendika da yönetim seçilince anahtarları THY yönetimine vermişti .
  • Arkadaşlar burdan böle atmakla olmuyo,iş icraata geldiğinde tek bir arkadaş kalmıyo.sonra sendikaya ona buna laf atılıyo.dürüstçe söleyelim sendika bizim yanımızda olun birlik olalım dese kaç kişi var? Geçmişte yaşandı bu örnekler,herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedi...başına gelincede yandım anammm..nerde bu sendika..vay efendim öle böle konuştular..malesef bu şirkette birlik beraberlik bitmiş durumda..yüzünüze yazık olmuş deyipde arkanızdan..sen bunu çoktan hakettin diyen var..ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN..
  • Madem OM döktün benim gibi bir personeline bunu yaptın beni atana kadar tüm uçuşlarımda ne yolcu ne ekip kimseyi tanımıyorum. O hani torpilli ona buna pompa yaptıran kız var ya onun gibi kulaklığımı takacağım koltuğumda oturacağım nasılsa atacaksın. Al sana 5 yıldız.tohumuna para mı saydım yettiniz artık ekibi manyak şirketi manyak. Öyle şirkete böyle personel.

Türk Hava Yolları (THY) çalışanlarının üye olduğu Hava İş Sendikası, işte çıkarmalar ile ilgili açıklama yaptı.

Sendikadan yapılan açıklamada şöyle denildi;

Değerli Üyelerimiz ve Kamuoyunun Dikkatine;

Sendikamız tarafından, hiçbir müşahhas delile dayanmaksızın, çok sayıda üyemizin, çeşitli gerekçelerle  işten çıkartıldığını ve bu işten çıkartılanların 100'leri aşacağının bilgisi edinilmiştir.

Ülkemizin göz bebeği durumundaki şirketimizin, geçmiş yıllardan süregelen yanlış istihdam politikaları ve uygulamaları sonucunda, gereksiz ve yüksek ücretle işe alınan personel sebebiyle işçi çıkarma yoluna gittiğini, neticesinde de bu işten çıkartma işlemlerini uygulamaya koyduğunu düşünmekteyiz. Suçsuz, günahsız emekçi kardeşlerimiz olan üyelerimizin bu şekilde haksız yere cezalandırılmalarını doğru bulmamaktayız.

100’den fazla ülkeye uçuş yapan, ülkemizin başarılarıyla gurur kaynağı olan Türk Hava Yolları bünyesinde, bu başarıdaki en büyük pay sahibi şirket çalışanlarına karşı sergilenen tutum ve uygulamaların karşısındayız.

Biz, Hava-iş Sendikası olarak, bu haksız ve hukuksuz işlemlere karşı, idari ve hukuki yönden, sonuna kadar mücadele edeceğimizi kamuoyuna duyururuz.

HAVA-İŞ YÖNETİM KURULU

Hava İş Sendikası'ndan 'işten çıkarma' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (148)

adb ~ 7 yıl önce
sendika hadi bizi fetö iftirası ile çıkardılar onlarda emaile cevap vermedin bari diğer nedenlerden çıkarılanlara yardımcı ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat kılıç adb ~ 7 yıl önce
sırf sendika ile ilgili konuştugum için işten çıkarıldım,8 aydır işe iade mahkemem sürüyor son mahkeme 1 ay sonra. umarım mahkeme vicdanlı davranırda işe iade edilirim. işe iadem yapılınca çıkıcam o müdürün karşısına" hatırlarsınız bir filmde yaşar usta vardı onun gibi sorucam mudure ; senmi büyüksün yoksa benmi? ben büyüğüm ben yaşar usta :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış bilgi ~ 7 yıl önce
Her işe iade kazananı şirket işe almak zorunda değil. Size işe iade tazminatını yatıracak. Ve sonsuza kadar thy ye elveda.
İi ~ 7 yıl önce
Her ofis mesguliyeti dokuken atilacak mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lili ~ 7 yıl önce
Tabiki cikartilmayacak sacmalamayin
? ~ 7 yıl önce
O zaman neden döküldü? Tabii ki atılacak!
cap ~ 7 yıl önce
ofiste napıyorsunuz? Meşguliyetiniz nedir?
BLUE SKY ~ 7 yıl önce
BİRİLERİNİN YALAMASI İLE GÖREV YAPAN SARI SENDİKA HANGİ ZAMANDA İŞTEN ÇIKARILANLAR İÇİN BİRŞEYLER YAPMIŞ DA ŞİMDİ YAZILI AÇIKLAMA GEREĞİ DUYUYOR.TAMAMAN GÖZ BOYAMA İÇİN YAZILMIŞ METİN.SONUCA BAKIN KOCA BİR HİÇ.BUNLARA VERİLEN AİDATLARA BAKIN NERELERDE HARCANIYOR.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 7 yıl önce
hamdi topçunun seçtiği sendika yönetiminden ne beklenir ... ? numaradan açıklama yapıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir e bak ~ 7 yıl önce
Açiklama yapmasalar da susuyolar derdin. Insan biraz Allah dan korkar delikanli olur sendika bunu yapti en azindan.naapsın silahi alsin gm ye mi gitsinler. Biraz akilli olun. En kötü sendika sendikasizliktan iyidir.
Acizlik ~ 7 yıl önce
Şu cevaptaki sendikanın acizliğine bakarmısınız?
memurus ~ 7 yıl önce
Arkadaslar OM kasim programlariniza mi dokuldu.Yoksa ucusunuz alinip OM mi dendi.Uctugum ka1 e ucusu alinip OM denmisti.Allah yar ve yardimcimiz olsun arkadaslar.Sirket deseki maastan kesinti 1 dakika bile dusunmez kabul ederim.OM dokulen her bir arkadasim icin Allah sahidim icim yaniyor.Bu sirket bizim ekmek kapimiz alnimizin teriyle anamizin aksutu gibi her bir kurusu helalinden kazandigimiz yer Allah biran once duzluge cikarsin.Cok uzgunum cok moralsizim.Ailemden cok ekip arkadaslarimi goruyorum ilk defa gordugum bile kardesim hissiyati verirken nasil icim yanmaz OM dokulenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çare ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar herkes istifasını versin sendıkadan sendika düşer seçıme gidilmek zorunda kalınır işten ayrılan arkadaşlarla yenıden seçıme gıdıp yenı Sendıka kuralabır başka bir çare yok. Sarı ökuzde gitti beyaz ökuzde sıra bize geldı
Kargocu ~ 7 yıl önce
Daha iki liste var açıklamıyorlar Ocak ayına kadar büyük çıkış var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atsınlar ~ 7 yıl önce
Bunca kişiyi karda kışta işsiz bıraksınlar. Allah büyük. Kimsenin yanına kalmaz !
Kargocu ~ 7 yıl önce
Bu sendika da 2013 te işverenin başa getirdiği bir sendika yönetimi var daha ne konuşuyorsunuz boşuna cavlamayın sendika da yönetim seçilince anahtarları THY yönetimine vermişti .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İYİ OKU... ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar burdan böle atmakla olmuyo,iş icraata geldiğinde tek bir arkadaş kalmıyo.sonra sendikaya ona buna laf atılıyo.dürüstçe söleyelim sendika bizim yanımızda olun birlik olalım dese kaç kişi var? Geçmişte yaşandı bu örnekler,herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedi...başına gelincede yandım anammm..nerde bu sendika..vay efendim öle böle konuştular..malesef bu şirkette birlik beraberlik bitmiş durumda..yüzünüze yazık olmuş deyipde arkanızdan..sen bunu çoktan hakettin diyen var..ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atılana kadar ~ 7 yıl önce
Madem OM döktün benim gibi bir personeline bunu yaptın beni atana kadar tüm uçuşlarımda ne yolcu ne ekip kimseyi tanımıyorum. O hani torpilli ona buna pompa yaptıran kız var ya onun gibi kulaklığımı takacağım koltuğumda oturacağım nasılsa atacaksın. Al sana 5 yıldız.tohumuna para mı saydım yettiniz artık ekibi manyak şirketi manyak. Öyle şirkete böyle personel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000