30 Nisan 2017, Pazar 15:13:47

Hava İş Yapı Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı

Hava-iş Konut Yapı Kooperatifi 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı; gündemi görüşüp, gerekli kararları almak üzere bugün gerçekleştirildi.
  • masallar, masallar...
  • Havacilari tebrik ederim pilot kardeslerim kyk yurdu yapıyor okuyan cocuklarimiza
  • Bajgan nerde akçeli işler var ordasın, aynı sinek misali.
  • Her kuşu hallettin bir mutsitlik kalmıştı.
  • Alınan arsaya 676 daire hem de söz verildiği gibi 3+1 mi yapılabilecek mi? Bana hissesini devir etmek isteyen bir arkadaşım var ve bende de şüpheler :(((( En fazla 250-300 bin maliyet diyor!! Bedava bence! Bilgisi olan paylaşabilir mi
  • Toplam 250 kisi cikarsa kooperatiften, imar plani da ikiye katlanirsa ancak 500 ev yapilabilecekmis, sendikanin kendisi e-mail'de aynen boyle yazmis. Su ana kadar cikan kisi sayisi demek ki 100 civari, kazma vurulmadigina gore de, imar hala gecmemis belediyeden. Yani an itibariyle 676 tane ev yapilmasi beklenirken sendikadan, su anki imar planiyla alinan arsaya sadece 250 ev yapilabiliyor. Aradaki fark 500, Allah sabir versin ne diyelim. Ek olarak da bir hikaye; - Abi su arazi kac para? + 5 lira. - Tamam. Ama kagit ustunde 10 liraya aliyormus gibi gosterecegiz, arada kalan 5 lirayi da ortak bolusecegjz. + Anlastik! Ve aciklama gelir: - Yerimizi aldik ve kredi cekmemize gerek kalmadi, eldeki paramizin toplami kadar tuttu masraf! *alkis tufan.
  • Hamleler yeni koop lar kopruler yollar bekliyoruz sayin baskan :))
  • Şirketteki sorunlar bitti ya herşey çok güzel ya sendika ev peşinde koştursun.ftl nin ekip planlama lehine olan bütün maddeleri hemen kullansın ekipler lehine olanları 2019 a .....yürü be sendika kim tutar sizi........
  • Boş işler bunlar..bu işin sonu yok..en sonunda biri parayı alıp kaçar...
  • Bu güzel günde sizler ile edebi bir eseri paylaşmak ve edebiyatımızın güzide şairlerinden merhum Tevfik Fikret'ide saygıyla anmak istedim. Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır Huzurunuzda titriyor - bu milletin hayatıdır; Bu milletin ki mustarip, bu milletin ki muhtazır! Fakat sakın çekinmeyin, yiyin, yutun hapır hapır...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir? Bu nadi-i niam, bakın kudumunuzla müftehir! Bu hakkıdır gazanızın, evet, o hak da elde bir...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Bütün bu nazlı beylerin ne varsa ortalıkta say Haseb, neseb, şeref, oyun, düğün, konak, saray, Bütün sizin, efendiler, konak, saray, gelin, alay; Bütün sizin, bütün sizin, hazır hazır, kolay kolay...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Büyüklüğün biraz ağır da olsa hazmı yok zarar Gurur-ı ihtişamı var, sürur-ı intikaamı var. Bu sofra iltifatınızdan işte ab u tab umar. Sizin bu baş, beyin, ciğer, bütün şu kanlı lokmalar...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malını Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini Bütün ferağ-ı halini, olanca şevk-i balini. Hemen yutun düşünmeyin haramını, helalini...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak! Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak! Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak, Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

Hava-iş Konut Yapı Kooperatifi (KYK) 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı; gündemi görüşüp, gerekli kararları almak üzere bugün gerçekleştirildi.

Toplamda 543 ortağın (676 hisse) dahil olduğu Kooperatif genel kurulu toplantısına 49'u vekalet vererek 167 ortak katıldı.

Yönetim Kurulu yıllık çalışma raporunun ve denetim kurulu raporlarının okunduğu toplantıda gelir-gider hususları değerlendirildi.Alınan arsaya ilişkin bilgiler verilirken,görsel sunumlar yapıldı.

Yeterli katılım çoğunluğunun sağlanmasıyla gerçekleştirilen genel kurulda görüşülen tüm hususlarda mutabık kalındı.







Hava İş Yapı Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

havaişten masallar ~ 7 yıl önce
masallar, masallar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kyk yurdu ~ 7 yıl önce
Havacilari tebrik ederim pilot kardeslerim kyk yurdu yapıyor okuyan cocuklarimiza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koooooooparatif ~ 7 yıl önce
Bajgan nerde akçeli işler var ordasın, aynı sinek misali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asli iş ~ 7 yıl önce
Her kuşu hallettin bir mutsitlik kalmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak sdece ~ 7 yıl önce
Alınan arsaya 676 daire hem de söz verildiği gibi 3+1 mi yapılabilecek mi? Bana hissesini devir etmek isteyen bir arkadaşım var ve bende de şüpheler :(((( En fazla 250-300 bin maliyet diyor!! Bedava bence! Bilgisi olan paylaşabilir mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 7 yıl önce
Arkadaşın meseleyi anlamış
Merak ~ 7 yıl önce
Üye sayısı kadar ev o araziye yapılaniliyor mu? Belediyeden İmar izinleri vs herşey tamam mı!! Yoksa şuandaki imara göre üye sayısına yeterli ev yapılamayacak mı? Bir bilen açıklayabilir mi yoksa cekler caklar durumu mu söz konusu.. teşekkür ederim
no subject ~ 7 yıl önce
Toplam 250 kisi cikarsa kooperatiften, imar plani da ikiye katlanirsa ancak 500 ev yapilabilecekmis, sendikanin kendisi e-mail'de aynen boyle yazmis. Su ana kadar cikan kisi sayisi demek ki 100 civari, kazma vurulmadigina gore de, imar hala gecmemis belediyeden. Yani an itibariyle 676 tane ev yapilmasi beklenirken sendikadan, su anki imar planiyla alinan arsaya sadece 250 ev yapilabiliyor. Aradaki fark 500, Allah sabir versin ne diyelim. Ek olarak da bir hikaye; - Abi su arazi kac para? + 5 lira. - Tamam. Ama kagit ustunde 10 liraya aliyormus gibi gosterecegiz, arada kalan 5 lirayi da ortak bolusecegjz. + Anlastik! Ve aciklama gelir: - Yerimizi aldik ve kredi cekmemize gerek kalmadi, eldeki paramizin toplami kadar tuttu masraf! *alkis tufan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etap ~ 7 yıl önce
Imar dedikleri yerde 2 kat artmaz 9.50 12.50 imar mı bekleniyor
Yeni ~ 7 yıl önce
Hamleler yeni koop lar kopruler yollar bekliyoruz sayin baskan :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan.. ~ 7 yıl önce
Şirketteki sorunlar bitti ya herşey çok güzel ya sendika ev peşinde koştursun.ftl nin ekip planlama lehine olan bütün maddeleri hemen kullansın ekipler lehine olanları 2019 a .....yürü be sendika kim tutar sizi........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıklı Calisan ~ 7 yıl önce
Ülke ekonomisi cok iyi ya, havacilik iki senedir coşmuş ya, Avrupa'dan her ucus overbook ya... Sizin gibilere kalsa bu ülke, bir senede degil IMF ta Afrika'dan bile yardım talep ederiz, işsizliği yüzde 30'lara çıkarırız. Tabii aklin sadece kendi çıkarına çalışırsa ülke ve milletin menfaatini umursamazsan bunları söylemen gayet normal maalesef ki..
Emlakçı ~ 7 yıl önce
Boş işler bunlar..bu işin sonu yok..en sonunda biri parayı alıp kaçar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tevfik Fikret ~ 7 yıl önce
Bu güzel günde sizler ile edebi bir eseri paylaşmak ve edebiyatımızın güzide şairlerinden merhum Tevfik Fikret'ide saygıyla anmak istedim. Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır Huzurunuzda titriyor - bu milletin hayatıdır; Bu milletin ki mustarip, bu milletin ki muhtazır! Fakat sakın çekinmeyin, yiyin, yutun hapır hapır...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir? Bu nadi-i niam, bakın kudumunuzla müftehir! Bu hakkıdır gazanızın, evet, o hak da elde bir...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Bütün bu nazlı beylerin ne varsa ortalıkta say Haseb, neseb, şeref, oyun, düğün, konak, saray, Bütün sizin, efendiler, konak, saray, gelin, alay; Bütün sizin, bütün sizin, hazır hazır, kolay kolay...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Büyüklüğün biraz ağır da olsa hazmı yok zarar Gurur-ı ihtişamı var, sürur-ı intikaamı var. Bu sofra iltifatınızdan işte ab u tab umar. Sizin bu baş, beyin, ciğer, bütün şu kanlı lokmalar...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malını Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini Bütün ferağ-ı halini, olanca şevk-i balini. Hemen yutun düşünmeyin haramını, helalini...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak! Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak! Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak, Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tevfik Fikret'e ~ 7 yıl önce
Derdin nedir şair? Milletin rızkı gözüne mi battı? Kim kimin nesini yiyor ki bu haberin üstüne böyle dersin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000