18 Ocak 2018, Perşembe 11:53:52

Hava İş Kooperatifi’nde arsa işi tamam, inşaat başlıyor

Hava İş Yapı Kooperatifi, iki ayrı konut projesi için arsa alım sürecini tamamladı. İnşaata hazır haldeki arsalar için önümüzdeki günlerde proje ihalesine çıkılacak ve onay sonrası ilk kazma vurulacak.
  • Bu arsayı alalı ne kadar zaman oldu ne zaman başlanacak Yok mu hiç Bilgi ya da alanlar dan bilen Yok mu
  • Hava sen diye sendika kuracaklar mis zeytinler gurubu acaba küresel ısınma hakkında ne yapacaklar fok balıklarının durumu içler acısı sokak hayvanları soğukta çok kötü ya siz den yardım istiyoruz.
  • iptal
  • Benim aidat paralarımla başkalarına ev yapıyorsun.
  • Sabah cpt den geldim. Ertesi gün uçuşa gittim. Nooldu benim 48 saat bosuma? kooperatifini de al git tatlı cocuk.
  • Sendikamızdan Allah razı olsun bilemem ne , hep aynı adamlar yazmış yorumları.İstemiyorum arkadaş sendikadan ev mev işini yapsın hakkımı hukukumu savunsun önce.Siz patladanızda çatlasanızda yeni sendika kurulacak sizde orda çay içer kahve oynarsınız
  • Insan oglu o kadar nankör olduki artik ne yapsaniz yaranamazsiniz onlar ancak kendilerini kandirsinlar sendikamiz calisiyor kiymet bilmek lazim
  • Yen’i havaalanın aktif olunca çadırda yaşayacak arkadaşlarımız var. Hakkı sahibine teslim etmek gerekiyor.. Olumsuz yorum yapanların bir çoğunun kim bilir kaç Hissesi var :) Yıllık izin gasbı yaşayan arkadaş Sendika müfettiş istedi duyurusunu yaptı hak kaybın varsa hukuki destek verdi başvuru yaptın mı.. Sen ayranım dökülmesin istiyorsun :)
  • 0-4 saat zaman farklı ülkelere olan er uçuşları için er boşunu geri almak için ne zaman yönetime baskı yapacaksınız, ne zaman 36 saate indirilen er boşlarının min. 48 olması için girişimlerde bulunacaksınız. ben bu hakları kaybedene, inşaat yapana değil, bunları geri kazanana sendika derim.
  • Adı hava iş olan bir sendika kooperatifine üye hakkı olmayan veya üyeliği olmayan kaç tane müdür ve üzeri kadrodan evi olan var. Sendika üyesi olma ama sendikanın imkanlarından faydalan.

Hava İş Yapı Kooperatifi, iki ayrı konut projesi için arsa alım sürecini tamamladı. İnşaata hazır haldeki arsalar için önümüzdeki günlerde proje ihalesine çıkılacak ve onay sonrası ilk kazma vurulacak.

Hava İş Yapı Kooperatifi, yeni havalimanının yapılacağı bölgeye yakın noktalarda üyelerini ev sahibi yapmak için başladığı kooperatif projesinde önemli bir noktaya geldi.

İlk kooperatife gelen talep (700 kişi) sonrası ikinci kooperatifi de kurarak yaklaşık 500 kişiyi daha ev sahibi yapmak için yola çıkan Hava İş Yapı Kooperatifi, her iki proje için gerekli olan arsaların satın alınma sürecini tamamladı.

Arnavutköy’de satın alınan arsaların toplam yüzölçümünün yaklaşık 77 bin metrekare olduğu belirtilirken arsalar için toplamda 95 milyon TL ödendi. Uygun peşinat ve ödeme koşulları ile üyelerini ev sahibi yapmak için yola çıkan Hava İş Yapı Kooperatifi’nin, arsa alım sürecinin tamamlanması ile birlikte proje ihalesine çıkacağı öğrenildi. Kooperatif üyeleri, inşaat başladıktan 18 ay sonra yani 2019 yılı içerisinde her iki projeyi de anahtar teslim olarak teslim alacak.

İMAR TADİLİ ONAYLANDI

Bu arada ilk kooperatif için satın alınan arsanın, Eylül ayında Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde onaylanan 1/5000’lik plan ve ilçe belediye meclisinden beklenen 1/1000'lik plan da geçti. Plan, kooperatifin beklentilerine karşılık verirken bu tadil sonrası arsanın şekli de netlik kazanmış oldu.

©AirportHaber.com





Hava İş Kooperatifi’nde arsa işi tamam, inşaat başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Burak ~ 6 yıl önce
Bu arsayı alalı ne kadar zaman oldu ne zaman başlanacak Yok mu hiç Bilgi ya da alanlar dan bilen Yok mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vadi ~ 6 yıl önce
Hava sen diye sendika kuracaklar mis zeytinler gurubu acaba küresel ısınma hakkında ne yapacaklar fok balıklarının durumu içler acısı sokak hayvanları soğukta çok kötü ya siz den yardım istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 6 yıl önce
iptal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalığa bak ~ 6 yıl önce
Benim aidat paralarımla başkalarına ev yapıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Er boşları ~ 6 yıl önce
Sabah cpt den geldim. Ertesi gün uçuşa gittim. Nooldu benim 48 saat bosuma? kooperatifini de al git tatlı cocuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep aynı ~ 6 yıl önce
Sendikamızdan Allah razı olsun bilemem ne , hep aynı adamlar yazmış yorumları.İstemiyorum arkadaş sendikadan ev mev işini yapsın hakkımı hukukumu savunsun önce.Siz patladanızda çatlasanızda yeni sendika kurulacak sizde orda çay içer kahve oynarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zybk ~ 6 yıl önce
Insan oglu o kadar nankör olduki artik ne yapsaniz yaranamazsiniz onlar ancak kendilerini kandirsinlar sendikamiz calisiyor kiymet bilmek lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak-Hukuk ~ 6 yıl önce
Yen’i havaalanın aktif olunca çadırda yaşayacak arkadaşlarımız var. Hakkı sahibine teslim etmek gerekiyor.. Olumsuz yorum yapanların bir çoğunun kim bilir kaç Hissesi var :) Yıllık izin gasbı yaşayan arkadaş Sendika müfettiş istedi duyurusunu yaptı hak kaybın varsa hukuki destek verdi başvuru yaptın mı.. Sen ayranım dökülmesin istiyorsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsım-sehır-hava.iş ~ 6 yıl önce
0-4 saat zaman farklı ülkelere olan er uçuşları için er boşunu geri almak için ne zaman yönetime baskı yapacaksınız, ne zaman 36 saate indirilen er boşlarının min. 48 olması için girişimlerde bulunacaksınız. ben bu hakları kaybedene, inşaat yapana değil, bunları geri kazanana sendika derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel Günler ~ 6 yıl önce
Adı hava iş olan bir sendika kooperatifine üye hakkı olmayan veya üyeliği olmayan kaç tane müdür ve üzeri kadrodan evi olan var. Sendika üyesi olma ama sendikanın imkanlarından faydalan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000