03 Haziran 2011, Cuma 08:56:44

HAVA HARP OKUL KOMUTANI TUTUKLANDI

İstanbul Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesince sorgulanan 6 muvazzaf askerden, Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral İsmail Taş'ın da aralarında bulunduğu 4'ü tutuklandı.
  • bu akp ve türevlerinin tek derdi orduyu muhtıra ve benzeri tarzı bir uyarı vermeye zorlamaktan başka birşey değildir. uyarı verdirerek mağdur rolünü oynamaya devam etmek niyetindedirler. seçimlere kadar ordu dayansın,daha sonra bütün general rütbeli askerler tek bir seferde tümü istifa etmelidir. gün kendi kişisel kariyerlerini değil,tüm ülkenin kaderini düşünme zamanıdır. albayına kadar bütün üst düzey kademelerin istifa etmesi durumunda bu dinci odaklar yapacak hiçbirşey bulamayacaklar ve bunun ağırlığı altında ezileceklerdir.
  • Hava gösterisi iptal edilmeli. Hava Kuvvetlerinin komutanı olmadan gösteri yapılmamalı.
  • Husnu mubaerekin gittigi gibi bu takinyalilarda yillar gecsede gidecekler sonunda,
  • Targeting. Catastrophic. %100. Targeting.
  • yillarca suudi arabistanda yasadim.hersey paradan ibaret, iyi bilirim bu amerikan oyunlarini .malesef buyuk patron bu yillarda boyle bir yoneim istiyor turkiyede.hic kimse kendi verdigi oylarla birileri seciliyor sanmasin.yazik atalarimizin kemikleri sizliyordur.
  • İnsanlar 4 yıldır tutuklu ceza alan var mı ? yok. Hibullahçılar, pkk itirafçıları, katiller ,hortumcular aramızda dolaşıyor. Askerler,gazeteciler, profösörler , aydınlar hapiste. Hadi askerler suçlu( vatanı sevdikleri için töreristle savaştıkları için) peki TUNCAY ÖZKAN ,BALBAY, HABERAL ne yaptı bir bilen varsa lütfen yazsın. Ama tek bir dileğim var allah ordumuzu başımızdan eksik etmesin ulu önderi yetiştiren harbiye elbet bunların üstesinden gelecek vatan evlatlarını da yetiştirmiştir
  • kardeşim burada siyaset yapmayın.gidin siyasetinizi başka yerde yapın.zaten ülke gitmiş elden sen neden bahsediyorsun.12 haziran dan sonra ne olacak.palanı alıp dışarı adam doğramaya mı çıkacaksın.ortalık başı boş kalmış vaziyette.bu ülke size de kalacağına inanıyorsan yanılıyorsun.bak bakalım işin rengi nasıl belli olacak 12 hazirandan sonra.tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum..
  • Gaflet, delalet ve hatta ihanet içinde olanlar bilmelidirki damarlarında asil kan dolaşanlar bunun üstesinden gelecektir. Ne mutlu TÜRKÜM diyebilene.
  • 12 hazirandan sonra senin yüzünün şeklini görmek isterdim...eee ne demişler bu dünya etme bulma dünyası demiii amaaaa :))...biraz düşün bakalım niyeeee
  • TUTUKLANAN İSMAİL TAŞ GENERALİ GAYET İYİ TANIRIM... KEŞKE HER TÜRK VATANDAŞI ONUN KADAR VATANPERVER VE ÇALIŞKAN OLSA... ADİ BİR OYUN OYNANIYOR VE HERKES SEYİRCİ... KORKU İMPARATORLUĞUNDA SESSİZLİK HAKİM... BU ARADA HAVA HARP OKULUNA VE PİLOTLARA LAF EDEN BİRÇOK ADİ VE BASİRETSİZ YORUMCU İÇİN DE SÖYLEYECEĞİM.. SADECE KARANLIK KABADAYILIĞI YAPARAK DEĞERLİ İNSANLARI VE KURUMLARI YIPRATARAK ANCAK KENDİ ÜLKENİZE VE KENDİNİZE İHANET EDERSİNİZ...
"Balyoz Planı" soruşturması kapsamında İstanbul Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesince sorgulanan 6 muvazzaf askerden, Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral İsmail Taş'ın da aralarında bulunduğu 4'ü "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan tutuklandı.

"Balyoz Planı" soruşturmasını yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ayar tarafından ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanmaları istemiyle İstanbul Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edilen 6 muvazzaf askerin sorgusu saat 03.00 sıralarında tamamlandı.

Sorgulamanın ardından Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral İsmail Taş, Deniz Hakim Albay Onur Uluocak, Deniz Kurmay Albay Rafet Oktar ve Deniz Binbaşı Ayhan Üstbaş, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Deniz Hakim Albay Ali Cengiz Şirin ve Deniz Hakim Binbaşı Doğan Uysal'ın ise sorgulamanın ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 7 şüpheliden, daha önce safra kesesi ameliyatı olduğu öğrenilen Deniz Kurmay Albay Halit Nejat Akgüner, rahatsızlık geçirdiği için adliyeye çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

"Balyoz Planı" soruşturması kapsamında bugüne kadar, Orgeneral Bilgin Balanlı ve Tümgeneral İsmail Taş'ın da aralarında bulunduğu, biri emekli 12 muvazzaf subay tutuklanmış oldu.

(Hürriyet)
HAVA HARP OKUL KOMUTANI TUTUKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu akp ve türevlerinin tek derdi orduyu muhtıra ve benzeri tarzı bir uyarı vermeye zorlamaktan başka birşey değildir. uyarı verdirerek mağdur rolünü oynamaya devam etmek niyetindedirler. seçimlere kadar ordu dayansın,daha sonra bütün general rütbeli askerler tek bir seferde tümü istifa etmelidir. gün kendi kişisel kariyerlerini değil,tüm ülkenin kaderini düşünme zamanıdır. albayına kadar bütün üst düzey kademelerin istifa etmesi durumunda bu dinci odaklar yapacak hiçbirşey bulamayacaklar ve bunun ağırlığı altında ezileceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hava gösterisi iptal edilmeli. Hava Kuvvetlerinin komutanı olmadan gösteri yapılmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Husnu mubaerekin gittigi gibi bu takinyalilarda yillar gecsede gidecekler sonunda,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Targeting. Catastrophic. %100. Targeting.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yillarca suudi arabistanda yasadim.hersey paradan ibaret, iyi bilirim bu amerikan oyunlarini .malesef buyuk patron bu yillarda boyle bir yoneim istiyor turkiyede.hic kimse kendi verdigi oylarla birileri seciliyor sanmasin.yazik atalarimizin kemikleri sizliyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnsanlar 4 yıldır tutuklu ceza alan var mı ? yok. Hibullahçılar, pkk itirafçıları, katiller ,hortumcular aramızda dolaşıyor. Askerler,gazeteciler, profösörler , aydınlar hapiste. Hadi askerler suçlu( vatanı sevdikleri için töreristle savaştıkları için) peki TUNCAY ÖZKAN ,BALBAY, HABERAL ne yaptı bir bilen varsa lütfen yazsın. Ama tek bir dileğim var allah ordumuzu başımızdan eksik etmesin ulu önderi yetiştiren harbiye elbet bunların üstesinden gelecek vatan evlatlarını da yetiştirmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardeşim burada siyaset yapmayın.gidin siyasetinizi başka yerde yapın.zaten ülke gitmiş elden sen neden bahsediyorsun.12 haziran dan sonra ne olacak.palanı alıp dışarı adam doğramaya mı çıkacaksın.ortalık başı boş kalmış vaziyette.bu ülke size de kalacağına inanıyorsan yanılıyorsun.bak bakalım işin rengi nasıl belli olacak 12 hazirandan sonra.tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gaflet, delalet ve hatta ihanet içinde olanlar bilmelidirki damarlarında asil kan dolaşanlar bunun üstesinden gelecektir. Ne mutlu TÜRKÜM diyebilene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
12 hazirandan sonra senin yüzünün şeklini görmek isterdim...eee ne demişler bu dünya etme bulma dünyası demiii amaaaa :))...biraz düşün bakalım niyeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TUTUKLANAN İSMAİL TAŞ GENERALİ GAYET İYİ TANIRIM... KEŞKE HER TÜRK VATANDAŞI ONUN KADAR VATANPERVER VE ÇALIŞKAN OLSA... ADİ BİR OYUN OYNANIYOR VE HERKES SEYİRCİ... KORKU İMPARATORLUĞUNDA SESSİZLİK HAKİM... BU ARADA HAVA HARP OKULUNA VE PİLOTLARA LAF EDEN BİRÇOK ADİ VE BASİRETSİZ YORUMCU İÇİN DE SÖYLEYECEĞİM.. SADECE KARANLIK KABADAYILIĞI YAPARAK DEĞERLİ İNSANLARI VE KURUMLARI YIPRATARAK ANCAK KENDİ ÜLKENİZE VE KENDİNİZE İHANET EDERSİNİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000