07 Ocak 2009, Çarşamba 16:01:48

Hava Ambulans yeni doğmuş bebek için uçtu!

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde prematüre olarak dünyaya gelen 550 gram ağırlığındaki Demir bebek, küvez içinde 112 acil servis hava ambulansı ile İstanbul Göztepe Araştırma Hastanesi'ne getirildi.
  • insallah adı gecen melek saglıgına kavusur ve kendısı ıcın cırpınan tum saglık personelını ve aılesını mutluluga kavusturur:) allah onu aılesıne bagıslasın...
  • Hava ambulansı halkımıza gerektiği zamanlarda sunulması artık insanımıza değer verdiğimizi gösteriyor. Bugün gelişmiş ülkeler nasıl kendi insanına önem verip ülkesinin gelişmesi için çaba harcıyorsa, bizde artık o konuma yaklaştık. İnsanımız böyle hizmetlere laiktir. Umarım kayıtdışı vergiler ile sefa sürenler artık birz düşünmeye başlar ve ülkemizin gelişmesinde bunun gibi hizmetlerin önem taşıdığını anlayıp ara sıra devlete biraz para verirler. Havacılığımız için de iyi oluyor.

Sabah saat 06.30'da Düzce Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen 550 gram ağırlığındaki prematüre bebeğin yaşaması için 112 ekipleri seferber oldu. Kadın doğum servisinde Dursune Demir isimli bayan, bu sabah 27 haftalık olarak dünyaya gelen ve halk arasında parmak bebek olarak bilinen prematüre bebek dünyaya getirdi. İstanbul'da konuşlanan Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansı prematüre bebeği almak için saat 14.45 sıralarında Düzce Belediyesi 18 Temmuz Stadı'na indi. Küvez içinde hava ambulansına bindirilen Demir bebek, İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Dr. Nilgün Yalçın gözetiminde 112 acil servis ambulansı ile Şehir Stadyumu'na getirilen Demir bebek, İstanbul'dan gelen tam teçhizatlı hava ambulansına nakledildi. Hava ambülansı hemen İstanbul'a hareket etti.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de tüm hazırlıklar tamamlandı. Hava ambülansından indirilen ve Demir bebeğin içinde bulunduğu küvez, ambülansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı.

Hava Ambulans yeni doğmuş bebek için uçtu!

Yorumlar

medaji ~ 15 yıl önce
insallah adı gecen melek saglıgına kavusur ve kendısı ıcın cırpınan tum saglık personelını ve aılesını mutluluga kavusturur:) allah onu aılesıne bagıslasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
Hava ambulansı halkımıza gerektiği zamanlarda sunulması artık insanımıza değer verdiğimizi gösteriyor. Bugün gelişmiş ülkeler nasıl kendi insanına önem verip ülkesinin gelişmesi için çaba harcıyorsa, bizde artık o konuma yaklaştık. İnsanımız böyle hizmetlere laiktir. Umarım kayıtdışı vergiler ile sefa sürenler artık birz düşünmeye başlar ve ülkemizin gelişmesinde bunun gibi hizmetlerin önem taşıdığını anlayıp ara sıra devlete biraz para verirler. Havacılığımız için de iyi oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000