07 Mayıs 2018, Pazartesi 08:03:00

Hava ambulans ihalesini THK kazandı

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce açılan hava ambulansı sağlık ihalesinde en düşük teklifi, yaklaşık 590 milyon lira ile Türk Hava Kurumu (THK) verdi.
  • Hayırlı uğurlu olsun.Emniyetli uçuşlar.
  • Anlamak mümkün değil. Bu ihaleyi verirlerken hiç bakmıyorlar mı? Mali yapısı çökmüş bir kurum bunu hakkıyla yapamaz. Her düşük verene " oh sen al ozaman" mı deniyor. Şaka gibi. Personele maaş veremeyen kurum bu işi de yapamaz. Yazık, bekleyecek hastalar, doktorlar.
  • Yıllardır ödenmeyen mesailer , primler , maaşlar ödenecek . Yükseliş olacaktır . Dayanın kalan arkadaşlar eminim başkan onunla devam edenlere güzellik yapacaktır .
  • maaşımı izin paralarımı fazla mesailerimi bayram çalışmalarımın parasını ödeyin artık kardeşim.Atatürk bu kurumu kurdu diye herkes size bedavaya mı çalışacak??mezarından çıkıp şu hali görse elinde sopayla kovalar sizi. kendinize müdürlere ballı maaşa+yüksek primlere+3-5 yerden aynı anda maaşa para buluyorsunuz işçinizin pilotunuzun doktorunuzun parasını niye vermiyorsunuz hala??? bi zahmet emir mi vereceniz talimatmı şu işçi alacaklarını ödesin erdoğanla ali cengiz. sayenizde türkiyede helikopterciliği bitirdiniz, üç kuruşa ihale alıyorsunuz faturasını 15 saat mesai yapan çalışanlara yüklüyorsunuz. Türk helikopterciliğinin bugününe ve geleceğine el fatihaaa...Gerçi onlarda fazlasıyla hakediyor.
  • Simdi bunlar 590a almislar ve demisler ki 300 devletimizin kasasinda kaldi demekki ikinci firma 890 vermis. Yani 880e alabilecekleri ihaleyi 590a almislar ve buna seviniyolar öyle mi? Ben olsam ilk is olarak fiyat teklifini hazirlayan herkesi sirketi zarara uğratmaktan işten atarim.
  • 300 milyon liranın devletimizin kasasından çıkmasına engel olup thk çalışanlarının ve bağlı alt kurumların işini zorlaştırıp, maaşlarından çalmıştır teşekkürler thk ülkeyi kurtardın.
  • Baskanimizi cani gonulden tebrik ediyoruz. “Milletten aldigini yine millete vermek” cok manidar bir aciklama olmus. Zira, devletine vergi odemeyen “off-shore” sirketlerle calismasi da sanirim devletin kasasindan para cikmamasi icindir!!! Hakikaten manidar...
  • aglacak halimize.neyi k utluyorsun, o güzide kurumun hali, içler açısı.
  • Yaw abim 2 aydır maaş yok...yemek ücretleri hiç söylemiyim...:(((
  • Sayın başkanımızı ve yönetimdeki çalışma arkadaşlarını kutluyorum saygılarımla

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce açılan hava ambulansı sağlık ihalesinde en düşük teklifi, yaklaşık 590 milyon lira ile Türk Hava Kurumu (THK) verdi. 6 firmanın teklif verdiği ihaleye Katarlı bir firma da katıldı. THK helikopterleri, ihale sonucunun onaylanması durumunda 5 yıl yaralılara hizmet verecek.

THK Başkanı Kürşat Atılgan, 93 yıldır milletten aldığını millete veren kurumun bir kez daha sorumluluğunu yerine getirdiğini ve 19 helikopterlik ihalede en düşük teklifi verdiğini söyledi. THK'nın içinde doktor, pilot, sağlık teknisyeni ve hemşirelerin de olduğu 260 personelle Sağlık Bakanlığınca 5 yıl hava ambulansı hizmeti vereceğini ifade eden Atılgan, kurumun Ankara ve İstanbul'da 2'şer olmak üzere İzmir, Antalya, Erzurum, Diyarbakır, Adana, Sivas, Bursa, Trabzon, Afyonkarahisar, Çanakkale, Kayseri, Konya, Samsun, Malatya ve Van'da birer Hava Ambulans Merkezi'nin bulunduğunu açıkladı.

THK'nın ihale sonucunda milletin kurumu olduğunun bir kez daha ispatlandığını vurgulayan Atılgan, "THK'nin varlık sebebi, milletten aldığını yine millete vermektir. Burada amacımız, yüksek kâr etmek değil, millete hizmet etmektir. THK, bu ihaleyle yaklaşık 300 milyon liranın devletimizin kasasından çıkmasına engel olmuştur. Arkadaşlarımızı bu anlamda bir kez daha kutluyorum" dedi.

Hava ambulans ihalesini THK kazandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Türkkuşu ~ 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun.Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhale koşulu yok mu? ~ 6 yıl önce
Anlamak mümkün değil. Bu ihaleyi verirlerken hiç bakmıyorlar mı? Mali yapısı çökmüş bir kurum bunu hakkıyla yapamaz. Her düşük verene " oh sen al ozaman" mı deniyor. Şaka gibi. Personele maaş veremeyen kurum bu işi de yapamaz. Yazık, bekleyecek hastalar, doktorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rb ~ 6 yıl önce
Yeni iş başvurusunda bulundum maaş ne kadar acaba bir de maaş hakikaten geç mi yatıyor yoksa hiç mi yatmıyor
İnşallah !! ~ 6 yıl önce
Yıllardır ödenmeyen mesailer , primler , maaşlar ödenecek . Yükseliş olacaktır . Dayanın kalan arkadaşlar eminim başkan onunla devam edenlere güzellik yapacaktır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter artık ~ 6 yıl önce
maaşımı izin paralarımı fazla mesailerimi bayram çalışmalarımın parasını ödeyin artık kardeşim.Atatürk bu kurumu kurdu diye herkes size bedavaya mı çalışacak??mezarından çıkıp şu hali görse elinde sopayla kovalar sizi. kendinize müdürlere ballı maaşa+yüksek primlere+3-5 yerden aynı anda maaşa para buluyorsunuz işçinizin pilotunuzun doktorunuzun parasını niye vermiyorsunuz hala??? bi zahmet emir mi vereceniz talimatmı şu işçi alacaklarını ödesin erdoğanla ali cengiz. sayenizde türkiyede helikopterciliği bitirdiniz, üç kuruşa ihale alıyorsunuz faturasını 15 saat mesai yapan çalışanlara yüklüyorsunuz. Türk helikopterciliğinin bugününe ve geleceğine el fatihaaa...Gerçi onlarda fazlasıyla hakediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satışş... ~ 6 yıl önce
Sen yasal yıllık iznini para karşılığı nasıl satarsın, hukuksuzluğa öncelikle sen evet demişsin, şimdi de sızlanıyorsun... Mesai ve bayram çalışması dediğini göre muhtemelen şöfor veya hizmetlisin.. Umarım gönlünce olur.....
Lort mat ~ 6 yıl önce
Simdi bunlar 590a almislar ve demisler ki 300 devletimizin kasasinda kaldi demekki ikinci firma 890 vermis. Yani 880e alabilecekleri ihaleyi 590a almislar ve buna seviniyolar öyle mi? Ben olsam ilk is olarak fiyat teklifini hazirlayan herkesi sirketi zarara uğratmaktan işten atarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xd ~ 6 yıl önce
300 milyon liranın devletimizin kasasından çıkmasına engel olup thk çalışanlarının ve bağlı alt kurumların işini zorlaştırıp, maaşlarından çalmıştır teşekkürler thk ülkeyi kurtardın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet ~ 6 yıl önce
Baskanimizi cani gonulden tebrik ediyoruz. “Milletten aldigini yine millete vermek” cok manidar bir aciklama olmus. Zira, devletine vergi odemeyen “off-shore” sirketlerle calismasi da sanirim devletin kasasindan para cikmamasi icindir!!! Hakikaten manidar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guleriz ~ 6 yıl önce
aglacak halimize.neyi k utluyorsun, o güzide kurumun hali, içler açısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Yaw abim 2 aydır maaş yok...yemek ücretleri hiç söylemiyim...:(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Sayın başkanımızı ve yönetimdeki çalışma arkadaşlarını kutluyorum saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000