06 Ocak 2009, Salı 07:54:21

Hava Ambulans hayat kurtarmaya devam ediyor

Erzurum'un Hınıs ilçesinde kalp krizi geçiren 64 yaşındaki Nail Akıcı, hava ambulansıyla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi
  • Ooooh,alırım helikopterleri,kiralarım sağlık bakanlığına,uçsada ,uçmasada alırım parasını çatır çatır....!2 yılda 2 milyar euro ciro.Öyle her havada da uçmam.Yağmur yağdı uçmam,sis oldu uçmam,gece hiç uçmam...Amaaaa.....uçmadığımında alırım parasını.Kim nasıl verdi bunun ihalesini bu adamlara.Sağlık bakanlığı kendisi niye alıp işletmez bu helikopterleride,kaçkatı parayı uçsun veya uçmasın hergün için öderler bu helikopterlere.Aynı Ormacıların dümeni!Ah ulen ah olamdı şöööle bir işimiz!!!
  • helal olsun diyorum

İlçe merkezindeki evinde rahatsızlanarak Hınıs Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akıcı'nın kalp krizi geçirdiği tespit edilince İl Sağlık Müdürlüğü'nden hava ambulansı istendi. Erzurum merkezden yaklaşık 25 dakikada Hınıs'a giden hava ambulansı helikopterine alınan Hınıs Akıcı, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Erzurum-Hınıs arasının karayoluyla yaklaşık 2,5 saat sürdüğüne dikkati çeken helikopterde görevli doktor Abdulkerim Olgun, "Hastayı helikopterle gidiş dönüş 50 dakikada Erzurum'a getirdik. Normalde helikopterle hastanın getirilme süresi daha kısa olurdu. Ancak bugün hava muhalefeti vardı. Bu yüzden süre biraz uzadı." dedi. Olgun, şimdiye kadar çevre il ve ilçelerden 15 hastanın helikopterle Erzurum'a getirildiğini vurguladı.

Hava Ambulans hayat kurtarmaya devam ediyor

Yorumlar

keyf ~ 15 yıl önce
Ooooh,alırım helikopterleri,kiralarım sağlık bakanlığına,uçsada ,uçmasada alırım parasını çatır çatır....!2 yılda 2 milyar euro ciro.Öyle her havada da uçmam.Yağmur yağdı uçmam,sis oldu uçmam,gece hiç uçmam...Amaaaa.....uçmadığımında alırım parasını.Kim nasıl verdi bunun ihalesini bu adamlara.Sağlık bakanlığı kendisi niye alıp işletmez bu helikopterleride,kaçkatı parayı uçsun veya uçmasın hergün için öderler bu helikopterlere.Aynı Ormacıların dümeni!Ah ulen ah olamdı şöööle bir işimiz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malatya44 ~ 15 yıl önce
helal olsun diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000