27 Ocak 2009, Salı 17:10:10

Hava ambulans hayat kurtardı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde rahatsızlanan Fatma Menteş(12) hava ambulansı ile İstanbul'daki hastaneye kaldırıldı.
  • Sanki bu portalda reklam kokan baska hiç bir haber yok!!!
  • bunlar reklam kokan hareketler.
  • Kabalığımı afeyleyin fakat bu haberi anlamadım. Hava ambulansı günlük işi bu. Yani haber niteliği nedir anlamakta zorlanıyorum. Yani, "asker nöbet tuttu" misali..Tabiki nöbet tutacak. Hava ambulansı da hayat kurtaracak.

Menteş, 'özofagus' adı verilen yemek borusundaki varis oluşumuna bağlı aktif kanama tanısıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada tedavi imkânı olmaması nedeniyle hayati tehlikesi bulunan Menteş için İlçe Sağlık Müdürlüğü, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile irtibata geçerek hava ambulansı istedi.

İstanbul'dan havalanan tam donanımlı ambulans helikopter Çerkezköy'e inerek Fatma Menteş'i Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Hastane pistine inen helikopterdeki Fatma Menteş sedye ile pist kenarına taşındı. Burada hazır bekletilen hastanenin ambulansı ile hastaneye nakledildi. Fatma Menteş, Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Bölümü'nde tedavi altına alındı.

Hava ambulans hayat kurtardı

Yorumlar

yanlıs ~ 15 yıl önce
Sanki bu portalda reklam kokan baska hiç bir haber yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu ~ 15 yıl önce
bunlar reklam kokan hareketler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
Kabalığımı afeyleyin fakat bu haberi anlamadım. Hava ambulansı günlük işi bu. Yani haber niteliği nedir anlamakta zorlanıyorum. Yani, "asker nöbet tuttu" misali..Tabiki nöbet tutacak. Hava ambulansı da hayat kurtaracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000