08 Kasım 2008, Cumartesi 14:55:17

Hava ambulans acil iniş yaptı!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın talimatıyla Ankara'ya özel helikopterle götürülen Denizlili Şirvan Duran'ın kalp ritmi bozulunca, kendisini taşıyan helikopter Honaz ilçesine zorunlu iniş yaptı.
  • Sevgili çok bilmişahtapot o kadar çok biliyorsan gelde kendin helikopter pilotluğu yap.Bu olayın tenkit edilecek bir tarafı yok.Haddini bil.
  • sarhos bey, dikkatimi cekti onceki yazinda da "niye bana danismiyorlar" demissiniz, onceki yorumculara kaderci, imam hatipliler falan.. eger yukarida saydigin harita bilgi ekipmanlari yoksa "yok" de, hesaplamamislarsa hesaplamadilar de, adamlar duyar alir yapar birseyler herhalde.. ama eger saydiklarin varsa ve yapiyorlarsa da yaptigin resmen lekeleme..
  • DİĞER YORUMCULAR GİBİ KADERCİ OLAMIYORUM. ALT YAPISI OLUŞMAMIŞ BİR HİZMETİ VERİYORLAR. YURT İÇİ UÇUŞ HARİTALARI VARMI? UÇUŞ GÜZERGAHINDA YARDIMCI EKİPMANLAR İŞARETLENDİMİ? UÇUŞ SIRASINDA GECE GÖRÜŞÜ KULLANABİLEN EKİPMAN VARMI? HANGİ HAVA ŞARTLARINDA UÇULA BİLECEĞİ HANGİ HAVA ŞARTLARINDA UÇULAMAYACAĞI KONUSUNDA BİLGİLER VARMI? BU İŞİ BİLEN PİLOTLAR NEREDE? NEDEN SESLERİ CIKMIYOR? NEDEN YARDIMCI OLMUYORLAR? BU AKP İŞİ DEĞİL ULUSAL HAVACILIĞIMIZIN DURUMU YARDIM EDEN YOKSA BU İŞİ İMAM HATİPLİLERMİ YAPACAK. SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • Bu uygulama gerçekten çok sevindirici
  • Allah yardimcisi olsun.Tebrikler uygulama icin.
  • memleketimin insanının hakettiği saygıyı görmesi sevindirici.. saygılar
  • allah şifa versinn..

Mart ayında bir aracın çarpması sonucu boynundan aşağısı tutmayan ve solunum yetmezliği sebebiyle cihaza bağlı olarak evinde yaşamını sürdüren 9 yaşındaki Şirvan Duran, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın talimatıyla bugün sabah Sağlık Bakanlığı'na ait özel bir helikopterle Denizli'den alındı. Ambulansla Kınıklı Stadyumu'na götürülen ve burada helikoptere bindirilen küçük Şirvan'ın kalp ritmi kalkıştan kısa bir süre sonra bozuldu.

Şirvan Duran'ı taşıyan helikopter Denizli'ye 25 kilometre uzaklıktaki Honaz ilçesinde boş bir arsaya iniş yapmak zorunda kaldı. Helikopterde ve ilçede bulunan sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Şirvan Duran'ın kalp atışları normale döndürüldükten sonra, Denizli Devlet Hastanesi'nden bir anestezi uzmanı getirilerek, Şirvan'ın helikopterle yolculuğa devam edip etmeyeceği konusunda karar verildi. Anne Funda Bilge'nin kızı için dua edip gözyaşı döktüğü anlarda, sağlık ekipleri var güçleriyle Şirvan'ı normale döndürmek için yoğun çaba sarf etti.   

Anestezi uzmanının son kontrolünün ardından Şirvan'ın Ankara Atatürk Eğitim Hastanesi'ne götürülebileceği kararı verildi ve helikopter tekrar havalandı. Çardak Havaalanı'nda yakıt ikmali yapan helikopter daha sonra tekrar Ankara'ya hareket etti.

Hava ambulans acil iniş yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

FOKKER-27 ~ 15 yıl önce
Sevgili çok bilmişahtapot o kadar çok biliyorsan gelde kendin helikopter pilotluğu yap.Bu olayın tenkit edilecek bir tarafı yok.Haddini bil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayik yengec ~ 15 yıl önce
sarhos bey, dikkatimi cekti onceki yazinda da "niye bana danismiyorlar" demissiniz, onceki yorumculara kaderci, imam hatipliler falan.. eger yukarida saydigin harita bilgi ekipmanlari yoksa "yok" de, hesaplamamislarsa hesaplamadilar de, adamlar duyar alir yapar birseyler herhalde.. ama eger saydiklarin varsa ve yapiyorlarsa da yaptigin resmen lekeleme..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sarhoşahtapot ~ 15 yıl önce
DİĞER YORUMCULAR GİBİ KADERCİ OLAMIYORUM. ALT YAPISI OLUŞMAMIŞ BİR HİZMETİ VERİYORLAR. YURT İÇİ UÇUŞ HARİTALARI VARMI? UÇUŞ GÜZERGAHINDA YARDIMCI EKİPMANLAR İŞARETLENDİMİ? UÇUŞ SIRASINDA GECE GÖRÜŞÜ KULLANABİLEN EKİPMAN VARMI? HANGİ HAVA ŞARTLARINDA UÇULA BİLECEĞİ HANGİ HAVA ŞARTLARINDA UÇULAMAYACAĞI KONUSUNDA BİLGİLER VARMI? BU İŞİ BİLEN PİLOTLAR NEREDE? NEDEN SESLERİ CIKMIYOR? NEDEN YARDIMCI OLMUYORLAR? BU AKP İŞİ DEĞİL ULUSAL HAVACILIĞIMIZIN DURUMU YARDIM EDEN YOKSA BU İŞİ İMAM HATİPLİLERMİ YAPACAK. SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAĞLIK ~ 15 yıl önce
Bu uygulama gerçekten çok sevindirici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Allah yardimcisi olsun.Tebrikler uygulama icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bolur26 ~ 15 yıl önce
memleketimin insanının hakettiği saygıyı görmesi sevindirici.. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
furkan ~ 15 yıl önce
allah şifa versinn..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000