16 Ocak 2017, Pazartesi 10:51:10

Hatipoğlu kaptan hayatını kaybetti

Hava kuvvetlerinden emekli olduktan sonra THY ve Onur Air’de uçan kaptan pilotu Muzaffer Hatipoğlu, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
  • Ne mutlu adama herkez arkasindan iyi konusuyor cidden iyi adam demeki helal olsun. Nur icinde yatsin
  • Şuradaki yorumları okuyorum. Vefat eden kaptanımıza Allahtan rahmet dileyen arkadaşlarımıza eksi verildiğini görüyorum. Gerçekten bu tip insanları anlamıyorum. Nedir bundan rahatsızlık duyulacak? Resmen insanlık duygularını kaybetmişler..
  • Çok değerli hocam, dünyalar iyisi insan, ne iyiki seni tanımış seninle uçmak şerefine nail olmuşum. Çok erken bıraktın bizi Hatipoğlu kaptanım. Mekanın cennet olsun güzel insan seni hiç unutmayacağız.
  • Değerli hocam, sizlerin yanında zevk ve huzur içinde 2.pilotluk yapmıştım. Bilgili ve değerli kaptanıma Allah'dan rahmet dilerim.
  • Allah rahmet etsin mekanını Cennet etsin. Cok üzüldüm Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerinin başı sag olsun
  • Allah gani gani rahmet eylesin. Delikanlı ve babacan bir adamdı. Bir oğlu vardı Pilot, yanlış hatırlamıyorsam. Sene 1997'de tesadüf etmiştik. Rahmetli Hasan Tozak Kaptanın işletme müdürü olduğu zaman. Aklımda iyi bir insan olarak kalmış. Ailesine ve oğluna başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı Cennet olsun İnşallah. Bu dünyadan kimler geçmedi ki... Yaprak dökümü gibi teker teker dökülüyoruz. Bu vesileyle Rahmetli Tayfun Hacıoğlu Kaptanı ve nicelerini Rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. KK Capt.
  • Güzel hocam...çok erken oldu be...mekanın cennet olsun....sevgili ailesine sabırlar diliyorum..
  • 2000 yillarinda Air Anatolia da beraber gorev yaptigimiz baba gibi kaptanimiza Allahtan rahmet dilerim. Nasil da iyi biriydi..
  • Muzo Hocam aradan 18 yıl geçmiş olmasına rağmen seninle yaptığımız yemek muhabbetlerini, uçuşlarımızı ve güler yüzünü hiç unutamadım. Yolun açık olsun Allah rahmet eylesin güzel insan.
  • Benim ikinci ve gerçekte ise hakiki anlamda ilk Filo Komutanımdı. Önce insan sonra ağabey ve sonra asker-Filo komutanı idi. Çok gençtim. Kendisini dikkatle izlerdim. Olağan dışı hallerde nasıl davranılır ilişkilerin nasıl insani seviyede ödünsüz yürütlebildiğini sizden örnek aldım. Bir keresinde birlikte uçarken hava yer görevinde çıkalım çıkalım ikazımla dalıştan çıkmıştık. İndikten sonra alnımdan öpmüştü. Mekanınız cennet olsun hocam. Bu arada kendisi kurmay değildi. Düzden Filo komutanlığı yaptı.

Hava kuvvetlerinden emekli olduktan sonra THY ve Onur Air’de uçan kaptan pilotu Muzaffer Hatipoğlu, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Türk Hava Kuvvetleri’nden ayrıldıktan sonra 7 yıl THY’de uçan ve sonrasında Onur Havayolları’nda görev yapan Muzaffer Hatipoğlu, hayatını kaybetti.

Airbus 310, A 340, A 320, A 321, A 300-600, A 300-B400, B 737, B 757, MD 88 ve A330 tipi uçaklarda görev yapan Hatipoğlu, Onur Havayolları’dan yaş haddinden emekli olmuştu.

45 yıl pilot olarak uçan Hatipoğlu, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Hatipoğlu, yarın öğlen Ataköy 5. Kısım Camii'nde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazını mütakip toprağa verilecek.

©Airporthaber.com

Hatipoğlu kaptan hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Mutlu ~ 7 yıl önce
Ne mutlu adama herkez arkasindan iyi konusuyor cidden iyi adam demeki helal olsun. Nur icinde yatsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırıyorum. ~ 7 yıl önce
Şuradaki yorumları okuyorum. Vefat eden kaptanımıza Allahtan rahmet dileyen arkadaşlarımıza eksi verildiğini görüyorum. Gerçekten bu tip insanları anlamıyorum. Nedir bundan rahatsızlık duyulacak? Resmen insanlık duygularını kaybetmişler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G. HACIYAKUPOĞLU ~ 7 yıl önce
Çok değerli hocam, dünyalar iyisi insan, ne iyiki seni tanımış seninle uçmak şerefine nail olmuşum. Çok erken bıraktın bizi Hatipoğlu kaptanım. Mekanın cennet olsun güzel insan seni hiç unutmayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin ~ 7 yıl önce
Değerli hocam, sizlerin yanında zevk ve huzur içinde 2.pilotluk yapmıştım. Bilgili ve değerli kaptanıma Allah'dan rahmet dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bünyamin ~ 7 yıl önce
Allah rahmet etsin mekanını Cennet etsin. Cok üzüldüm Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerinin başı sag olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air Anatolia 1997 ~ 7 yıl önce
Allah gani gani rahmet eylesin. Delikanlı ve babacan bir adamdı. Bir oğlu vardı Pilot, yanlış hatırlamıyorsam. Sene 1997'de tesadüf etmiştik. Rahmetli Hasan Tozak Kaptanın işletme müdürü olduğu zaman. Aklımda iyi bir insan olarak kalmış. Ailesine ve oğluna başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı Cennet olsun İnşallah. Bu dünyadan kimler geçmedi ki... Yaprak dökümü gibi teker teker dökülüyoruz. Bu vesileyle Rahmetli Tayfun Hacıoğlu Kaptanı ve nicelerini Rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. KK Capt.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 7 yıl önce
Doğrudur rahmetli kaptanımızın oğlu emirates te b777 kaptan pilotudur.
Mehmet KALAYCI ~ 7 yıl önce
Güzel hocam...çok erken oldu be...mekanın cennet olsun....sevgili ailesine sabırlar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basimiz sagolsun ~ 7 yıl önce
2000 yillarinda Air Anatolia da beraber gorev yaptigimiz baba gibi kaptanimiza Allahtan rahmet dilerim. Nasil da iyi biriydi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt. Ironbutt ~ 7 yıl önce
Muzo Hocam aradan 18 yıl geçmiş olmasına rağmen seninle yaptığımız yemek muhabbetlerini, uçuşlarımızı ve güler yüzünü hiç unutamadım. Yolun açık olsun Allah rahmet eylesin güzel insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurlu ~ 7 yıl önce
Çok kıyak (sevdiği insana öyle derdi) bir insandı. Nur içinde yat hocam. Bir insan bu kadar mı sevilir.
111 Filo ~ 7 yıl önce
Benim ikinci ve gerçekte ise hakiki anlamda ilk Filo Komutanımdı. Önce insan sonra ağabey ve sonra asker-Filo komutanı idi. Çok gençtim. Kendisini dikkatle izlerdim. Olağan dışı hallerde nasıl davranılır ilişkilerin nasıl insani seviyede ödünsüz yürütlebildiğini sizden örnek aldım. Bir keresinde birlikte uçarken hava yer görevinde çıkalım çıkalım ikazımla dalıştan çıkmıştık. İndikten sonra alnımdan öpmüştü. Mekanınız cennet olsun hocam. Bu arada kendisi kurmay değildi. Düzden Filo komutanlığı yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000