07 Mart 2012, Çarşamba 06:15:59

HATAY VALİSİ: "TAM OLARAK BİLEMİYORUZ"

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Amik Ovası’ndaki su baskını ile ilgili değerlendirmelerde bulundu...
  • Seabird havayollari HATAY havalimani'na ucus baslatacagini belirtti, ozellikle sulu sezonda hatay havalimaninin anfibi ucaklari icin mukemmel mekan oldugunu savundu anonoim
  • Allah insanlara araştırması, öğrenmesi ve en uygun eylemi gerçekleştirmesi için akıl ve zeka vermiş. Aklını kullanmak kulun en önemli görevidir.Bu görevi iyi yapanlar aya, yapmayanlar, felakete gider.
  • herkes yorum yapıyor kardeşim bu afet mektupmu yazdı sel geleceğim diye başka bır sey olmasın deprem gibi insanlar ölmesin isallah kısa zaman icinde acılır insanlar huzur ve sağlık icerisinde ucarlar gerekli tetbirlerde alınır bir daha bu gibi durumlar yasanmaz.biraz olumlu olun olumsuz konusanlar dedikodu yapanlar bu havaalanını kullanmasın yapılmasına vesile olanlardanda allah razı olsun.saygılar.
  • Kim, kimden hesap soracak ? Her işimiz buna benziyor. Bu ülkede karar veren ve uygulayanlar, işleri uzmanların görüşüne ve gereğine göre mi yaptılar ? Bunların ödemesini ise, yalnız bu vatana gönülden bağlanmış insanlar yapıyor.Onlarında zataen sesi çıkmıyor.Hakkı savunmak için birlik olmak ve mücadele etmek gerekir.Olayları fark etmesine rağmen itiraz etmemek,usulsüzlüğü onaylamak yani suça iştirak etmek demektir.
  • Sırf siyasi rantlar uğruna yapılan yatırımlar bunlar. TMMOB ısrarla bu yatırımın yanlış olduğunu söylüyor. Çevreciler kaygılarını belirtiyor. Nafile... Zaman her şeyin ilacı demişler ama pahalı bir ilaç bu. Doğru bir araştırma ile her ile bir havaalanı yapılacağına uygun bölgelere yapılsa hem daha hesaplı hemde daha çok kişiye hizmet etmezmi ?
  • Hatay Havalimanının yer çekiminde ve inşaatında bir yanlış yapıldığı ortada. Milli servet çöpe atılmış ve belkide birileri bundan nemalanmış durumda. medeni ülkelerde bu tip durumda, gerekli adli soruşturma açılıp sorumlulardan hesap sorulur. Ayırca tahliye kanalları niye düzenli temizlenmiyor ve eğer çiftçiler izinsiz ve yanlış şekilde bent vs. inşaa ediyorsa, bunları denetleyenler nerede ? Bu hatalar zincirinin hesabını kim verecek?
  • Bilgi ve tecrübeye önem veren zihniyet, araştırır, sorgular, tartışır ve karar verir ve uygular. Medeni ve çağdaş yaşam zihniyeti, sorun yaşamadan, çözüm bulma öngürüsüne sahiptir.Denizlerimizi kirletir,sonra nasıl temizleriz diye düşünmeye başlarız. Yani önce yoket ve seyret sonra nasıl kurtarırız diye düşün.Her konuda olması gerekeni yapmazsak, başımız derten, cüzdanımız yoksulluktan kurtulmaz.Her kademedeki insan, KOMPLEKSLERİNİN farkına varmak ve kurtulmak zorundadır.Neden kendimize ve geleceğimize düşmanlık yapıyoruz ? Çağdaş ve güvenli bir yaşam için ,karar vermek ve inançla uygulamak kurtuluşa giden yolu açacaktır.Cesaret ve azim başarının anahtarıdır.
Hatay havaalanının kapalı kalacağı süreyi tam olarak bilmediklerini belirten Lekesiz, "Havaalanının açılıp açılmayacağını belirleyen teknik bir komisyon var. Onlara kimsenin müdahale etme yetkisi yok. Uluslararası standartlara göre bir sistemleri var ve her şeyi bu standartlara göre belirliyorlar" dedi. 

REYHANLI BARAJI İLE OVADAKİ SU BASKINLARI TARİH OLACAK 
 
Ovadaki suyun tahliye çalışmaları hakkında da bilgi veren lekesiz, “Ovadaki tahliye kanalları zaman içinde tıkanmış. Bu tıkanıkların dışında ovadaki çiftçilerin yaptığı bentler ve yırtılan setlerde bu sorunun yaşanmasında büyük etken oldu. Havadan yaptığımız incelemede tüm sorunları gördük. Bunların bir daha yanşamaması için her türlü tedbiri alıyoruz. 5.5.2015 tarihinde saat 15.05’te açılışını gerçekleştireceğimiz Reyhanlı Barajı ile bu sorun tarih olacak” açıklamasında bulundu. 
HATAY VALİSİ: "TAM OLARAK BİLEMİYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Seabird havayollari HATAY havalimani'na ucus baslatacagini belirtti, ozellikle sulu sezonda hatay havalimaninin anfibi ucaklari icin mukemmel mekan oldugunu savundu anonoim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah insanlara araştırması, öğrenmesi ve en uygun eylemi gerçekleştirmesi için akıl ve zeka vermiş. Aklını kullanmak kulun en önemli görevidir.Bu görevi iyi yapanlar aya, yapmayanlar, felakete gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herkes yorum yapıyor kardeşim bu afet mektupmu yazdı sel geleceğim diye başka bır sey olmasın deprem gibi insanlar ölmesin isallah kısa zaman icinde acılır insanlar huzur ve sağlık icerisinde ucarlar gerekli tetbirlerde alınır bir daha bu gibi durumlar yasanmaz.biraz olumlu olun olumsuz konusanlar dedikodu yapanlar bu havaalanını kullanmasın yapılmasına vesile olanlardanda allah razı olsun.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kim, kimden hesap soracak ? Her işimiz buna benziyor. Bu ülkede karar veren ve uygulayanlar, işleri uzmanların görüşüne ve gereğine göre mi yaptılar ? Bunların ödemesini ise, yalnız bu vatana gönülden bağlanmış insanlar yapıyor.Onlarında zataen sesi çıkmıyor.Hakkı savunmak için birlik olmak ve mücadele etmek gerekir.Olayları fark etmesine rağmen itiraz etmemek,usulsüzlüğü onaylamak yani suça iştirak etmek demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sırf siyasi rantlar uğruna yapılan yatırımlar bunlar. TMMOB ısrarla bu yatırımın yanlış olduğunu söylüyor. Çevreciler kaygılarını belirtiyor. Nafile... Zaman her şeyin ilacı demişler ama pahalı bir ilaç bu. Doğru bir araştırma ile her ile bir havaalanı yapılacağına uygun bölgelere yapılsa hem daha hesaplı hemde daha çok kişiye hizmet etmezmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hatay Havalimanının yer çekiminde ve inşaatında bir yanlış yapıldığı ortada. Milli servet çöpe atılmış ve belkide birileri bundan nemalanmış durumda. medeni ülkelerde bu tip durumda, gerekli adli soruşturma açılıp sorumlulardan hesap sorulur. Ayırca tahliye kanalları niye düzenli temizlenmiyor ve eğer çiftçiler izinsiz ve yanlış şekilde bent vs. inşaa ediyorsa, bunları denetleyenler nerede ? Bu hatalar zincirinin hesabını kim verecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bilgi ve tecrübeye önem veren zihniyet, araştırır, sorgular, tartışır ve karar verir ve uygular. Medeni ve çağdaş yaşam zihniyeti, sorun yaşamadan, çözüm bulma öngürüsüne sahiptir.Denizlerimizi kirletir,sonra nasıl temizleriz diye düşünmeye başlarız. Yani önce yoket ve seyret sonra nasıl kurtarırız diye düşün.Her konuda olması gerekeni yapmazsak, başımız derten, cüzdanımız yoksulluktan kurtulmaz.Her kademedeki insan, KOMPLEKSLERİNİN farkına varmak ve kurtulmak zorundadır.Neden kendimize ve geleceğimize düşmanlık yapıyoruz ? Çağdaş ve güvenli bir yaşam için ,karar vermek ve inançla uygulamak kurtuluşa giden yolu açacaktır.Cesaret ve azim başarının anahtarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000