11 Şubat 2012, Cumartesi 10:58:32

HATAY HAVAALANI YİNE KAPATILDI

Hatay Havaalanı, 13 Şubat Pazartesi günü saat 24.00'e kadar uçuş trafiğine kapatıldı.
  • havaalanını su basmadı. gölü hava alanı basmıştı vakti zamanında, tarım basmıştı! hani sıvılar bulundukları kabın şeklini alır ya; öyle oldu. su ovayı ve çanağı doldurarak göl oldu. suyun tasfiyesi ne kadar da içi boş bir kitapmış tekrar gördük! elbette su yatağını bulacak, eninde sonunda. amik göl olacak, meriç taşacak, alakır borulara hapsolmayacak! tabii ki gözü paradan gayri görmeyenler buna yeltenmeye çalışacaklar. ancak yaptıkları kendi sonlarını hazırlamaktan öte gitmez. deniz eninde sonunda kumu geri isteyecek. insanlı veya insansız!
  • Bu havaalanının göl çanağı üzerine ilk inşa aşamasında sağ duyulu kesmin aklını karıştıran bazı sorunlar vardı. 1-Milyonlarca göçmen kuş ile birlikte uçakların hatay semalarında nasıl birlikte uçacakları 2-Fay hattı üzerinde kurulan havalimanı zemin faktöründen dolayı nasıl bir betonerme uygulanacaktı. 3- Su akıp yatağına geldiğinde havaalanının durumu nasıl olucak.Zemine şişme botmu konacaktı suya batması engellemek için Off off daha sorulacak bir soru var. AKP Den bu vurgunu yapan rantiyecilerden bunun hesabını sormasını bekliyoruz.
  • Fazla yaz ıp çizmeye gerek yok. Göl yerini kuşlar yuvasını istiyor.Toprak bereketini istiyor.Gölü kurutupta ortasına bu havalimanını yapanlardan kul sormasa bile yaradan muhakkak hesabını soracaktır.
  • Ben 2002 yilinda yapimini hatirlyrm ordaydm 8 katman beton dokuluyordu temelre ertesi gun geldiklerinde beton catlamis cokme yapiyordu en son farkli bi bi dolgu sekliyle denedilerde tuttrdlar
  • Bir arkadas yazmisti gol kurutularak yapilmis bu havalimani. Aynen o arkadasin dedigi gibi soyluyorum siz dogaya zarar verirseniz o da size zarar verir. Ah insanoglu bunu hic ogrenmeyeceksin ah.
  • suriye kasıtlı olarak oynuyor vanalarla
  • bu tür hatalar doksanlı yılların plansız programsız ve acemice yatırımlarını akla getiriyor. ancak acı olanı tüm bu olanlardan ders alınmamış olması ve 21. yüzyılda herşeye rağmen sorumlu mercilerden hesap sorulamamasıdır. işletme yetersizliklerinin faturasını yine vatandaş ödeyecek, yazık...
  • Ya bu havaalanının yeri araştırılarak yapılmadımı, çok üzücü yahu...Bunun hesabı sorulmayacakmı..
  • cok komik ,bunun hesabi sorulmayacakmi acaba?
  • türkiyenin en verimli tarım arazilerinden biri olan amik ovasına okaliptüs ekip kurutmak ve burayı beton ile asfalta boğmak elbette 7 cihan hükmetmiş üstün "türk milleti" akıl ederdi. babasının dedesi çanakkalede şehit düşmün oğuzların çetmi kolundan biriyim. yüzyıllardır, aklını kullanmayan bir ülkenin sorunlarını yaşıyoruz. türk aydınlanma devrimi ve mimarı mustafa kemal'i anlamamaktandır bu sorunlar
Hatay Havaalanı'nın, yağışlar nedeniyle 13 Şubat Pazartesi günü saat 24.00'e kadar uçuş trafiğine kapatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 7 Şubat 2012 tarihinde uçuş trafiğine açılan havalanının pist ve apron bölümünde, şiddetli yağışlar nedeniyle su yükselmesi olduğu belirtildi.

Açıklamada, havaalanının, 13 Şubat Pazartesi günü saat 24.00'e kadar uçuş trafiğine kapatıldığı kaydedildi.
HATAY HAVAALANI YİNE KAPATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
havaalanını su basmadı. gölü hava alanı basmıştı vakti zamanında, tarım basmıştı! hani sıvılar bulundukları kabın şeklini alır ya; öyle oldu. su ovayı ve çanağı doldurarak göl oldu. suyun tasfiyesi ne kadar da içi boş bir kitapmış tekrar gördük! elbette su yatağını bulacak, eninde sonunda. amik göl olacak, meriç taşacak, alakır borulara hapsolmayacak! tabii ki gözü paradan gayri görmeyenler buna yeltenmeye çalışacaklar. ancak yaptıkları kendi sonlarını hazırlamaktan öte gitmez. deniz eninde sonunda kumu geri isteyecek. insanlı veya insansız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu havaalanının göl çanağı üzerine ilk inşa aşamasında sağ duyulu kesmin aklını karıştıran bazı sorunlar vardı. 1-Milyonlarca göçmen kuş ile birlikte uçakların hatay semalarında nasıl birlikte uçacakları 2-Fay hattı üzerinde kurulan havalimanı zemin faktöründen dolayı nasıl bir betonerme uygulanacaktı. 3- Su akıp yatağına geldiğinde havaalanının durumu nasıl olucak.Zemine şişme botmu konacaktı suya batması engellemek için Off off daha sorulacak bir soru var. AKP Den bu vurgunu yapan rantiyecilerden bunun hesabını sormasını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fazla yaz ıp çizmeye gerek yok. Göl yerini kuşlar yuvasını istiyor.Toprak bereketini istiyor.Gölü kurutupta ortasına bu havalimanını yapanlardan kul sormasa bile yaradan muhakkak hesabını soracaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben 2002 yilinda yapimini hatirlyrm ordaydm 8 katman beton dokuluyordu temelre ertesi gun geldiklerinde beton catlamis cokme yapiyordu en son farkli bi bi dolgu sekliyle denedilerde tuttrdlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir arkadas yazmisti gol kurutularak yapilmis bu havalimani. Aynen o arkadasin dedigi gibi soyluyorum siz dogaya zarar verirseniz o da size zarar verir. Ah insanoglu bunu hic ogrenmeyeceksin ah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
suriye kasıtlı olarak oynuyor vanalarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu tür hatalar doksanlı yılların plansız programsız ve acemice yatırımlarını akla getiriyor. ancak acı olanı tüm bu olanlardan ders alınmamış olması ve 21. yüzyılda herşeye rağmen sorumlu mercilerden hesap sorulamamasıdır. işletme yetersizliklerinin faturasını yine vatandaş ödeyecek, yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya bu havaalanının yeri araştırılarak yapılmadımı, çok üzücü yahu...Bunun hesabı sorulmayacakmı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cok komik ,bunun hesabi sorulmayacakmi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türkiyenin en verimli tarım arazilerinden biri olan amik ovasına okaliptüs ekip kurutmak ve burayı beton ile asfalta boğmak elbette 7 cihan hükmetmiş üstün "türk milleti" akıl ederdi. babasının dedesi çanakkalede şehit düşmün oğuzların çetmi kolundan biriyim. yüzyıllardır, aklını kullanmayan bir ülkenin sorunlarını yaşıyoruz. türk aydınlanma devrimi ve mimarı mustafa kemal'i anlamamaktandır bu sorunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000