26 Şubat 2012, Pazar 14:30:23

HATAY HAVAALANI NE ZAMAN AÇILACAK?

Hatay Havaalanı'nın uçuş trağine açılış tarihi bir kez daha uzatıldı...
  • okuyop uflemek icin seningibi birsalvarliya ihti yac var gelsen oku ufle iyiniyetinden dolayi belkide allah sana sevep yazar
  • Hatay'ın göçmen kuşların güzergahında olması nedeniyle havalimanı yeri ile ilgili çekinceler vardı. Kuşlar bildiğiniz gibi iniş ve kalkışlarda büyük tehlike arz ediyor. Kuş problemi göz önüne alınarak havalimanı için uygun olmayan bir yere taşınmış olabilir. yani yağmurdan kaçarken doluya tutulma durumu.
  • Hava alanibasli basina yanlis yere yapildi ISKENDERUNA yapilsaydi bu olmazdi ucamiyoruzzz...
  • okur uflerler,yagmur yagmaz bi daha
  • artık havaalanı yok sayın airporthaber.com HAVALİMANI var bu kelimenin yaygınlaşmasında sizlerin-basının- çok yararı olacak
  • yağmur mevsimi bitince açılacak,başlayınca kapatılacak.TEK KELİME İLE REZİLLİK.bunlara da bu yakışır.
  • Hatali yer olabilir. Olmayadabilir. Elestirecek durumda degiliz gormeden bilmeden. Ancak ortada bir gercek var. Havaalani su altinda ve paralar batti. Hollanda deniz seviyesinin altinda arazi kazandi okyanus tabanindan. Kanal yapip, set cekip, suyu pompalayip. Muhendislik calismasiyla bu havaalanin kurutulmasi ve birdaha su basmamasi mumkun. Bizde ne muhendis var ne para. Ayrica harcanacak paraya degecek mi? Muhtemelen degmeyecek. Gecmis olsun bir bardak soguk su icin o havavaalani acilmaz. Acilsada her sene sert bir yagista bukadar masraf devletin cebinden goz gore gore zarar hanesine yazilir. Acilsada acilmasada hepimize kacti iste. Cep telefonuyla konusmaya devam, benzin almaya devam. Daha cok vergi lazim
  • yağışların çok olduğu zaman yine kapanacak. göl yatağının üstüne yetersiz alt yapıyla alan yapılırsa böyle olur. bir daha böyle olmayacak diyenlere de katılmıyorum.
  • Bu ülkede bilgisiz,beceriksiz vede tesadüfen bir yerlere gelmiş bürokratlar ve onları güdüleyen siyasetçiler olduğu sürece bu tür zavallılıklar olacaktır.Hiçbir şekilde çevre etüdünün yapılmadığı,gereken altyapının hesaplanmadığı UTANÇ HAVAALANI.
  • hahahah, yukarıdaki ile irtibat halindesin herhalde, ne o baska yagmur yağmayacakmıymış buraya havaalanının ömrü boyunca??? hayır bi irtibatın gerçekten varsa mehdiliğini açıklada bilelim yani)))))
29 Ocak'ta kapanmasının ardından açılış tarihi ile ilgili belirsizlik yaşayan Hatay Havaalanı ile ilgili yeni tarih belli oldu.

Hatay Havaalanı'nın açılış tarihi bu kez de 2 Mart olarak belirlendi. Su seviyesindeki düşme ve gerekli çalışmaların neticelendirilmesi işlemlerini gözönünde bulunduran yetkililer, Hatay Havaalanı'nın 2 Mart saat 00:00'a kadar kapalı olacağını ve o tarihten itibaren uçuş trafiğine açılacağını belirttiler.

Su tahliye için Valilik, DSİ ve ilgili kuruluşların bölgedeki çalışmalarını sürdürmekte olduğunu ifade eden yetkililer, çalışmaların son sürat devam ettiğini ve 2 Mart tarihinden itibaren uçuş trafiğine açılacağını açıkladılar.
HATAY HAVAALANI NE ZAMAN AÇILACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
okuyop uflemek icin seningibi birsalvarliya ihti yac var gelsen oku ufle iyiniyetinden dolayi belkide allah sana sevep yazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hatay'ın göçmen kuşların güzergahında olması nedeniyle havalimanı yeri ile ilgili çekinceler vardı. Kuşlar bildiğiniz gibi iniş ve kalkışlarda büyük tehlike arz ediyor. Kuş problemi göz önüne alınarak havalimanı için uygun olmayan bir yere taşınmış olabilir. yani yağmurdan kaçarken doluya tutulma durumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hava alanibasli basina yanlis yere yapildi ISKENDERUNA yapilsaydi bu olmazdi ucamiyoruzzz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
okur uflerler,yagmur yagmaz bi daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
artık havaalanı yok sayın airporthaber.com HAVALİMANI var bu kelimenin yaygınlaşmasında sizlerin-basının- çok yararı olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yağmur mevsimi bitince açılacak,başlayınca kapatılacak.TEK KELİME İLE REZİLLİK.bunlara da bu yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hatali yer olabilir. Olmayadabilir. Elestirecek durumda degiliz gormeden bilmeden. Ancak ortada bir gercek var. Havaalani su altinda ve paralar batti. Hollanda deniz seviyesinin altinda arazi kazandi okyanus tabanindan. Kanal yapip, set cekip, suyu pompalayip. Muhendislik calismasiyla bu havaalanin kurutulmasi ve birdaha su basmamasi mumkun. Bizde ne muhendis var ne para. Ayrica harcanacak paraya degecek mi? Muhtemelen degmeyecek. Gecmis olsun bir bardak soguk su icin o havavaalani acilmaz. Acilsada her sene sert bir yagista bukadar masraf devletin cebinden goz gore gore zarar hanesine yazilir. Acilsada acilmasada hepimize kacti iste. Cep telefonuyla konusmaya devam, benzin almaya devam. Daha cok vergi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yağışların çok olduğu zaman yine kapanacak. göl yatağının üstüne yetersiz alt yapıyla alan yapılırsa böyle olur. bir daha böyle olmayacak diyenlere de katılmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu ülkede bilgisiz,beceriksiz vede tesadüfen bir yerlere gelmiş bürokratlar ve onları güdüleyen siyasetçiler olduğu sürece bu tür zavallılıklar olacaktır.Hiçbir şekilde çevre etüdünün yapılmadığı,gereken altyapının hesaplanmadığı UTANÇ HAVAALANI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hahahah, yukarıdaki ile irtibat halindesin herhalde, ne o baska yagmur yağmayacakmıymış buraya havaalanının ömrü boyunca??? hayır bi irtibatın gerçekten varsa mehdiliğini açıklada bilelim yani)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000