06 Aralık 2014, Cumartesi 12:00:48

HARAKANİ HAVALİMANI'NA BÜYÜK ÖVGÜ

Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç geçtiğimiz gün resmi açılışı yapılarak adı ‘Kars Harakani Havalimanı’ olarak değiştirilen Yeni Terminal Binası’nın, Dünya’da örnek gösterilecek bir terminal binası olduğunu belirttiler.
  • görüyoruz diyenlere memlekete köprü yapılır beğenmessiniz, havaalanı yapılır hayır dersiniz hızlı tren yapılır hayır dersiniz, marmaray yapılır hayır dersiniz evet terminal yapıldı nesini beğenmiyorsun sizler ve sizler gibi düşünen şükür etmesini bilmeyen hiçbir şekilde memnun olmayan vatan hainlerine söylenecek tek şey beğenmiyorsan kullanma, tek bir tane çeşme yapın da arkanızdan Allah Razı olsun diyen olur bu çeşmeden su içinler. ama nerde sizde..
  • Neresi guzel berbat bir havalimani biz goruyoruz en basta
  • yapılması hoş bir şey tabi, daha da fazlası olsun. ama böyle göz boyamaca abartı yorumlar komik oluyor.
  • Türkiye’nin son yıllarda yakaladığı muazzam yükselişi engellemek isteyen dış mihraklar bir kez daha sahneye çıktı. Bir süre önce kuyruklu yıldıza sonda yollayan Avrupa Uzay Ajansı’nı takiben bugün de NASA, Mars yolculuğunun ilk denemesi olarak görülen Orion uzay mekiğini fırlatmaya çalıştı. AK Parti hükümeti tarafından “Tamamen bizi çekemediklerinden, kıskançlıktan, fesatlıktan yapılmış küstahça bir girişim” olarak nitelendirilen deneme henüz başarıya ulaşabilmiş değil… “Maksatları göz boyamak” Orion hamlesinden sonra harekete geçen AKP’li kurmaylar, Nasa’nın Mars’a araç gönderme hazırlığının 3. Havalimanı ve 3. Köprüye karşı bir misilleme olup olmadığını masaya yatırmak için öğlen saatlerinde acil olarak toplandı. 3.5 saat süren toplantı sonunda bir açıklama yapan AKP Bilim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tayyar Gürel, vatandaşları müsterih olmaya davet ederken; “Bizim icraatlarin yanından geçemez arkadaşlar dedi
  • Finlandiya'dan arkadaslar aradilar; musaitseniz gormeye gelecegiz diye.
  • Kainattaki en ilgi cekici meydan. Gittim ordan biliyorum.

Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç geçtiğimiz gün resmi açılışı yapılarak adı ‘Kars Harakani Havalimanı’ olarak değiştirilen Yeni Terminal Binası’nın, Dünya’da örnek gösterilecek bir terminal binası olduğunu belirttiler.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, yeni havalimanı terminal binasının önemine değindiler.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç, “Biz her zaman güzel bir havalimanına, güzel bir terminale sahip olmamız gerektiğini söyledik. Genel Müdürlüğüm zamanında sağ olsun Ulaştırma Bakanımız Kars’ta güzel, kendine özgü, farklı bir terminalin yapılması konusunda bütün desteklerini verdi. Bugün gerçekten Türkiye’nin sayılı terminallerinden biri Kars Harakani Havalimanında yapıldı. Bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bitirilerek hizmete giren bu terminal dünyada örnek gösteriliyor. Farklı bir terminal yapısı ve teknolojisi mevcuttur. Bu konuda ben memnuniyetimi özellikle ifade edeyim. Biz tabi ki sadece Kars olarak değil, bölge olarak böyle bir terminale sahip olmak ve buradan, Türkiye’nin Doğusundan, Doğu’daki ülkelere yayılmak adına bu terminali çok önemsiyoruz. Ulaşım bu anlamda bizim için çok çok önemli” dediler.

“BÖLGEDE TEK PROJE”

Kars Harakani Havalimanı Terminal Binası’nın bölgede tek proje olduğuna dikkat çeken AK Parti Kars Milletveklleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, daha sonra şunları söylediler:

“Biliyoruz ki yatırımların gelmesi, yatırımcının gelmesi, işadamlarının gelmesi erişim kolaylığına bağlı. Dolayısıyla Kars Harakani Havalimanı gerek İstanbul’a, gerek Ankara’ya veya Türkiye’nin her hangi bir iline 1.5-2 saatlik mesafede olacak. Bu çok çok önemli bir unsurdur. Havalimanımız şehrimize çok çok yakın. İşadamı geldiğinde şehirde işini görüp birkaç saat sonra geri dönebilecek şansa sahip. Bu da bizim şansımız, Kars’ımızın şansı. Havalimanımızın çok uygun bir yerde konumlanmış olması ve bugünde bu büyüklükte, bu muhteşemlikte ve bu ihtişamda terminal yapılması çok önemli. Biz şehir olarak pozitif ayrımcılığa ihtiyacı olan bir bölgedeyiz. Gerçekten terminal bu anlamda pozitif ayrımcılık yapılarak yapılan bir terminal. Onun için sizlerin huzurunda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başbakanımıza, Ulaştırma Bakanlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Tabi ki emeği geçen birçok arkadaş ve kurum var onlara da hem kolaylıklar diliyorum hem teşekkür ediyorum. Kars’ımıza İnşallah hayırlı, uğurlu olur.”

HARAKANİ HAVALİMANI'NA BÜYÜK ÖVGÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

camaroth ~ 9 yıl önce
görüyoruz diyenlere memlekete köprü yapılır beğenmessiniz, havaalanı yapılır hayır dersiniz hızlı tren yapılır hayır dersiniz, marmaray yapılır hayır dersiniz evet terminal yapıldı nesini beğenmiyorsun sizler ve sizler gibi düşünen şükür etmesini bilmeyen hiçbir şekilde memnun olmayan vatan hainlerine söylenecek tek şey beğenmiyorsan kullanma, tek bir tane çeşme yapın da arkanızdan Allah Razı olsun diyen olur bu çeşmeden su içinler. ama nerde sizde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Neresi guzel berbat bir havalimani biz goruyoruz en basta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olsun ~ 9 yıl önce
yapılması hoş bir şey tabi, daha da fazlası olsun. ama böyle göz boyamaca abartı yorumlar komik oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Scar-H ~ 9 yıl önce
Türkiye’nin son yıllarda yakaladığı muazzam yükselişi engellemek isteyen dış mihraklar bir kez daha sahneye çıktı. Bir süre önce kuyruklu yıldıza sonda yollayan Avrupa Uzay Ajansı’nı takiben bugün de NASA, Mars yolculuğunun ilk denemesi olarak görülen Orion uzay mekiğini fırlatmaya çalıştı. AK Parti hükümeti tarafından “Tamamen bizi çekemediklerinden, kıskançlıktan, fesatlıktan yapılmış küstahça bir girişim” olarak nitelendirilen deneme henüz başarıya ulaşabilmiş değil… “Maksatları göz boyamak” Orion hamlesinden sonra harekete geçen AKP’li kurmaylar, Nasa’nın Mars’a araç gönderme hazırlığının 3. Havalimanı ve 3. Köprüye karşı bir misilleme olup olmadığını masaya yatırmak için öğlen saatlerinde acil olarak toplandı. 3.5 saat süren toplantı sonunda bir açıklama yapan AKP Bilim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tayyar Gürel, vatandaşları müsterih olmaya davet ederken; “Bizim icraatlarin yanından geçemez arkadaşlar dedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Finlandiya'dan arkadaslar aradilar; musaitseniz gormeye gelecegiz diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolgede degil ~ 9 yıl önce
Kainattaki en ilgi cekici meydan. Gittim ordan biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000