07 Şubat 2011, Pazartesi 18:00:17

HANGİ ŞİRKET PİLOT ARIYOR?

Ankara merkezli Koçoğlu Havacılık bünyesindeki Skyline şirketi, pilot, uçuş harekat uzmanı, teknisyen, ekip planlama memuru ve bakım planlama mühendisi alacağını duyurdu.
  • İşin başında sektörden kimler var acaba?
  • ARKADASLAR, MERAK EDENLER ICIN ARASTIRDIK. UCAKLAR EN AZ 14-15 KISILIK JET MOTORLU UCAKLAR OLACAK. DAHA ZIYADE TURKIYE ICI OLMAKLA BIRLIKTE AVRUPA, ASYA VE AFRIKA UCUSLARI OLACAK. ANCAK MAAS VE DAHA FAZLA DETAY ICIN BIZZAT BASVURU YAPILMASI GEREKTIGINI OGRENDIK. SAYGILAR.
  • İyi de kardeşim, bir "pilanör" bana da ayarlamak mümkün mü? Bir de "gardolap" ve "şohben" . :))))
  • bir zahmette bulunun, ayrıntılı bilgi verildiği e-posta adresinden isteyebilirsiniz, zor mu?
  • Kocoglu hava ambulaslari olan bir sirket.
  • iyide kardeşim uçak tipi ne pilanörmü ??? apollo 12 mi ne .???
  • İyi de nereye uçacaklar, uçak tipi ne olacak, base neresi olacak? Biraz daha bilgi verilmesi lazım. Bu kadar adamı alıp sonra TUrkuaz gibi mi yapacaklar. Turşu mu kuracaklar? Amaç nedir?
  • Ülkemizde hızla gelişen sivil havacılık sektörüne büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Skyline&Koçoğlu şirketi de sürekli büyüyerek bu gelişimde önemli bir yer tutacak gibi.

Skyline şirketinin aradığı kaptan pilot adaylarında, 55 yaşından gün almamış olmak, SHGM’den uçuş kusuru veya disiplinsizlik nedeniyle herhangi bir yazılı ceza almamış olmak, ATPL ve kaptan olarak geçerli lisanslara sahip olmak, toplam uçuş süresi minimum 3.000 saat olmak ve minimum 2.000 saat jet uçuşu olmak gibi koşullar aranıyor.

II.Pilot adaylarında ise, 21 yaşını doldurmuş 50 yaşından gün almamış olmak, minimum Frozen ATPL sahibi olmak ve minimum 500 saat uçuş tecrübesine sahip olmak gibi şartlar aranıyor.

Uçuş harekat uzmanlarında ise, lisans ve üç yıl deneyim koşulu aranırken teknisyen adaylarında, yüksekokulların uçak gövde, motor ve aviyonik bakım bölümlerinden mezun olmak veya silahlı kuvvetlerde uçak/helikopter teknisyenliği yapmış olmak, B1 ve/veya B2 lisansına sahip olmak veya lisanslanma sürecinin sonunda olmak, öncelikli olarak B1.1 uçak lisansına sahip olmak ve lisans üzerinde bir tip işli olmak üzere herhangi bir veya birden fazla hava aracı tipinde lisanslı ve tecrübeli olmak, JAR145/PART145 yetkili bakım merkezi veya hava taksi işletmelerinde kazanılmış tecrübe ve uçak/helikopter bakım konularında alınmış Sivil Havacılık eğitimleri ve sertifikaları bulunması (JAR-145, Human Factor, Fuel-Tank Safety vb.) tercih sebebi olacak.

Skyline şirketi, bakım planlama mühendisi ve ekip planlama memuru alacağını da duyurdu. Başvurular, [email protected] adlı adresten yapılacak.

©AirportHaber.com

HANGİ ŞİRKET PİLOT ARIYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
İşin başında sektörden kimler var acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADASLAR, MERAK EDENLER ICIN ARASTIRDIK. UCAKLAR EN AZ 14-15 KISILIK JET MOTORLU UCAKLAR OLACAK. DAHA ZIYADE TURKIYE ICI OLMAKLA BIRLIKTE AVRUPA, ASYA VE AFRIKA UCUSLARI OLACAK. ANCAK MAAS VE DAHA FAZLA DETAY ICIN BIZZAT BASVURU YAPILMASI GEREKTIGINI OGRENDIK. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyi de kardeşim, bir "pilanör" bana da ayarlamak mümkün mü? Bir de "gardolap" ve "şohben" . :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir zahmette bulunun, ayrıntılı bilgi verildiği e-posta adresinden isteyebilirsiniz, zor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kocoglu hava ambulaslari olan bir sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iyide kardeşim uçak tipi ne pilanörmü ??? apollo 12 mi ne .???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyi de nereye uçacaklar, uçak tipi ne olacak, base neresi olacak? Biraz daha bilgi verilmesi lazım. Bu kadar adamı alıp sonra TUrkuaz gibi mi yapacaklar. Turşu mu kuracaklar? Amaç nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ülkemizde hızla gelişen sivil havacılık sektörüne büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Skyline&Koçoğlu şirketi de sürekli büyüyerek bu gelişimde önemli bir yer tutacak gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000