02 Kasım 2011, Çarşamba 11:20:47

"HANGİ İSTİKLAL ECNEBİLERİN PLANLARIYLA YÜKSELMİŞTİR Kİ"

AirportHaber yazarlarından Servet Başol, bu hafta Cumhuriyet ve Havacılığı yanyana değerlendirdi...
  • İhanetin büyüğü artık neredeyse para ile verilen lisanslar. Siz bu konuda ne yaptınız yazar Bey?
  • biz hala yerli araba üretebilrmiyiz diyoruz. 2011 hala kendi uçak üretimimiz YOOOKKK: bana kimse akp ülkeyi geri götürüyor demesin. çok mu ilerdeyiz. hee çokmu. kısır sağ sol tartışmaları ve çatışmaları darbeler, 28 şubatlar, kendi askerine mayın döşemeler, uçakla çiftlik bombalamayı düşünen paşalar var bu ülkede. burası afganistan mı nereyi bombalıyorsun. polisin jandarman yokmu senin. sorgulamadan nasıl bomba atarsın. ülkede iç isyan varsa oda pekaka dır.
  • devrim arabasının tarihçesini yazan kitap okumuştum. okudukça ne gibi ihanetlerin vatanı geriye düşürme gayretlerinii gördüm. Nuri DEMİRAĞ bu ülkenin bir mührü olalecekken şimdi kimse hatırlamıyor. İnönün uçak siparişlerini (bittiği halde) almayıp adamı batırması içler acısı. oda traktör fabrikası yapmıştır. düşünün lk arabayı yapıyoruz malieti 5 bin tl. ithal araba 3,500 tl yaygara çok pahalı. ama prototip pahalıdır. seri üretimde düşer. ama hainler ozamanda vardı hala var.
AirportHaber yazarı Servet Başol, Cumhuriyet'in 88. yılında Türk Havacılığı'nın da tarihini masaya yatırdı.

İlk Türk pilotlarından ilk havacılık komisyonuna, ilk havaalanından ilk uçuş okuluna kadar havacılık tarihçesini zamanlarıyla birlikte köşesinden okuyucularına aktaran Başol, Atatürk'ten de bir kaç örnek verdi.


"HANGİ İSTİKLAL ECNEBİLERİN PLANLARIYLA YÜKSELMİŞTİR Kİ"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
İhanetin büyüğü artık neredeyse para ile verilen lisanslar. Siz bu konuda ne yaptınız yazar Bey?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biz hala yerli araba üretebilrmiyiz diyoruz. 2011 hala kendi uçak üretimimiz YOOOKKK: bana kimse akp ülkeyi geri götürüyor demesin. çok mu ilerdeyiz. hee çokmu. kısır sağ sol tartışmaları ve çatışmaları darbeler, 28 şubatlar, kendi askerine mayın döşemeler, uçakla çiftlik bombalamayı düşünen paşalar var bu ülkede. burası afganistan mı nereyi bombalıyorsun. polisin jandarman yokmu senin. sorgulamadan nasıl bomba atarsın. ülkede iç isyan varsa oda pekaka dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
devrim arabasının tarihçesini yazan kitap okumuştum. okudukça ne gibi ihanetlerin vatanı geriye düşürme gayretlerinii gördüm. Nuri DEMİRAĞ bu ülkenin bir mührü olalecekken şimdi kimse hatırlamıyor. İnönün uçak siparişlerini (bittiği halde) almayıp adamı batırması içler acısı. oda traktör fabrikası yapmıştır. düşünün lk arabayı yapıyoruz malieti 5 bin tl. ithal araba 3,500 tl yaygara çok pahalı. ama prototip pahalıdır. seri üretimde düşer. ama hainler ozamanda vardı hala var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000