12 Mayıs 2013, Pazar 16:33:01

HAMDİ TOPÇU'DAN ÇALIŞANLARA ÇAĞRI...

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu çalışanlara grev süreciyle ilgili bir çağrıda bulundu...
  • umarım kimsenin canı yanmaz ve tatlılıkla çözülür...? fakat thy,de akp zihniyeti var biraz zor görünüyor. çünkü akp zihniyeti ancak pkk la çözüm sürecine girer çalışanla nasılsa onların gözünde köle biz ne diyorsak o ... AMA KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER.....
  • Sn topçu çalışanlar olarak biz şirketimizi seviyoruz.Çalışmaya hazırız yeterki şu Atilay beyden bizi kurtarın. Durmak yok yola devam..........
  • İkide bir kabin a.ş muhabbeti yapan hazımsızlar kusura bakmayın ama daha hostes maaşlarının düşmesini çok beklersiniz hatta torununuz bile olabilir o zamana kadar haberiiz olsun :) Bir dost
  • Greve gidecek olanlar zamanla hepiniz isten atilacaksiniz merak etmeyin bir sene sonra 6 ay sonra o veya bu sebebten, cok basit . mimleneceksiniz,sicillerinizde yazacak terfi alamayacaksiniz, sirketinize hainlik yapmayin sendika sizi maşa gibi kullaniyor 305 icin. Kendi inadi icin. Disarda belki hic calismamis arkadaslar var aramizda. Disarda is kosullari aynen boyledir; ilk ay sigorta yok daha sonra parttime yatirilacak 1000tl maas 12 saat mesai. Haberiniz olaa , kimsenin gazina gelmeyin.
  • Temel Kotil, Yönetim Kurulu Başkanı olmalı. Hamdi Topçu gibi çalışanlara acımasız ve köle gibi görmüyor sanırım. çok daha merhametli ve kibar görülüyor.
  • Son çırpınış bu açıklamayacağız yapayım da işçi link e dokunsun. Ama olmaz biz o link e tıklamayacaz ve o imzalar atılacak.
  • sanırım sorun şu ki; artık çalışanlarınız size güvenmiyor.
  • Mr. Topçu öyle zırt pırt bildiri yayınlayıp durma...Milletin de asabını oynatma...Yeteri kadar yayınladın, oyun bitti İNSERT COIN...
  • Ben 1 senedir sendikadan hiç bir maddi manevi yardım görmedim..Atıldıktan sonra alana gel dedi mr.kaya.Bende gitmedim.Buda böyle biline...Şu an sürünüyorum!!!
  • Kokpit olarak biz mevcut uçuş görev ve dinlenme sürelerinden şikayetçiyiz ve bunun için greve gideceğiz. Topçu bey de diyor ki "şikayetçi olduğunuz bu çalışma koşullarını aynen devam ettirecek şekilde sözleşmeyi imzalayacağım!"...Dalga mı geçiyorsun sen bizimle?

Hamdi Topçu yaptığı açıklamada:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,
 
Sizlerin çalışma ortamındaki huzuru bizim için önemlidir.
 
Ortaklığımızca, çalışma hakkınıza ilişkin gerekli  bilgilendirmeler yapılmıştır. Çalışma düzeninin bozulmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.
 
Ortaklığımız Yönetiminin ilk günden beri tutumu açıktır. Mevcut toplu iş sözleşmesini belirlenecek bir ücret zammı ile birlikte aynen imzalamaya hazırız.  
 
Sendika üyesi olsun olmasın tüm çalışanlarımızın 23.Dönem mevcut çalışma koşulları ile sosyal ve özlük hakları, 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalanmasa dahi aynen korunacak, kesinlikle geriye gidiş olmayacaktır.
 
Uçucu arkadaşlarımızın uçuş planlamaları ile ilgili 23.Dönem toplu iş sözleşmesinde yer alan tüm kurallar ve limitler, 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalanmasa dahi aynen korunacaktır. Bu kurallar, sendika üyesi olsun olmasın tüm uçucu arkadaşlarımıza aynen uygulanacaktır.
 
Çalışanımıza güvenimiz tamdır.
 
Sevgilerimle,
 
 Hamdi Topçu
Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı 

HAMDİ TOPÇU'DAN ÇALIŞANLARA ÇAĞRI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (229)

aLoNZo ~ 11 yıl önce
umarım kimsenin canı yanmaz ve tatlılıkla çözülür...? fakat thy,de akp zihniyeti var biraz zor görünüyor. çünkü akp zihniyeti ancak pkk la çözüm sürecine girer çalışanla nasılsa onların gözünde köle biz ne diyorsak o ... AMA KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asım ~ 11 yıl önce
Sn topçu çalışanlar olarak biz şirketimizi seviyoruz.Çalışmaya hazırız yeterki şu Atilay beyden bizi kurtarın. Durmak yok yola devam..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahaha ~ 11 yıl önce
he ya sn tpçu.dinle şu çocuğu,,bak işe gidecekmiş,,tek başına yapar bu aslan herşeyi,,
:) ~ 11 yıl önce
İkide bir kabin a.ş muhabbeti yapan hazımsızlar kusura bakmayın ama daha hostes maaşlarının düşmesini çok beklersiniz hatta torununuz bile olabilir o zamana kadar haberiiz olsun :) Bir dost

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKKİLLİ OLUN ~ 11 yıl önce
Greve gidecek olanlar zamanla hepiniz isten atilacaksiniz merak etmeyin bir sene sonra 6 ay sonra o veya bu sebebten, cok basit . mimleneceksiniz,sicillerinizde yazacak terfi alamayacaksiniz, sirketinize hainlik yapmayin sendika sizi maşa gibi kullaniyor 305 icin. Kendi inadi icin. Disarda belki hic calismamis arkadaslar var aramizda. Disarda is kosullari aynen boyledir; ilk ay sigorta yok daha sonra parttime yatirilacak 1000tl maas 12 saat mesai. Haberiniz olaa , kimsenin gazina gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 11 yıl önce
sımdı o gazla bunlar kendını artık ne goruyorsa? o grev elbet bıtecek o gelmeyen o taskınların hepsı teker teker sımdıkı sendıkada avaz avaz bagırıp yırtınanlar gıbı thy den sendıkaya transfer olacak hatta hatta atılanlarla sendıkacılar orneklerde oldugu gıbı EVLENIP bu atılma bagını guclendırecek.. kan bagı saglamlasacak.. aycınde bunları besleyıp besleyıp koltugunun yanında scurıty tutacak. ee sız calısanlarda artık sendıkaya verılen paralar nereye gıder dıye sormayacaksınız atılanlar arttıkca sendıkal kesıntılerde artacak tabı:)baktınız aycının verdıgı 1500 yetmıyor iş ilanlarına bakacaksınız.artı ne cıkarsa ıngilişçe:) bılen tezgahtar mı otoparkcı mı AVM lerde guvenlık mı artık bulursunuz bıseyler. onuda hamdı bulacak degıl ya sız gayet egıtımlı ingilişçesi olan insanlarsınız:) dısardada zaten sızden hiç yok mıllet te atılsalarda aman işe alsak diye bakıyor:)) ya sız ne içtinizde böyle kafalarınız dumanlı arkadaslar? kokpıt nıye hep sızı öne atar teknık nıye olmaz? yazık
aynen'e ~ 11 yıl önce
sen katılma brader,bu şartlar sana haddinden fazla.orıncus çericus devam et ortadan ortadan.ama her yerde belli etme nerden geldiini.mesleğinin (sana ve senin gibilere rağmen) kazanılmış değerlerine ve yok edilmeye çalışılan saygınlığına daha fazla zarar verme.
Bence ~ 11 yıl önce
Temel Kotil, Yönetim Kurulu Başkanı olmalı. Hamdi Topçu gibi çalışanlara acımasız ve köle gibi görmüyor sanırım. çok daha merhametli ve kibar görülüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Topçu ~ 11 yıl önce
Böyle başa şimşir tarak gerekiyor
Ling ling ling ling ~ 11 yıl önce
Son çırpınış bu açıklamayacağız yapayım da işçi link e dokunsun. Ama olmaz biz o link e tıklamayacaz ve o imzalar atılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi bey ~ 11 yıl önce
sanırım sorun şu ki; artık çalışanlarınız size güvenmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bildirme artık ~ 11 yıl önce
Mr. Topçu öyle zırt pırt bildiri yayınlayıp durma...Milletin de asabını oynatma...Yeteri kadar yayınladın, oyun bitti İNSERT COIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305'ten 2.'si ~ 11 yıl önce
Ben 1 senedir sendikadan hiç bir maddi manevi yardım görmedim..Atıldıktan sonra alana gel dedi mr.kaya.Bende gitmedim.Buda böyle biline...Şu an sürünüyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hocam ~ 11 yıl önce
linG ne alemde? :))
DALGACI ~ 11 yıl önce
Kokpit olarak biz mevcut uçuş görev ve dinlenme sürelerinden şikayetçiyiz ve bunun için greve gideceğiz. Topçu bey de diyor ki "şikayetçi olduğunuz bu çalışma koşullarını aynen devam ettirecek şekilde sözleşmeyi imzalayacağım!"...Dalga mı geçiyorsun sen bizimle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000