18 Aralık 2014, Perşembe 09:49:07

HAMDİ TOPÇU VEKİLDEN TAZMİNAT KAZANDI

AK Parti’den istifa ettikten sonra THY aleyhine sık sık demeçler vererek karalama kampanyası başlatmasından ötürü upgrade hakkı elinden alınan Muhammed Çetin, Hamdi Topçu’ya hakaretten mahkum edildi.
  • Para akiyor, gule gule harca
  • hahahha 3-5 atma baskan 10 at yaww :))
  • Thy nin jesti batsin. Biz o kadar catir catir paramizla 150000 bin mil ucalim ucakta yer yok diye bize en arkalara atsin ama ucaga binince vip ye ozel diye en ondeki 3-5 sira bos bos ucurt. Her seferinde basima geliyor. Zaten Thy calisani inisiyatif alma konusunda korkudan ne yapacagini sasiriyor.Bu ne korkakliktir oyle.Satistakiler korkudan once sana en dezavantajli kurallari kafalarina sana dayatmaya calisiyorlar baktin bilet kurallarini taniyorsun bu isten anliyorsub, yine kendi yapmiyor, gidip illahaki sefine danisiyor oyle islemi yaptirabiliyorsun. Bu kafayla durmak yok yola devam
  • e bize atarsin 3 5 bisi
  • Eski diyor abi haberi iyi okuyun hâlâ görevde olsa abicim hosgeldin der
  • bu yargı sisteminde farklı bir karar çıksa şaşırırdık.
  • Sizlerin kafa ne alemde beyler ya ? Ne kadar rahatsınız , ne kadar pollyannasınız ? O kadar rahatsınız ki adama babanın evinde mi görmüştün derler ? Şirkette çalış, kabin memurluğundan başka hiç bir tecrüben olmasın, hem çalış hem şirkete söv say sosyal medyada sonra da iyi şeyler bekle. Yıllardır hepiniz cemaatten nefret ettiniz, mhp vekillerinin , baykalin kasetlerini ortaliga doken , her kuruma sizmis adamlarin upgrade hakkindan soz ediyorsunuz. Yaptıgınız şey orman kanunu uygulamaya çalışmaktır. Sen milletin arkasını kaz , sonra upgrade olma , sonra söv say. Kusura bakmayın ama adamın aha böyle alnını karışlarlar. Bu şirkette milletin ve devletindir ve yeryüzünde ki diğer bütün devletlerde olduğu gibi , pollyannacılık oynamak yerine sana hakettiğin gibi davranılır "devlet "şirketinde.
  • akp li degilim, cemaatci hic degilim.. bu olayda milletvekili hakli.. sayin topcu siyasi partinin basindaymis gibi hareket ediyor.. yok para cekip asya banki batirmaya calismak, istemedigi muhalif gazeteleri sokmamak, akp den ayrilan milletvekillerine zorluk cikarmak, sanki babasinin sirketi gibi..
  • Hiç kimse kufur etme hakaret etme hakkina sahip değildir.bir problemin varsa duzgunce medenice anlatirsin..hele hele vekil ise daha dikkatli olmalidir kim olursan ol hangi görevde olursa olunsun..
  • ülkede fena adalet var

AK Parti eski milletvekili Muhammed Çetin, Türk Hava Yolları aleyhine demeçler verip, yöneticilerine de hakaret edince THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından mahkemeye verilmişti.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’ndaki 28. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan tazminat davası milletvekili Muhammed Çetin’in aleyhine sonuçlandı. Mahkeme, milletvekilinin 3 bin 500 TL tazminat ödemesine hükmetti. Olayın gerçekleştiği 18 Şubat 2014 tarihinden sonraki yasal faiz de eklenerek ödenecek tazminatın 5 bin TL üzerinde olması bekleniyor.

Milletvekilinin Yargıtay nezdinden karara itiraz hakkı bulunuyor.

Olay şöyle gerçekleşmişti:

18.02.2014 tarihinde milletvekili Muhammed Çetin 13.00 İstanbul-Ankara seferi için VIP kontuara müracaatı esnasında, upgrade hakkı sistemde görünmediği için sinirlenmiş ve olay çıkarmıştı. Muhammed Çetin, THY Başkanı Hamdi Topçu’yu hedef alan hakaretamiz ifadelerde bulunmuş ve ayrıca olay esnasında görevi başında bulunan THY personeline de tehdit ve hakaretlerde bulunmuştu.

Olayın akabinde, Muhammed Çetin’in bu hakaret ve tehditlerine bizzat maruz kalan ve ayrıca Hamdi Topçu’ya yönelik hakarete de tanık olan THY personeli tarafından tutanak tutularak olay kayıt altına alınmıştı.

 ©AirportHaber.com ÖZEL 

HAMDİ TOPÇU VEKİLDEN TAZMİNAT KAZANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Akiyor ~ 9 yıl önce
Para akiyor, gule gule harca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
hahahha 3-5 atma baskan 10 at yaww :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 9 yıl önce
Thy nin jesti batsin. Biz o kadar catir catir paramizla 150000 bin mil ucalim ucakta yer yok diye bize en arkalara atsin ama ucaga binince vip ye ozel diye en ondeki 3-5 sira bos bos ucurt. Her seferinde basima geliyor. Zaten Thy calisani inisiyatif alma konusunda korkudan ne yapacagini sasiriyor.Bu ne korkakliktir oyle.Satistakiler korkudan once sana en dezavantajli kurallari kafalarina sana dayatmaya calisiyorlar baktin bilet kurallarini taniyorsun bu isten anliyorsub, yine kendi yapmiyor, gidip illahaki sefine danisiyor oyle islemi yaptirabiliyorsun. Bu kafayla durmak yok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ooo baskan ~ 9 yıl önce
e bize atarsin 3 5 bisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eski diyor abi haberi iyi okuyun hâlâ görevde olsa abicim hosgeldin der

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bu yargı sisteminde farklı bir karar çıksa şaşırırdık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adamlar ~ 9 yıl önce
polisi devleti icten ele gecirmisler istedikleri gibi at kostururlar amaa 600 yıllık osmanlı bile bi gün bitti bu vatanını satanlarında birgün sonu gelecek Ğ===))
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sizlerin kafa ne alemde beyler ya ? Ne kadar rahatsınız , ne kadar pollyannasınız ? O kadar rahatsınız ki adama babanın evinde mi görmüştün derler ? Şirkette çalış, kabin memurluğundan başka hiç bir tecrüben olmasın, hem çalış hem şirkete söv say sosyal medyada sonra da iyi şeyler bekle. Yıllardır hepiniz cemaatten nefret ettiniz, mhp vekillerinin , baykalin kasetlerini ortaliga doken , her kuruma sizmis adamlarin upgrade hakkindan soz ediyorsunuz. Yaptıgınız şey orman kanunu uygulamaya çalışmaktır. Sen milletin arkasını kaz , sonra upgrade olma , sonra söv say. Kusura bakmayın ama adamın aha böyle alnını karışlarlar. Bu şirkette milletin ve devletindir ve yeryüzünde ki diğer bütün devletlerde olduğu gibi , pollyannacılık oynamak yerine sana hakettiğin gibi davranılır "devlet "şirketinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
akp li degilim, cemaatci hic degilim.. bu olayda milletvekili hakli.. sayin topcu siyasi partinin basindaymis gibi hareket ediyor.. yok para cekip asya banki batirmaya calismak, istemedigi muhalif gazeteleri sokmamak, akp den ayrilan milletvekillerine zorluk cikarmak, sanki babasinin sirketi gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hiç kimse kufur etme hakaret etme hakkina sahip değildir.bir problemin varsa duzgunce medenice anlatirsin..hele hele vekil ise daha dikkatli olmalidir kim olursan ol hangi görevde olursa olunsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
medeni adam zaten akp den ayrildi diye milletvekilinin upgrade hakkini kafasina gore iptal etmez.. turk hava yollari, akp hava yollari degil..
ercan çetin ~ 9 yıl önce
upgrade hakkı akp lilerin değil, diğer parti milletvekillerine de yapılıyor. kanuni bir zorunluluk değil THY jest olarak yapıyor. ancak sürekli THY ye hakaret eden birine de yapmaması kadar doğal bir şey yok.
ztk ~ 9 yıl önce
ne guzel ercan cetin bey, artik bir terfi alirsiniz.. bu arada televizyonlardan thy ye hakkimi helal etmiyorum diyen 300.000 euroluk saat takan milletvekilinin upgrade hakkini iptal etmek sayin topcunun aklina gelmedi.. her milletvekilinin upgrade hakki vardir, siyasi nedenle kafana gore yok istifa etti ,ben kaldirdim,yok ben geri verdim olmaz.. sirketlerde devamlilik,devlette devamlilik vardir.. kendi ciftliginde ne yaptigin zaten kimseyi ilgilendirmez,acarsin topcu havayollari kimseye ayricalik yapmazsin..pegasus gibi..
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ülkede fena adalet var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000