27 Ağustos 2014, Çarşamba 11:21:44

HAMDİ TOPÇU; 'BU YIL CİRO 17.5 MİLYAR DOLAR OLACAK'

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, katıldığı bir canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
  • Bence THY'da da 3 dönem kuralın uygulanmalı ve Sn Hamdi Topçu yerine daha genç ve prezentabl biri getirilmeli.
  • Hashasiler konusunda hic ilerleme yok.Ne oldu ses soluk cikmiyor , maasallah yani THY de tum paralel yapi yerli yerinde , basbakanin(yarinin cumhurbaskani) tayyip beyin bugunku beyanini iyi oku , anla ve geregini yap yoksa carpilirsin , aaa bak bu arada kotil ime de dikkat , heran her yerde hazir , karsina cikabilir seni alasagi edebilir , demedi deme ...
  • eski basbakan ,yeni cumhurbaskani danismanina hediye ettiginiz 200.000 dolarlik saati yakit olarak mi bilancoda gosterdiniz??
  • Bu yakit sarfiyatinin minimuma indirilmesi mümkün ama sirket maalesef sacma sapan uygulamalarla calisanlarini kusturmeye devam ettigi surece tasarruf.imkanini kendi eliyle itmis oluyor,yazik.gunah halbuki kimsenin.icinden.single eng, reduced flap config, shortcut filan gelmiyor herkes full procedure yaklasma derdinde, napsin insanlar ne kadar ekmek o kadar kofte, aldiklari yabancilar, ogretmen yaptiklari direk entry kaptanlar yapsin tasarrufu bize ne anasini satayim diyorlarrrrr diger sessiz tk emekcileri
  • Hamdi bey, Avustralya'ya da bekliyoruz THY'yi
  • bunu planlamadan mı yaptınız işleri? yeni mi uyandınız? sahi sizin çocuklar nerede okuyor? itü'de okuyan var mı?
  • Ankarada izmirde antalyada sabihada yer kalmadi da ondan yakit sarfiyati yapiyorlar sanir okuyanda. Istanbul merkezli buyuyecegiz diye kasiyorsaniz faydasiyla zarariyla kabul edeceksiniz haliyle. Yok israf var diye aciklama Yapacaginiza 200 milyonluk ucusu diger havalimanlarina kaydirirsin olur biter.
  • Tazminatda saat yerine sektör ü hesap alda bak o zaman tasarruf un şahı ne olurmuş görürsün.
  • Sen pilotlarının elindeki hakları almaya devam et, yabancıları kayır, sonra da yakıt sarfiyatı oluyo de !..
  • Bilen arkadaşlardan biri şu 200 milyon dolarlık yakıt israfının bir sağlamasını yapabilir mi? Bana abartı bir rakam gibi geldi..

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, katıldığı bir canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Topçu, THY'nin hedeflerinden ekonomik durumuna ve 3. havalimanına kadar tüm merak edilenlere yanıt verdi.

Hamdi Topçu, bir yolcunun terminale girişinden çıkışına kadar tüm olumsuzlukları THY'ye yazdığını belirterek, 'Bizim sorumluluğumuz olmamasına rağmen yine de en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Biz bu yüzden zirveye çıktık. Bir çok kez Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçildik. Taklit etmeden taklit edilerek bunları başardık' dedi.

'AHL'DE 200 MİLYON DOLAR YAKIT İSRAFIMIZ VAR'

İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının gerekliliğine vurgu yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu; 'Atatürk Havalimanı'nda yıllık 200 milyon doların üzerinde yakıt israfımız var. Bu konuda devlet de zarara uğruyor. Atatürk Havalimanı'nın artan trafiği karşılaması için çalışmalar da yapıldı ancak yeterli olmuyor' ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları'nın 2023 hedeflerinin tümünün planlandığını belirten Topçu, hedeflere erken ulaştıklarını ve kriz dönemlerinde krizi fırsata çevirdiklerini söyledi. 

Türk Hava Yolları'nın hiçbir kurumunun borçlu olmadını da sözlerine ekleyen Hamdi Topçu, 2014 yılının cirosunun da 17.5 milyar dolar olacağını açıkladı.

İşte THY'nin hedefleri, planları ve tüm beklentilerine ilişkin Topçu'nun açıklamaları:

HAMDİ TOPÇU; 'BU YIL CİRO 17.5 MİLYAR DOLAR OLACAK'

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence THY'da da 3 dönem kuralın uygulanmalı ve Sn Hamdi Topçu yerine daha genç ve prezentabl biri getirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hashasi parleleller ~ 10 yıl önce
Hashasiler konusunda hic ilerleme yok.Ne oldu ses soluk cikmiyor , maasallah yani THY de tum paralel yapi yerli yerinde , basbakanin(yarinin cumhurbaskani) tayyip beyin bugunku beyanini iyi oku , anla ve geregini yap yoksa carpilirsin , aaa bak bu arada kotil ime de dikkat , heran her yerde hazir , karsina cikabilir seni alasagi edebilir , demedi deme ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saat ~ 10 yıl önce
eski basbakan ,yeni cumhurbaskani danismanina hediye ettiginiz 200.000 dolarlik saati yakit olarak mi bilancoda gosterdiniz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terry ~ 10 yıl önce
Bu yakit sarfiyatinin minimuma indirilmesi mümkün ama sirket maalesef sacma sapan uygulamalarla calisanlarini kusturmeye devam ettigi surece tasarruf.imkanini kendi eliyle itmis oluyor,yazik.gunah halbuki kimsenin.icinden.single eng, reduced flap config, shortcut filan gelmiyor herkes full procedure yaklasma derdinde, napsin insanlar ne kadar ekmek o kadar kofte, aldiklari yabancilar, ogretmen yaptiklari direk entry kaptanlar yapsin tasarrufu bize ne anasini satayim diyorlarrrrr diger sessiz tk emekcileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avustralya ~ 10 yıl önce
Hamdi bey, Avustralya'ya da bekliyoruz THY'yi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl yani ~ 10 yıl önce
bunu planlamadan mı yaptınız işleri? yeni mi uyandınız? sahi sizin çocuklar nerede okuyor? itü'de okuyan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ankarada izmirde antalyada sabihada yer kalmadi da ondan yakit sarfiyati yapiyorlar sanir okuyanda. Istanbul merkezli buyuyecegiz diye kasiyorsaniz faydasiyla zarariyla kabul edeceksiniz haliyle. Yok israf var diye aciklama Yapacaginiza 200 milyonluk ucusu diger havalimanlarina kaydirirsin olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
Bu işten anlamadığın belli. Ukala ukala yorum yapma!
capitane ~ 10 yıl önce
Tazminatda saat yerine sektör ü hesap alda bak o zaman tasarruf un şahı ne olurmuş görürsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam edin... ~ 10 yıl önce
Sen pilotlarının elindeki hakları almaya devam et, yabancıları kayır, sonra da yakıt sarfiyatı oluyo de !..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
200 milyon dolar ~ 10 yıl önce
Bilen arkadaşlardan biri şu 200 milyon dolarlık yakıt israfının bir sağlamasını yapabilir mi? Bana abartı bir rakam gibi geldi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000