15 Mayıs 2016, Pazar 09:10:23

Hamburg'da bomba alarmı!

Almanya'da Hamburg Havalimanı'na elektronik posta yoluyla bomba ihbarı yapıldı. Polis alarma geçti, Norveç Havayolları'na ait uçaktaki yolcular ve bagajlar tek tek arandı.
  • yav keşke bizim ülkede olsaydı da joplayıp biber gazıyla öldürseydik.
  • Tipik Alman polisi vakası. Örgüt kurup Türkleri ve yabancıları öldürmeyi daha iyi becerirler

Almanya'da Hamburg Havalimanı'na elektronik posta yoluyla bomba ihbarı yapıldı. Polis alarma geçti, Norveç Havayolları'na ait uçaktaki yolcular ve bagajlar tek tek arandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Havalimanı polisine gelen ihbarda, İspanya'nın Tenerife kentine gidecek olan D86501 numaralı yolcu uçağının Hamburg semalarında bombayla patlatılacağı ve uçağın düşürüleceği iddia edildi.

Havaalanı polisi, zaman kaybetmeden harekete geçti. Kalkmak için son hazırlıkları yapılan uçağa yolcu ve bagaj alımı durduruldu. Yolcular ve bagajlar tek tek arandı. Ardından bomba ve benzeri patlayıcıya rastlanılmayınca da uçağın kalkmasına izin verildi.

POLİS YANLIŞ UÇAĞI ARADI

Polis yarım saat sonra, bomba ihbarının yapıldığı D86501 numaralı Tenerife uçağının yerine D85601 numaralı Barcelona uçağının yolcularını ve bagajını aradığını fark etti.

Bomba ihbarı yapılan uçak havalandığı için de yolcularını ve bagajlarını aramak için çok geç kalınmıştı. Neyse ki polisin hatası sonucu yaşanabilecek olası bir felaket, bomba ihbarının asılsız çıkmasıyla gerçekleşmedi. 

Hamburg'da bomba alarmı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Türk Polisi ~ 8 yıl önce
yav keşke bizim ülkede olsaydı da joplayıp biber gazıyla öldürseydik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 8 yıl önce
Almanya hayrani git bak orda biximkinden daha siddetli biber gazi yersin
Alman Polisi ~ 8 yıl önce
Tipik Alman polisi vakası. Örgüt kurup Türkleri ve yabancıları öldürmeyi daha iyi becerirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Sen ne biliyorsun alman Polisin hakkinda ? Ne sacmaliyorsun.. Alman polis en azindan sana insan gibi davranir! Istanbul da ki Pasaport Kontrolunde kendine 3. sinif insan gibi hissediyorsun
Genelde ~ 8 yıl önce
Genelde tam tersi oluyor.. Ben Kendim çifte vatandaşım (Hollanda/Türk) ve genelde Almanya'dan uçar ve inerim. Alman polisleri suratsız ve soğuk oluyor çoğunlukla, tabi Siz kendinizi 3. Sinif insan goruyorsanız sizin probleminiz ama bizimkilerde bir sorun yok.
Uçuş ~ 8 yıl önce
Avrupada hayat yok.
Kahraman ~ 8 yıl önce
Ammada atmissin, Alman polislerinTürk polislerine kurban olsun...bizde 100 kere uctuk ama herzaman Türk polisinde güler yüz, Alman polisinde isi buz gibi surat gördük...sanirim sende büyük bir sıkıntı varki sana iyi davranmiyorlar, aynaya bi bak, sonra buraya yazdan nasil olur?
fenermoda ~ 8 yıl önce
alman polisi rumuz çok doğru yazmışsınız ,ben sn merkel de yazdım mailim de gitti.mektubumda vardı berline.ama çıt yok dedimki almanların milli işi her on yılda bir türkleri yakmak şimdi de suriyelileri yakıyorlar türk uçağı olsa idi aman of potansiyel her yolcu terörist idi.almanyada türk olmak aman of aman yınan ol daha iyi
fenermoda ~ 8 yıl önce
gurbetçi denilen türk düşman alman polisinin altına mı yattın? tadını almışsın her on yılda bir türkleri yakarlar sesin çıkmaz türk düşmanı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000