29 Mayıs 2015, Cuma 11:38:01

Hamad'a 'yılın ulaştırma projesi' ödülü

TAV İnşaat tarafından Katar’ın başkenti Doha’da yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri’nde “Yılın Ulaştırma Projesi” seçildi.
  • Tav havaşta yaptığı atamalarla da yakında ödül alacak. Ayt ve adb bu ödülü alır herhalde. Bilmeden yapılan atamalar çok zarar veriyor çok. Biraz dikkat edin. Bütün yapıyı bozdunuz
  • 3.Havalimanı konuşmalarından sonra,bu liman çerez gibi geldi gözüme. Tav iyi ki,3.havalimanı ihalesini alamadı,çok memnunum. Sani efendinin ihale olmadan önce 5 milyar dolar civarında biter gibi yönlendirmelerini unutmadık ki,burayı bizden başka kimse yapamaz gibi büyük kelamlar ediyordu... TAv benim gözümde sıfır. Bir işletmeci kazan-kazan mantığı ile çalışmalı,hep bana diyen böyle zihniyetler, avucunu yalamaya mahkumdur.İhaleyi alan ortaklığa başarılar diliyorum ama benim gönlümden geçen ibrahim Çeçen ortaklığının,bu ihaleyi alabilmeseydi.
  • Keşke üçüncü havalimanını da alsaydı da adam gibi ve şaibesiz bir terminal sahibi olsaydık
  • Hadi ordan sadece kar odakli bir kurulustur Tav, Ahl ortada
  • Istanbul da bir kucuk baraka da baslayip bugun dunyanin dort bir tarafinda havalimanlari yapan, bunlara sayisiz oduller alan TAV Insaatin basarisina sevinip gurur duyarken,3. havalimanini almadiklari icinde uzulmemek elde degil....
  • Yapıyoruz da gören anlayan anlıyor anlamak görmek istemeyen gersede anlasada işine gelmediği için hep elestiriyor

TAV İnşaat tarafından Katar’ın başkenti Doha’da yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri’nde “Yılın Ulaştırma Projesi” seçildi.

İnşaat dünyasının saygın uluslararası dergisi MEED, gerçekleştirdiği havalimanı projeleriyle dünyada havalimanı inşaatında birinci sıraya yerleşen TAV İnşaat’ın Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi projesini “Yılın Ulaştırma Projesi” olarak duyurdu. 4 milyar dolar yatırımla gerçekleştirilen mega projede TAV İnşaat; tasarım, inşaat ve mühendislik kalitesi yanında sürdürülebilirlik ve yerel ekonomiye katkıları ile MEED jürisi tarafından belirlenen kriterleri karşılayarak ödüle hak kazandı.

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak  “Yurtdışı müteahhitlik sektöründe önemli bir yer edinerek havalimanı inşaatı konusunda dünyada birinci sırada yer alıyoruz. Üstlendiğimiz proje bedelleri 17,1 milyar dolara ulaştı. Dünyanın en büyük havalimanı projelerinden Doha Hamad Havalimanı Yolcu Terminali projemizle sektörün saygın yayınlarından MEED tarafından da Yılın Ulaştırma Projesi ödülüne layık görülmek bize büyük gurur verdi. TAV İnşaat olarak, giderek büyüyen iş hacmimiz ve yurtdışındaki başarılı projelerimiz ile dünya inşaat sektöründe ve özellikle Orta Doğu bölgesinde öncü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yıllık 30 milyon yolcu kapasitesine sahip Doha Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, TAV İnşaat ile Japon TAISEI ortak girişimi tarafından tamamlanarak 2014 yılı Nisan ayında hizmete girdi. İnşaatında 23 bin kişinin çalıştığı terminal 505 bin metrekare büyüklüğe sahip bulunuyor.

Hamad'a 'yılın ulaştırma projesi' ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tav havaşta yaptığı atamalarla da yakında ödül alacak. Ayt ve adb bu ödülü alır herhalde. Bilmeden yapılan atamalar çok zarar veriyor çok. Biraz dikkat edin. Bütün yapıyı bozdunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabri ~ 9 yıl önce
3.Havalimanı konuşmalarından sonra,bu liman çerez gibi geldi gözüme. Tav iyi ki,3.havalimanı ihalesini alamadı,çok memnunum. Sani efendinin ihale olmadan önce 5 milyar dolar civarında biter gibi yönlendirmelerini unutmadık ki,burayı bizden başka kimse yapamaz gibi büyük kelamlar ediyordu... TAv benim gözümde sıfır. Bir işletmeci kazan-kazan mantığı ile çalışmalı,hep bana diyen böyle zihniyetler, avucunu yalamaya mahkumdur.İhaleyi alan ortaklığa başarılar diliyorum ama benim gönlümden geçen ibrahim Çeçen ortaklığının,bu ihaleyi alabilmeseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Keşke üçüncü havalimanını da alsaydı da adam gibi ve şaibesiz bir terminal sahibi olsaydık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ~ 9 yıl önce
Hadi ordan sadece kar odakli bir kurulustur Tav, Ahl ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogan ~ 9 yıl önce
Istanbul da bir kucuk baraka da baslayip bugun dunyanin dort bir tarafinda havalimanlari yapan, bunlara sayisiz oduller alan TAV Insaatin basarisina sevinip gurur duyarken,3. havalimanini almadiklari icinde uzulmemek elde degil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yapıyoruz da gören anlayan anlıyor anlamak görmek istemeyen gersede anlasada işine gelmediği için hep elestiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000