22 Şubat 2011, Salı 08:28:56

"HALKI BOMBALA" EMRİ VERİLDİ

Trablus'tan havalanan ve Malta'ya inen pilotlara, halkı bombalama talimatı verildiği belirtildi.
  • Evet Libya bu uçaklari 1980 lerde satin aldi ve birkaç sene sonra Ambargo geldi ve Fransa yedek parça vermedi ve bu uçaklar 20 sene çölde terkedildi. Birkaç sene evvel Kaddafi havada patlattigi B747 ve DC10 uçaklari için ailelere milyonlarca dolar para ödedi ve ambargo kalkti. Fransa simdi 15 tane Mirage F1 uçagini yeniliyor ve bu iki uçak yepyeni motorlariyla yeni servise girdi.
  • Olayda Libya dışından bir etki belki söz konusu olabilir, zaten komplo teorileri her zaman müşteri bulur kendine.. Ama yazılanlar doğruysa pilotları tebrik etmek lazım. Aynı hava kuvvetlerinden, bu emri uygulayanları unutmamak lazım..
  • haberde geçen olayın bir uydurmaca olmadığını nereden biliyorsunuz ? Belki de uluslar arası bir tezgahtır.
  • adam zaten maltada.. uçaklar bu talep uzerine maltaya sığınmış... yani kaddafide pilotlarda maltada emiri veren baskası.. anlama sorunu varsa bi kac kere daha okuyup baska haberleride gozden gecir derim..
  • İşte insanlığın ölmediğinin kanıtı. Emir altında da olsan verilen karar insanlık dışı ise yapmayacaksın. Başların işine gücüne , rütbene.. Bu albayların alnından öpmek lazım.
  • kendi halkini bombala ne serefsiz bu gadafi
Malta'ya inen iki Libya savaş uçağının pilotunun, kendilerinden protestocuları bombalamalarının istendiğini söyledikleri bildirildi. Maltalı yetkililer, her ikisi de albay olan pilotların, Trablus yakınındaki üsten havalanarak Malta'ya kaçtığını ifade ettiler.

Pilotların, sivilleri bombalamaları talimatı verildiği için kaçtıklarını söylediğini belirten Maltalı yetkililer, pilotlardan birinin siyasi sığınma istediğini kaydettiler.

(Cumhuriyet)
"HALKI BOMBALA" EMRİ VERİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Evet Libya bu uçaklari 1980 lerde satin aldi ve birkaç sene sonra Ambargo geldi ve Fransa yedek parça vermedi ve bu uçaklar 20 sene çölde terkedildi. Birkaç sene evvel Kaddafi havada patlattigi B747 ve DC10 uçaklari için ailelere milyonlarca dolar para ödedi ve ambargo kalkti. Fransa simdi 15 tane Mirage F1 uçagini yeniliyor ve bu iki uçak yepyeni motorlariyla yeni servise girdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olayda Libya dışından bir etki belki söz konusu olabilir, zaten komplo teorileri her zaman müşteri bulur kendine.. Ama yazılanlar doğruysa pilotları tebrik etmek lazım. Aynı hava kuvvetlerinden, bu emri uygulayanları unutmamak lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haberde geçen olayın bir uydurmaca olmadığını nereden biliyorsunuz ? Belki de uluslar arası bir tezgahtır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam zaten maltada.. uçaklar bu talep uzerine maltaya sığınmış... yani kaddafide pilotlarda maltada emiri veren baskası.. anlama sorunu varsa bi kac kere daha okuyup baska haberleride gozden gecir derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte insanlığın ölmediğinin kanıtı. Emir altında da olsan verilen karar insanlık dışı ise yapmayacaksın. Başların işine gücüne , rütbene.. Bu albayların alnından öpmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendi halkini bombala ne serefsiz bu gadafi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000