06 Nisan 2013, Cumartesi 15:38:00

HALİÇ-GEMLİK UÇUŞLARI RESMEN BAŞLADI

Gemlik ile Haliç arasında deniz uçağı seferleri Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından resmen başlatıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın talebiyle maddi durumu iyi olmayan Gemlikliler 20 günde bir İstanbul'a ücretsiz gidecek.
  • Güzel bir iş yapılmış
  • Şirketiniz için kötü bir reklam yaptınız.Keşke tanıtım uçuşunuzu başka bir kişiyle yapsaydınız,bu sayfaları takipeden kişiler arasında %50 ye mensup çok az insan vardır,yani çoğunluk YANDAŞ değildir.Herhalde Ayvalık seferlerinide başlıyacak oralar da iiyice ters teper.
  • Sn Başkan bu projede başarılı olmak istiyorsa Seabird'ü Arusan'dan ve 12 kocalı Hürmüz durumundan kurtarsın. Aksi taktirde bu hayra vesile çıkılan servis yolunda yolcu mağduriyetinden, Allah muhafaza istenmeyen daha kötü olaylarla karşılaşrlar. Allah yar ve yardımcınız olsun
  • daha aldıkları suyun parasını ödeyemeyen bir şirket nasıl oluyorda yandaşa bedava uçuş imkanı verecek bir açıklasana??? devlete desteği yok haaaa....ahhhh yurdum insanı ahhhh....olurda bu kadar saflık olurrrr
  • Bu şirkete helal olsun ancak bizim piyasada bu işi yapar,başka yerde yapamaz.Sivil havacılıktan bunlar nasıl geçer not alıyor? Türkiye'de dingil kırılana kadar giderler sonra nasıl olsa yol gösteren çok olacak! Klasik canım Türkiyem manzaraları. Uçan kuşa borç takmak bunlarda ,eli uzunluk bunlarda. Geçen sene Bodrum'da Begonvil Gazetesi'nin bile logosunu yürütüp değiştirerek web sitelerine kadar koydular.Düşünün artık o kadar azıtmışlar ki popüler medyaya bile el attılar. Dikkat edin eskiden yönetici kadrolarını web'te yayınlarlardı baktılar şirkette adam kalmadı o işe de son verdiler! Daha çok anlatırım bu şirketi ama buraya sığmaz.
  • Kapıyavarana kadar bu sirkette isi layıgıyla yapacakkadarı bırak personele duzenli maas odeyecek para yok. Ayrıca kapı da yok...tarifeli sefer yapıyorlar sehrin ustunde ama kapı yok. Bir de ust ariyorlar:)
  • Gallum kimsenin parasının kimseye peşkeş çekildiği yok. Halkın parasını halka yatırım için kullanıyorlar. Deniz uçağına gelince o özel bir yatırım. Devletin bir payı yok içinde...
  • show zamanı..işiniz günüz show...kimin parasıyla kime peşkeş çekiyorsunuz....
  • Artik para kazan, aylardir parami bekliyorum. Ödeyin su borcunuzu, mahkeme olali 5 ay oldu.
  • Artik para kazan, aylardir parami bekliyorum. Ödeyin su borcunuzu, mahkeme olali 5 ay oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, “Bursa öncü bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Ulaşımda bütün yatırımları yapıyoruz. Kestel hattı ile birlikte 40 kilometreye ulaşan kişi başı en yüksek tren Bursa’da oluyor. Bursa modern ulaşımla, modern araçlarla çağdaş ulaşıma kavuşuyor. Yerli tramvayla Bursa büyük bir hamle yaptı. Artık metro vagonları, hızlı tren vagonları Bursa'da üretiliyor. Bursa'da 3 ay içinde yerli tramvayları dünya görecek. Bu Bursa sanayiiinin başarısı. Bu kentin gücünü gösteriyor. Şehir demir ağlarla örülüyor. Yeni yollar yapılıyor, yeni caddeler açılıyor. Bir cadde açmak için 350 bina yıktık. 4 yılda 800 binayı yeni yollar açmak için yıktık. Gemlik, Kumla Meydanı'nda da yıkımlarımız hızla sürüyor. Bir yandan yeni yapılan yollarla köprülerle, kavşaklarla 31 köprü gerçekleştirdik. Ulaşım hızla nefes alıyor. Uludağ'dan sahillere kadar her alanda yatırımlarımız sürüyor. Bu dönem Bursa'nın kent içi yatırımlarının yanında diğer şehirlerle bağlantısı çok önemli. Bursa'nın çevre illerle bağlantısının artması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 2,5 ay önce deniz seferlerini başlattık.

Baştan blöf yapıyoruz zannettiler. 4 gemi ile başladık. Bursa halkı istedi. İstanbullu dostlarımız istedi. Halkımız arkamızda durdu. Halkımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. 100 bin yolcuya ulaşacağız. İstanbul'a komşu olmayı avantaja çevirmek istiyoruz. Bursa 25 sanayi bölgesiyle İstanbul'un en önemli ortağı. Ortak ürettiğimiz şehir İstanbul ile entegre vaziyetteyiz. Bu trafiği daha da geliştirmek için zamanı önemli olan insanımızın kolay ulaşımını bu uçaklarla sağlıyoruz. Bundan sonra bu bağlantımızı havadan da sağlamış oluyoruz. Gemlik'ten kalkan uçaklarımız İstanbul'un kalbine, Haliç'e iniyor. Vatandaşlarımız birkaç dakikada İstanbul'un çarşılarına varmış oluyor. Bu kadar güzel bir nimet. İzin alırsak başka noktalara da uçacağız. Halkımızın desteğini alıyoruz. Denizde verdiği desteği havada da verecekler. Bursa'nın önemli bir ihtiyacı bu. Her şeyi en uygun şekilde düşündük. En uygun fiyatla 100 liraya vatandaşlarımızı taşıyacağız” dedi.



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, deniz uçağı seferlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Birazdan binerek İstanbul’a gideceğimiz. Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan saklasın. Milletimiz için, Gemilk ve İstanbul için hayırlara vesile olsun. Bir taraftan kentsel dönüşüm, Gemlik'in yeniden kurulması, orta vadede Gemlik'e hızlı trenin gelmesi, lojistik merkezi kurulması, yeni hükümet binası, adliye, hastaneler… Gemlik için güzel hizmetler olacak. Deprem Allah’ın takdiri, tedbir almak bize düşer. Gemlik'i tehlikelerden kurtarmak için hükümetimiz olarak sizlerle birlikte çalışacağız. Bursa'nın fethinin 687. yıldönümünü kutlayarak geldim. Dile kolay, fethin üzerinden 687 yıl geçti. Osmanlı 600 yıldan fazla dünyada büyük bir imparatorluk olarak hayat sürdü. Bunun başkentlerinden biri Bursa’dır. Bursa’nın Osmanlı’ya başşehirlik yapması bizim için büyük şeref. Her günümüzü değerlendiriyoruz, vatanımıza daha fazla hizmet gayretindeyiz. Bize dualarınızla, oylarınızla, sevginizle güven duyuyor, destek oluyorsunuz. Son 60 yıllık çok partili siyasi hayatta 11 yıldan bu yana tek başına iktidarını devam ettiren başka bir hükümet olmadığına göre, her seçimde oylarını arttırarak yeniden iktidar olduğumuza göre, bu tesadüf değildir. Geçmişte partiler, hükümetler, koalisyonlar hepsine baktığımızda, ömürleri çok kısa olmuş, çok büyük partiler küçülmüş, tabelaları kalkmış. Bunu başkalarını rencide etmek için söylemiyorum. 11 yıldır sandığa giden iki kişiden birinin oyunu alacak noktaya gelmiş hükümetin başarının altındaki sır, halkın sevgisi, desteği, bizim de ona hizmet etmemizdir. Biz hizmetten geri kalmayacağız. Bunu her zaman taktir edeceksiniz. Yanlış iş yaparsak bize karşılığını vereceksiniz. Milletimiz ne karar verirse başımızın üzerinde taşıyacağız” diye konuştu.

"HÜKÜMET OLARAK ULAŞIMDA FARKLI SEÇENEKLER MEYDANA GETİRDİK"

Hükümet olarak Türkiye'nin her yerinde çalışmalar yaptıklarını anlatan Arınç, “Belediyelerimiz de başarılı. 16 büyükşehir varken 14 daha ilave edildi. Sayısı 30 oldu. 30 büyükşehirin toplam nüfusu Türkiye’nin yüzde 78'i. Artık büyükşehirler çevre ile 50 kilometre çapı olan değil, bütün şehir oldu. Merkezdeki büyükşehir bütün imkanlarını Bursa’nın en ücra noktasına kadar götürecek. İmkanları o ölçüde artacak. Büyükşehir geçen dönem ve bu dönem bütün gayretlerini ilçe ve beldelere götürüyordu. Ama şimdi yasal olarak götürecek. Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa’nın her tarafına hizmet götürecek. Bugünkü deniz uçağı, sadece ulaşımda bir noktadır. Bunun bir açıdan başka bir kardeşi de BUDO olarak hizmete girdi. İstanbul ile Bursa arasında ulaşımı deniz otobüsleriyle yapıyoruz. Büyükşehir mecbur kaldı. Halkımız bunu istedi. Mevcut işletmenin fiyat uygulamaları vatandaşı tedirgin etti. Çok pahalı hale geldi. Tek olunca kartelleşti, fiyatı istediği gibi koydu. Arabasına , ayrı şoförüne ayrı para. Astarı yüzünden pahalı hale geldi. Vatandaşımızın taleplerini görmezlikten gelmedi. 4 deniz otobüsüyle bu ulaşımı sağladı. Fiyatlara denge geldi. 18 liraya, indirimli olursa 14 liraya bir seferde 300 kişi İstanbul’a merhaba diyecek noktaya geldi. Rekabet var, hem hizmette, hem ulaşımda. Fiyatlara denge geldi. Büyükşehir vatandaşımızın ulaşımdaki talebini gerçekleştirmiş oldu" dedi.



Bugünkü uçakların 18 kişilik olduğunu ve kısa sürede İstanbul’a vardığını ifade eden Arınç, "Ulaşımdaki temel hedefimiz konforlu, ucuz seyahattir. Ulaşımın kolaylaşmasıdır. Zaman çok önemli. Hükümet olarak görevimiz ulaşımda farklı seçenekler meydana getirmektir. Yüksek hızlı trene önem veriyoruz. Bursa ile bağlantılı olanlar hızla devam ediyor. Bir iki yılda Ankara-Bursa, Bursa-İzmir bağlantıları faaliyete geçecek. Ankara’dan YTH’ye binen 2,15 saatte Bursa’ya merhaba diyecek. Çok güzel havaalanımız var. Birkaç sebeple yeterince kullanılmıyor. Bursa Hava Yolları diye ayrı ulaşım şirketi kuruluyor. 80 kişilik uçaklarla Bursa Havaalanı’nın bütün Türkiye ve Balkan coğrafyasıyla bağlantısını temin etmiş olacağız. Havayolunu da güçlü seçenek haline getiriyoruz. Düşmanlarımızla dost olduk. Bazılarıyla ihtilafımız var. Biz denizleri iyi kullanmak zorundayız. Etrafı denizlerle çevrili ülke mutlaka önemlidir der tarihçiler. Ulaşımda deniz yolunu kullanabilirsiniz, başka pek çok işlerde kullanabilirsiniz. Karayı, denizi, hava yollarını kullanmamız lazım. Böyle yaparsak herkes işine geldiği, rahatına uygun gördüğü gibi hareket edebilir” şeklinde konuştu.

HALİÇ-GEMLİK UÇUŞLARI RESMEN BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

ali akyüz ~ 10 yıl önce
Güzel bir iş yapılmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REKLAM ~ 11 yıl önce
Şirketiniz için kötü bir reklam yaptınız.Keşke tanıtım uçuşunuzu başka bir kişiyle yapsaydınız,bu sayfaları takipeden kişiler arasında %50 ye mensup çok az insan vardır,yani çoğunluk YANDAŞ değildir.Herhalde Ayvalık seferlerinide başlıyacak oralar da iiyice ters teper.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan adam ~ 11 yıl önce
Birdahaki uçuş Levent Kırca'yla gerçekleştirecekmiş. Böylece Seabird uçan "candaş" oranını arttırmayı düşünüyormuş.
Recep Başkana ~ 11 yıl önce
Sn Başkan bu projede başarılı olmak istiyorsa Seabird'ü Arusan'dan ve 12 kocalı Hürmüz durumundan kurtarsın. Aksi taktirde bu hayra vesile çıkılan servis yolunda yolcu mağduriyetinden, Allah muhafaza istenmeyen daha kötü olaylarla karşılaşrlar. Allah yar ve yardımcınız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EZS 06 e cvp ~ 11 yıl önce
daha aldıkları suyun parasını ödeyemeyen bir şirket nasıl oluyorda yandaşa bedava uçuş imkanı verecek bir açıklasana??? devlete desteği yok haaaa....ahhhh yurdum insanı ahhhh....olurda bu kadar saflık olurrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EZS 06 ~ 11 yıl önce
20 Günde bir, ihtiyacı olanlar bedava ucacak deniyor. 1-2 kişi bedava uçururlar ucak boş olduğunda, olur boylece... İlla devletin para vermesine gerek yok. Su davasını ise bilmiyorum.
General ~ 11 yıl önce
Bu şirkete helal olsun ancak bizim piyasada bu işi yapar,başka yerde yapamaz.Sivil havacılıktan bunlar nasıl geçer not alıyor? Türkiye'de dingil kırılana kadar giderler sonra nasıl olsa yol gösteren çok olacak! Klasik canım Türkiyem manzaraları. Uçan kuşa borç takmak bunlarda ,eli uzunluk bunlarda. Geçen sene Bodrum'da Begonvil Gazetesi'nin bile logosunu yürütüp değiştirerek web sitelerine kadar koydular.Düşünün artık o kadar azıtmışlar ki popüler medyaya bile el attılar. Dikkat edin eskiden yönetici kadrolarını web'te yayınlarlardı baktılar şirkette adam kalmadı o işe de son verdiler! Daha çok anlatırım bu şirketi ama buraya sığmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapı yok ~ 11 yıl önce
Kapıyavarana kadar bu sirkette isi layıgıyla yapacakkadarı bırak personele duzenli maas odeyecek para yok. Ayrıca kapı da yok...tarifeli sefer yapıyorlar sehrin ustunde ama kapı yok. Bir de ust ariyorlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EZS 06 ~ 11 yıl önce
Gallum kimsenin parasının kimseye peşkeş çekildiği yok. Halkın parasını halka yatırım için kullanıyorlar. Deniz uçağına gelince o özel bir yatırım. Devletin bir payı yok içinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gallum ~ 11 yıl önce
show zamanı..işiniz günüz show...kimin parasıyla kime peşkeş çekiyorsunuz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 11 yıl önce
Artik para kazan, aylardir parami bekliyorum. Ödeyin su borcunuzu, mahkeme olali 5 ay oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 11 yıl önce
Artik para kazan, aylardir parami bekliyorum. Ödeyin su borcunuzu, mahkeme olali 5 ay oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalancılar ~ 11 yıl önce
buruya yazıcağına şirkette gidip al

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000