12 Ocak 2013, Cumartesi 09:10:54

HALİÇ-GEMLİK SEFERLERİ BAŞLIYOR

Bursa-İstanbul arasındaki yolculuğu 16 dakikaya düşürecek olan deniz uçağı seferleri önümüzdeki ay başlayacak. Gemlik’ten başlayıp Haliç’te sona erecek yolculuk için kişi başı taşıma ücreti 100 TL olacak.
  • Eger gemlik icin 100 tl istiyorlarsa Golbasi icin 200 tl istemeleri gerekir.
  • Ya tutarsa ?
  • şaşırdı bunlarda.gölbaşı olmadı,şimdi gemlik,duyarsınız yakında haliç kadiköy yapar bunlar.metroseebus işine döndü,yetenek gerek bu işler için,kadro toplama kampı gbi..
  • Ankara Golbasi ne oldu?
  • Bunlarda yonetici kapasitesi pek yok tutturamadilar bu isi. Gitsin halicten turistik sehir turu kaldirsin ucagi 20 dakka dolansin alsin 50eur. Beceremezler ic hat bunlar.
  • Seabird cok buyuk bir acigi kapatiyor ama tecrubesiz bir ekiple anca bukadar oluyor. Basarilari basarisizliklari dan fazla fakat hala ders alamadilar hatalarinda. Seabird u basarili operasyonlariyla konusmak istiyoruz ve diger yatirimcilarada ornek olsun ki Seabird e rakip ciksin. Kazanan Turk Havaciligi olacaktir. Firmalar gelip gecici hepsi parakazanmak icin burada dogal olarak. Muhim olan bizlere ne kazandirdigi Seabird yanlis adimlar atarak dogru yolda ilerlemeye calisiyor insallah adimlarini duzeltecek ve hak ettigi yere varacak.
  • Yatırıma karşı bir insan değilim, hele ki Seabird gibi yeni ve farklı bir yola. İlk duyduğumda da çok sevindim. Ama yaz sezonundaki yaptıkları iptaller, her şeyi güllük gülistanlık göstermeleri, tek uçakla herşeye yetişmeye çalışmaları açıkçası ben de kötü bir intiba bıraktı. Umarım bunu düzeltir ve havacılık sektörüne faydalı olurlar.
  • GA Apronlarini ticarethaneye dönusturen devlet neden Ticari bir firmaya kiyak geçsin. Zaten boyle birsey olursa hic bir firma bunun arkasini birakmaz. Ya herkese ya da hic kimseye !!
  • 100 lira cok!! devlet teşvik amaclı ya vergi indirimi yada buna benzer teşvik edici yollara gitmesi gerekir..
  • Tüylerim diken diken,Ülkemin genel havacılığı gelişiyor.tebrikler Seabird...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı Heykel’deki tarihi binada yapıldı. Toplantı öncesi son bir ay içinde hayata geçirilen çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parti’li Recep Altepe, Bursa-İstanbul arasında başlatılacak deniz otobüsü ve deniz uçağı seferleriyle ilgili son durumu anlattı.

Başkan Altepe, deniz otobüsü seferlerinin 20 gün içerisinde başlayacağını belirterek, Bursa’dan İstanbul’a gerçekleştirilmesi düşünülen deniz uçağı seferleriyle ilgili tüm hazırlıkların da tamamlandığını vurguladı.

Deniz otobüsü seferlerinin ardından deniz uçağı seferlerinin de gecikmeden faaliyete geçeceğini dile getiren Başkan Altepe, deniz uçağı seferleriyle tahmini 100 TL bedelle 16 dakikada Gemlik’ten Haliç’e yolculuk yapılabileceğini söyledi. Başkan Altepe, "Gelen talebe göre sefer noktalarını artırabileceğiz. Gemlik’le Haliç arasındaki karşılıklı seferler başlatıldıktan sonra, alınan verime ve talebe göre yeni sefer noktalarını belirleyeceğiz" diye konuştu.

Uçak seferleri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Burulaş ile özel Seabird şirketi arasında yapılan anlaşma gereği 19 kişilik uçaklarla gerçekleştirilecek.

HALİÇ-GEMLİK SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

gemlik-golbasi ~ 11 yıl önce
Eger gemlik icin 100 tl istiyorlarsa Golbasi icin 200 tl istemeleri gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaşh ~ 11 yıl önce
Ya tutarsa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
METROSEEBUS ~ 11 yıl önce
şaşırdı bunlarda.gölbaşı olmadı,şimdi gemlik,duyarsınız yakında haliç kadiköy yapar bunlar.metroseebus işine döndü,yetenek gerek bu işler için,kadro toplama kampı gbi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SS ~ 11 yıl önce
niye olmasın. bu tür gelişmelerden niye rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. İsterlerse boğaz geçişi yapsınlar. Bu tür gelişmeler oldukça havacılık gelişecek bu da işsizlikten yakınan pilotlara iş kapısı olacak. Şu geri kafacılıktan uzaklaşın da geleceğe bakın... kadrodan kaç kişiyi tanıyorsun...???
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ankara Golbasi ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birdsea ~ 11 yıl önce
Bunlarda yonetici kapasitesi pek yok tutturamadilar bu isi. Gitsin halicten turistik sehir turu kaldirsin ucagi 20 dakka dolansin alsin 50eur. Beceremezler ic hat bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GA ~ 11 yıl önce
Seabird cok buyuk bir acigi kapatiyor ama tecrubesiz bir ekiple anca bukadar oluyor. Basarilari basarisizliklari dan fazla fakat hala ders alamadilar hatalarinda. Seabird u basarili operasyonlariyla konusmak istiyoruz ve diger yatirimcilarada ornek olsun ki Seabird e rakip ciksin. Kazanan Turk Havaciligi olacaktir. Firmalar gelip gecici hepsi parakazanmak icin burada dogal olarak. Muhim olan bizlere ne kazandirdigi Seabird yanlis adimlar atarak dogru yolda ilerlemeye calisiyor insallah adimlarini duzeltecek ve hak ettigi yere varacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caner ~ 11 yıl önce
Yatırıma karşı bir insan değilim, hele ki Seabird gibi yeni ve farklı bir yola. İlk duyduğumda da çok sevindim. Ama yaz sezonundaki yaptıkları iptaller, her şeyi güllük gülistanlık göstermeleri, tek uçakla herşeye yetişmeye çalışmaları açıkçası ben de kötü bir intiba bıraktı. Umarım bunu düzeltir ve havacılık sektörüne faydalı olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GA ~ 11 yıl önce
GA Apronlarini ticarethaneye dönusturen devlet neden Ticari bir firmaya kiyak geçsin. Zaten boyle birsey olursa hic bir firma bunun arkasini birakmaz. Ya herkese ya da hic kimseye !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
100 lira cok!! devlet teşvik amaclı ya vergi indirimi yada buna benzer teşvik edici yollara gitmesi gerekir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozan ~ 11 yıl önce
Tüylerim diken diken,Ülkemin genel havacılığı gelişiyor.tebrikler Seabird...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000