22 Temmuz 2012, Pazar 18:11:25

HAKKARİ'DE HELİKOPTER DÜŞTÜ

Hakkari Dağlıca Karakolu'ndan kalkan kargo helikopteri düştü.
  • Şunu belirtmek isterim ki diyarbakıra tahin olmadı. Van ' a tahin oldu. ve tahini çıklaı 10 gün oldu! JNDR. U/H TKNS. ÇVŞ ASTSB. AHMET ÇAĞLAR
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • yorumlarına saygı duyuyorum ama yaptığın yorumu adamlar okursa eğer seni bulurlar haberin olsun...koca sarkozyi bile indirdi bunlar tahttan unutma...yerini bulurlar sonra başına iş alırsın...bence ne söylediğine dikkat et...ben tehdit etmiyorum ben sadece tavsiyede bulunuyorum...unutma teknoloji çağındayız pat diye bulurlar...ingiliz futbolcular beyaz sarayı ziyaret etmişti washingtonda resim çekmişler içeride.sonra dönmüşler ülkelerine.futbolcunun biri resimleri paylaşıyor 10 dakika sonra cep telindeki resimlerin hepsi gitmiş ve silinmiş adam şoka girdi hala düzelemedi 3 sene oldu...hala şokta adam...ne demek istediğimi bilmem anlatabildimmi...adamlar yaptığınız herşeyi görüyor biliyor...uydudan evlerin duvarların içini bile görüyorlar...gün içinde neyaptığınızı izliyorlar...videosu var...paronayaklık değil bu gerçekler böyle...
  • Helikopterler daglik bolgelerde ciddi bastiriciya girip pilotunu gafil avlayabilir. Bunun daha onceden yasanmis ornekleri oldugu biliniyor. Ozellikle dik yamaclarda ruzgar arkasinda kalan yamac fena cokturur. Helikopter inis sirasinda kirilabilir. Pilot ceker bos ceker bos sonra yerle istenmeyen temas ve kirim gerceklesir. Bunun akp'yle ilgisini kuranlara tebrikler!
  • Akp gelmeden önce bircok kaza hatta bir yunan ucagi bizim jet i vurmus ama gizlenmis!!! inadina...
  • Bu Ucaklar Helikopterler öyle öyle kolay kolay düsmüyor Helikopterler her Görev den sonra bakima aliniyor teknik ariza varsa ariza giderilene kadar yerde kaliyor bu iste yine baska bir bit enigi var eski helikopter veya ucak yoktur bakimsiz helikopter veya ucak vardir .. ayrica TSK nin Hava Kuvvetlerinde 60.000 Personel vardir Bakim Hatasi var diyip gecmeyin .. Pis Oyunlar Oynaniyor Malesef ... Sehitlerimize Allahtan Rahmet Ailelerine Bassagligi diliyoruz ..
  • degerli Ahmet kardesimiz helikopterin teknisyeni olan o genç arkadasimiz vefat etti, helicopter RPM dusurmus dediler, zaman vade geldikten sonra yapacak birsey yokki, daha diyarbakira tayin olali 2 3 ay olmustu,
  • Sikorsky helikopteri normal şartlar altında düşmiyecek şekilde yapılmıştır. Çok büyük bir bakım hatası veya dışarıdan bir sebebp aramak lazım diye düşünüyorum.
  • Askerini polisini bu kadar kaybeden bir ülke var mı acaba ? Bu kadar duyarsız bir millet ? ...
  • Allah şehitlerimi şefaatine nail eylesin.

Olayın duyulması üzerine Yüksekova ve çevredeki birliklerden Dağlıca’ya ambulanslar sevk edildi. Yaralı askerler yapılan ilk müdahalenin ardından Hakkari Asker Hastanesi’ne getirilerek tedaviye alındı.


4 ŞEHİT VAR

Genelkurmay Başkanlığı'da konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

"22 Temmuz 2012 Pazar günü saat 16.55 sıralarında, 4 helikopter mürettebatı ve 11 kişilik emniyet timi ile birlikte Yüksekova’dan kalkan Jandarma Genel Komutanlığına ait bir S-70 Sikorsky tipi helikopterimiz; Dağlıca 12 km kuzeydoğusundaki Deryan Tepe’ye inişe geçtiği esnada, ilk belirlemelere göre güç kaybına bağlı olarak kaza kırıma uğramıştır.

Kaza sonucunda; 4 personelimiz şehit olmuş, 8 personelimiz yaralanmıştır. Şehit ve yaralılarımız Hakkari ve Yüksekova’ya tahliye edilmişlerdir.

Kaza ile ilgili idari ve adli soruşturmaya başlanmıştır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HAKKARİ'DE HELİKOPTER DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

HASAN ~ 12 yıl önce
Şunu belirtmek isterim ki diyarbakıra tahin olmadı. Van ' a tahin oldu. ve tahini çıklaı 10 gün oldu! JNDR. U/H TKNS. ÇVŞ ASTSB. AHMET ÇAĞLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıncı ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 12 yıl önce
yorumlarına saygı duyuyorum ama yaptığın yorumu adamlar okursa eğer seni bulurlar haberin olsun...koca sarkozyi bile indirdi bunlar tahttan unutma...yerini bulurlar sonra başına iş alırsın...bence ne söylediğine dikkat et...ben tehdit etmiyorum ben sadece tavsiyede bulunuyorum...unutma teknoloji çağındayız pat diye bulurlar...ingiliz futbolcular beyaz sarayı ziyaret etmişti washingtonda resim çekmişler içeride.sonra dönmüşler ülkelerine.futbolcunun biri resimleri paylaşıyor 10 dakika sonra cep telindeki resimlerin hepsi gitmiş ve silinmiş adam şoka girdi hala düzelemedi 3 sene oldu...hala şokta adam...ne demek istediğimi bilmem anlatabildimmi...adamlar yaptığınız herşeyi görüyor biliyor...uydudan evlerin duvarların içini bile görüyorlar...gün içinde neyaptığınızı izliyorlar...videosu var...paronayaklık değil bu gerçekler böyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iniste guc kaybi ~ 12 yıl önce
Helikopterler daglik bolgelerde ciddi bastiriciya girip pilotunu gafil avlayabilir. Bunun daha onceden yasanmis ornekleri oldugu biliniyor. Ozellikle dik yamaclarda ruzgar arkasinda kalan yamac fena cokturur. Helikopter inis sirasinda kirilabilir. Pilot ceker bos ceker bos sonra yerle istenmeyen temas ve kirim gerceklesir. Bunun akp'yle ilgisini kuranlara tebrikler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krasnodar a ~ 12 yıl önce
Akp gelmeden önce bircok kaza hatta bir yunan ucagi bizim jet i vurmus ama gizlenmis!!! inadina...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferhat Türk ~ 12 yıl önce
Bu Ucaklar Helikopterler öyle öyle kolay kolay düsmüyor Helikopterler her Görev den sonra bakima aliniyor teknik ariza varsa ariza giderilene kadar yerde kaliyor bu iste yine baska bir bit enigi var eski helikopter veya ucak yoktur bakimsiz helikopter veya ucak vardir .. ayrica TSK nin Hava Kuvvetlerinde 60.000 Personel vardir Bakim Hatasi var diyip gecmeyin .. Pis Oyunlar Oynaniyor Malesef ... Sehitlerimize Allahtan Rahmet Ailelerine Bassagligi diliyoruz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
degerli Ahmet kardesimiz helikopterin teknisyeni olan o genç arkadasimiz vefat etti, helicopter RPM dusurmus dediler, zaman vade geldikten sonra yapacak birsey yokki, daha diyarbakira tayin olali 2 3 ay olmustu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cafer ~ 12 yıl önce
Sikorsky helikopteri normal şartlar altında düşmiyecek şekilde yapılmıştır. Çok büyük bir bakım hatası veya dışarıdan bir sebebp aramak lazım diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LEGEND ~ 12 yıl önce
Askerini polisini bu kadar kaybeden bir ülke var mı acaba ? Bu kadar duyarsız bir millet ? ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baiımız sağolsun ~ 12 yıl önce
Allah şehitlerimi şefaatine nail eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000